Ich Troje na Eurowizję!

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
JuvePavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 15:37

bez kitu porażka wstyd bez komentarza

Łazik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 17:25

Szczerze wolalbym Cerekwicką ale Michał tyle naobiecywał po koncorcie, że teraz to nie wiem co mam o tym myśleć :P

Będzie dobrze a czy Eurowizja 2007 Warszawa to sie jeszcze okaze.

Sztuko

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 18:05

Bardzo się ciesze że Ich troje wygrali bo ich piosenka była zdecydowanie najlepsza i naprawde można było się wkurzyć po tym jak jury dało więcej punktów dla np Sławka Uniatowskiego niż dla nich :evil: . Wiele osób tu napisało ,że poraz kolejny Polacy się zkompromitują, nie wiem czy zauważyliście, że po sukcesie Edyty Górniak (II miejsce) żaden nasz reprezentant nie przekroczył granicy 30 czy 20 pk dopóki ich Troje się nie pokazali i zdobyli bardzo wysokie 5 miejsce!

Obrazek
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 18:18

MATTTI pisze:Bardzo się ciesze że Ich troje wygrali bo ich piosenka była zdecydowanie najlepsza i naprawde można było się wkurzyć po tym jak jury dało więcej punktów dla np Sławka Uniatowskiego niż dla nich :evil: . Wiele osób tu napisało ,że poraz kolejny Polacy się zkompromitują, nie wiem czy zauważyliście, że po sukcesie Edyty Górniak (II miejsce) żaden nasz reprezentant nie przekroczył granicy 30 czy 20 pk dopóki ich Troje się nie pokazali i zdobyli bardzo wysokie 5 miejsce!
No rzeczywiscie, jest sie gdzie pokazywac wiec Ich Troje sie pokazuje :rotfl: Przeciez cala ta eurowizja to jeden wielki festiwal kiczu i tandety, nie mam nawet zamiaru ogladac calego tego finalu, strata czasu :roll: A wybor Ich Troje nie jest dla mnie zadnym zaskoczeniem, reszta kandydatow z innych krajow prezentuje równy, kiczowato-smieszny poziom 8)

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 18:43

"How many people" powinno wygrać 8)

Łazik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 19:06

Ludzie naprawde nie jest żle !!
Ten koleś wolalista Amerykański ma spore plecy, z 2 mln płyt sprzedał bodajze ludzie go kojarzą i będa głosować na nas, poza tym mamy jak zawsze poparcie Niemców i może Francuzów przecież Wiśniewski spiewa tam małą czesc po francusku.
Bedzie dobrze mowie Wam

konhad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 19:25

NIE KURDE ALE PORAZKa!!!! I zbaczycie jk po eurowizji kazdy bedziesie z nich smial!!Jestem bardzo rozczarowany!!

Obrazek
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 19:33

To jest totalna klapa. Jak taki beznadziejny zespół może jechać na eurowizje :angry: I jeszcze ta buracka piosenka....
Wstyd :rotfl:

Obrazek
tomkoz11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 20:10

"Co <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to nie uleczysz".
I mimo, iż " o gustach się nie rozmawia" to w tym wypadku gust muzyczny polaków określiłbym ww. cytatem. :x

Wstyd i żenada w ogóle... :/

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 20:21

Jedyny pozytywny aspekt tej Eurowizji to to, że Polske bedzie reprezentować zespół złożony z Polaków. Są jacy są, ale wole ich niż jakiś przyszywanych "polskich" wykonawców... Wg mnie są najbardziej odpowiedni na tą impreze...
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2006, 20:22 przez Jasiek-x, łącznie zmieniany 1 raz.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 20:21

Parafrazując słowa z pewnego przeciętnego filmu: albo Polacy są bardzo mądrzy albo bardzo głupi.
Albo ktoś głosował, bo mu się ta muzyka bardzo podoba (wtedy podpada pod tę drugą kategorię) albo zrozumiał, że poziom tego konkursu stał się żenujący (a odkąd głosuje się sms'ami to jest już raczej nie do uratowania) i tam właśnie Ich Troje należy wysyłać - w końcu ich ostatni raz pokazał, że tak dokładnie jest.
Przepraszam, jeśli obraziłem jakiegoś fana tego zespołu, sam z przyjemnością słucham ich pierwszej płyty (nim zaczęli grać niemieckie covery) i jeśli ktoś chce się ze mnie ponabijać z tego powodu to droga wolna 8)
Ale radzę najpierw posłuchać.

