Urodziny GIGIego!!!!!
- Gigi1986
- Juventino
WItam.
Dziś tj. 28 stycznia 2006 roku Gigi Buffon obchodzi swoje 28 urodziny. Z tej okazji życzę mu jak największych sukcesów i jak najmniej puszczonych bramek i samych udanych interwencji. Chcę żeby grał w JUVE do końca kariery. Tak się składa ,że ja też dzisiaj obchodzę urodziny i najlepszym prezentem dla mnie będzie zwycięstwo w jutrzejszym meczu i zachowanie czystego konta przez GIGI-ego. 3mam kciuki.
Pozdrawiam wszystkich kibiców JUVE i tych co kochają Gigi-ego tak jak ja.
Forza JUVE
Czemu w dziale kibice? :roll:
Dziś tj. 28 stycznia 2006 roku Gigi Buffon obchodzi swoje 28 urodziny. Z tej okazji życzę mu jak największych sukcesów i jak najmniej puszczonych bramek i samych udanych interwencji. Chcę żeby grał w JUVE do końca kariery. Tak się składa ,że ja też dzisiaj obchodzę urodziny i najlepszym prezentem dla mnie będzie zwycięstwo w jutrzejszym meczu i zachowanie czystego konta przez GIGI-ego. 3mam kciuki.
Pozdrawiam wszystkich kibiców JUVE i tych co kochają Gigi-ego tak jak ja.
Forza JUVE
Czemu w dziale kibice? :roll:
Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
- zebol
- Juventino
Gigi jest wielki życze mu wszystkiego najlepszego Buffon oby tak dalej i jeszcze lepiej.Do końca kariery w Juvegdyż tam jest twe miejsce.
Gigi1986 tobie tez życze wszystkiego dobreg.

Gigi1986 tobie tez życze wszystkiego dobreg.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Pawełek
- Juventino
to czy Gigi będzie grał do końca kariery w Juve to jest jego decyzja... ja osobiście chciałbym oby tak było...
i zycze mu jak najwspanialszego kontynuowania swojej kariery, zdobycia LM i innych wielu cennych trofeów
FORZA GIGI !!
Nie wiem czy wiecie ale swoje 28 urodziny obchodzi dzisiaj też Jonathan Zebina
jemu zycze aby powrócił do formy w innym klubie i pojechał na mistrzostwa świata bo uważam że na to zasługuje 

Nie wiem czy wiecie ale swoje 28 urodziny obchodzi dzisiaj też Jonathan Zebina

Sky is the limit!
- Radidam
- Juventino
Wszystkiego najlepszego GIGI duzo szescia pomyslnosci sto lat zycia. Mało wpuszczonych goli. Pieknych interwencji, mało kontuzji, Mam nadzieje rowniez ze podpiszesz nowy kontrakt z Juventusem do 2012
roku. Mam nadzieje ze ten rok bedzie dla Ciebie lepszy niz poprzedni i niebeda meczyly Cie tak kontuzje

- JuventinoPS
- Juventino
- mesju
- Qualità Juventino
Dołączam się do WSZYSTKICH życzeń... (pójde na prościzne):
coby ten rok był lepszy od poprzedniego, żeby wrócił znowu do formy i zdobył upragnione przez nas wszystkich mistrzostwo Ligi Mistrzów
I tak na boku: ankieta jest raczej bez sensu. Odpowiedź jest jasna
Chociaż chciałbym przeczytać zdanie tych, którzy zagłosują "nie"
coby ten rok był lepszy od poprzedniego, żeby wrócił znowu do formy i zdobył upragnione przez nas wszystkich mistrzostwo Ligi Mistrzów

I tak na boku: ankieta jest raczej bez sensu. Odpowiedź jest jasna
- Wujekk
- Juventino
i ja dolaczam sie do zyczen ... Happy Birthday GiGi
ale nie tylko Buffix ma dzisiaj urodzinki z tego co wiem
takze 28 lat konczy dzis Jonathan Zebina i jemu tez zycze Najlepszego i zeby mu sie lepiej ukladalo z Juventusem
ale nie tylko Buffix ma dzisiaj urodzinki z tego co wiem
takze 28 lat konczy dzis Jonathan Zebina i jemu tez zycze Najlepszego i zeby mu sie lepiej ukladalo z Juventusem
- Szymek
- Juventino
Nie piszcie postow z życzeniami, wystarczy jak jedna osoba złożyła życzenia, nie ma sensu ciągnąc tego tematu bo za chwile bedzie tu 100 postwo z życzeniami. A jak ktos bardzo chce to niech to zrobi w komencie pod newsem..
- Vieira
- Juventino
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin dla Gigiego oraz Jonathana
Przede wszystkim powrotu do wysokiej formy!
Wielu sukcesow w barwach Juve zeby was kontuzje omijaly a wtedy wszystko bedzie sie dobrze ukladalo :!:
Gigi1986dla Ciebie równiez wszystkiego najlepszego :-D

Przede wszystkim powrotu do wysokiej formy!
Wielu sukcesow w barwach Juve zeby was kontuzje omijaly a wtedy wszystko bedzie sie dobrze ukladalo :!:
Gigi1986dla Ciebie równiez wszystkiego najlepszego :-D
- Venomik
- Juventino
fajna ankieta 
Chciałbym, by Buffon grał w Juve tak długo, jak długo może nam dawać tyle pięknych chwil i dokładać swoją cegiełkę to pięknej historii Juventusu...
Z całym szacunkiem, ale jeśli za 10 lat będzie grał słabo, ale nadal będzie kochał piłkę i chciał dłużej grać - powinien sobie znaleźć inny klub.
Z szacunku dla Juve, z miłości (?) dla Juve oraz by go kibice zapamiętali takim, jaki jest obecnie - najlepszy na świecie!
/swoją drogą, wspułczuję moderatorom
Opis pokoju kibice: "Pokój dla wszystkich kibiców, ktorzy chcą poznać innych fanów z miast Polski lub świata. Sprawdź kto z twojego miasta też kibicuje Juve i nawiąż z nim bliższy kontakt lub wymień się gadżetami i pamiątkami piłkarskimi" - idealnie pasuje do tego topicu

Chciałbym, by Buffon grał w Juve tak długo, jak długo może nam dawać tyle pięknych chwil i dokładać swoją cegiełkę to pięknej historii Juventusu...
Z całym szacunkiem, ale jeśli za 10 lat będzie grał słabo, ale nadal będzie kochał piłkę i chciał dłużej grać - powinien sobie znaleźć inny klub.
Z szacunku dla Juve, z miłości (?) dla Juve oraz by go kibice zapamiętali takim, jaki jest obecnie - najlepszy na świecie!

/swoją drogą, wspułczuję moderatorom

Opis pokoju kibice: "Pokój dla wszystkich kibiców, ktorzy chcą poznać innych fanów z miast Polski lub świata. Sprawdź kto z twojego miasta też kibicuje Juve i nawiąż z nim bliższy kontakt lub wymień się gadżetami i pamiątkami piłkarskimi" - idealnie pasuje do tego topicu

Dirty mind
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
100 lat GIGI, obys jak najdluzej gral w Juve no i przedewszystkim zdrowia i odzyskania formy.