Dirty mind
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 21:53

No ja ocenił bym to krótko - wstyd.
Bo ze Eurowizja to nie jest niewiadomo co to wiemy, ale ten czerwonowłosy brzydkie słowo z kolczykami nad okiem będzie jednak reprezentował nasz kraj, a tysiące ludzi z innych krajów, co by o nich nie mówić będą właśnie tak na niego parzeć, jak na reprezentanta.
Ja jakbym zobaczył że takiego pedała (tak wygląda) wystawia jakiś naród to bym sobie u nim dobrze nie pomyślał
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2006, 22:16 przez herr_braun, łącznie zmieniany 1 raz.

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 22:09

taaaa........ tak myslałem, ze to przczytam jak wejde w ten topic...
Skoro tak wszyscy jada po Ich Troje to kto do licha na nich głosował... nikt ich nie lubi a tutaj 10 pkt nagle... ( żeby nie było ja nie głosowałem wcale :P )
Najlepsze piosenki to były Kasia Cerekwicka i Sławek Uniatowski ale bardzo dobrze, ze nie wygrali. Ich piosenki poprostu nie nadawałyby się na Eurowizję.
Z tych zaprezentowanych wysłałbym The Jet Set albo Quens bo musi byc ładnie melodycznie i wpadać w ucho. No i nie oszukujmy sie piosenka śpiewana po Polsku nie ma raczej szans ( musiałaby byc perfekcyjna linia melodyczna)
Co do piosenki Ich Troje to bardzo mi się podoba początek i wstawka tego gościa co sprzedał tyle tych płyt... :-D Ogólnie gdyby nie ryk tej czerwonej gwiazdeczki i zbyt długich wersów po polsku to piosenka nie jest taka zła.

Ale gdybym to ja mógł wybrać osobę która reprezentowałaby nas na Eurowizji byłaby to.............. Mandaryna. Tak właśnie ona. NIe jestem jej fanem. To nic, że nie umie śpiewać nieźle sie prezentuje mogłaby zrobić niezłe show ( bo tańczy nieźle) a i muzyka jest taka jak na Eurowizję przystało....
Wiśnia w tym roku może Mandarynka za rok.>>:D

Obrazek
ulin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 22:16

wrzucie to cos na jakis serwer,bo nawet nie bylo mi dane uslyszec tego pieknego utworu :-D a ja bylem za tym zeby na euowizje pojechal jakis rodowity Polak, wiec danzel jak najbardziej sie nadawal :D

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 23:08

Łazik pisze:Ludzie naprawde nie jest żle !!
Ten koleś wolalista Amerykański ma spore plecy, z 2 mln płyt sprzedał bodajze ludzie go kojarzą i będa głosować na nas
Sprzedał 20 mln płyt
MATTTI pisze:żaden nasz reprezentant nie przekroczył granicy 30 czy 20 pk dopóki ich Troje się nie pokazali i zdobyli bardzo wysokie 5 miejsce!
7 miejsce

A tak pozatym to wkurza mnie jury. Oni stawiają tylko na tych, którym np. podoba się głos lub widać, że to duży talent. Wdług mnie nie tak powinno być. Powinno się wybierać piosenki wpadające w ucho, które robią duże wrażenie, a taką według mnie jest piosenka Ich Troje.
A tutaj ten utwór:
Follow My Heart

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
ODPOWIEDZ