Juve w "Naszej Legii"

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:50

Jestem teraz ciekaw co by się stało, gdybym pojawił się w szaliku JUVE np. w Kielcach :roll: Albo nie daj Boże w Łodzi :prochno: Pewno została by ze mnie tylko miazga :| A wcześniej mogłem sobie hasać w barwach JUVE tam, gdzie mi się tylko podobało.. i po co komu owa zgoda :?: :think:

ketchupinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:55

Cyrklus pisze:Jeśli obrażasz Legie to i Juventus i na odwrót. Rozumiesz? Nie...
Czyli jesli spiewam na meczu z Legia slynna przyspiewke 'Aaaaa Legia ku...' to przy okazji obrazam Juventus tak? Naprawde, idealnie powiedzane 8)

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:57

ketchupinho pisze:
pai3lo pisze:
ketchupinho pisze:O kurde, jakby moi kumple dowiedzeli sie o tym artykule to ale by mnie wysmiali, z kim to sie ten Juventus kumpluje 8)
Nie widzę tu żadnych powodów to wstydu !!
Cieszmy sie że warszawskie czasopismo promuje i poświęca strony dla JUVE.
CHWAŁA IM ZA TO !!!!!
Ja widze za to ogromne powody do wstydu bo jestem z Poznania i nie opuszcze zadnego meczu Kolejorza. Nie zrozumiesz tego do konca. I na pewno nie bede sie cieszyl, ze warszawskie czasopismo promuje Juve. Jakby sie kumple dowiedzieli to by dopiero nienawidzli Juventusu..
JA to doskonale rozumiem.. Tez jestem z Poznania czasem chodze na mecze KOlejorza i wiem jak to jest miec kolegów kibiców o innych gustach, opiniach itd. (Chyba wszyscy wiedzą że w Poznaniu nie lubi :D się Legii)

Ciesze sie ze kibole Juve zawiązali jakąś przyjaźn, czy tez konakt z kibicami z Polski, ale troche żałuje że jest to Legia..

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 22:12

Sprawa jest prosta: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :smile: Ja także osobiście nie jestem zadowolony, że Legia pisze o JUVE, ale trzeba to uszanować i tyle :whistle:
Jeśli obrażasz Legie to i Juventus i na odwrót.
:rotfl:
Tego nie będę komentować :prochno:

ketchupinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 22:15

Zlatan Ibrahimovic pisze:
ketchupinho pisze:
pai3lo pisze: Nie widzę tu żadnych powodów to wstydu !!
Cieszmy sie że warszawskie czasopismo promuje i poświęca strony dla JUVE.
CHWAŁA IM ZA TO !!!!!
Ja widze za to ogromne powody do wstydu bo jestem z Poznania i nie opuszcze zadnego meczu Kolejorza. Nie zrozumiesz tego do konca. I na pewno nie bede sie cieszyl, ze warszawskie czasopismo promuje Juve. Jakby sie kumple dowiedzieli to by dopiero nienawidzli Juventusu..
JA to doskonale rozumiem.. Tez jestem z Poznania czasem chodze na mecze KOlejorza i wiem jak to jest miec kolegów kibiców o innych gustach, opiniach itd. (Chyba wszyscy wiedzą że w Poznaniu nie lubi :D się Legii)

Ciesze sie ze kibole Juve zawiązali jakąś przyjaźn, czy tez konakt z kibicami z Polski, ale troche żałuje że jest to Legia..
Hmmm, jakby to powiedziec, 'nie lubi sie' to jest malo powiedziane. Legia to w Poznaniu wrog numer jeden 8) Wiem, ze tak samo Kolejorz nie lubi sie z Pogonia ale do niej takiej nienawisci i wrogosci nie czuje jak do Legii i wcale mi sie to nie usmiecha ze Juventus ma sztame z tymi zielonymi nie powiem co.. Nawet moja mama, ktora wie 0 o pilce mowi ze ta Legia jej w jakis sposob nie pasuje;p

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 23:16

ketchupinho pisze:Hmmm, jakby to powiedziec, 'nie lubi sie' to jest malo powiedziane. Legia to w Poznaniu wrog numer jeden 8) Wiem, ze tak samo Kolejorz nie lubi sie z Pogonia ale do niej takiej nienawisci i wrogosci nie czuje jak do Legii i wcale mi sie to nie usmiecha ze Juventus ma sztame z tymi zielonymi nie powiem co...
Jak Ci się nie uśmiecha to ok ale to nie jest powód żeby wyrażać się w ten sposób o Legii w kontekście "sztamy" z Juventusem.Rozgranicz sobie dwie rzeczy : mowa o zgodzie Juventusu z Legią czy też mowa o Legii z punktu widzenia kibica Lecha.
Jestem pewien że gdyby takie stosunki panowały między Lechem a Juve to byś się w tym miejscu tym przechwalał...
ketchupinho pisze:Nawet moja mama, ktora wie 0 o pilce mowi ze ta Legia jej w jakis sposob nie pasuje;p
Naopowiadało dziecko nie wiadomo co swojej mamusi :roll:

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 09:52

Ja jestem z Białegostoku (i odrazu wszystko powinno być jasne ) i z Legią Jagiellonia się nie lubi(wróg numer jeden ). Lecz jako kibic Juve szanuję tę zgodę co nie znaczy że cieszę się z tego powodu.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
bartbuks

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 18:55

wiadomosc dla Poznania Kielc Bialegostoku i innych zazdrosnikow:!:
jak wiecie juve jest tak samo znienawidzone we Wloszech jak legia w Polsce!!!
a z drugiej strony ma tak wielu kibicow w calym kraju tak jak legia :D
za co ta nienawisc jednych i milosc drugich :?:
Bo sukces zbliza i przybywa wtedy wrogow :think:
wiec to nas legionistow nie rusza ze nas nie nawidzicie ze sie czepiacie ze was to boli :snooty:
My jestesmy dumni ze mamy takich przyjaciol... :bravo:

P.S. ja potrafie powiedziec SZACUNEK dla Lech za PP w Poznianiu :!:
ze nas wpusciliscie..

Apollo_83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 20:37

rajkochlajko123 pisze:Jestem teraz ciekaw co by się stało, gdybym pojawił się w szaliku JUVE np. w Kielcach :roll: Albo nie daj Boże w Łodzi :prochno: Pewno została by ze mnie tylko miazga :| A wcześniej mogłem sobie hasać w barwach JUVE tam, gdzie mi się tylko podobało.. i po co komu owa zgoda :?: :think:
:rotfl: sorki za ten wybuch śmiechu ale bez przesady. Gdybyś się pojawił w szalu Legii to mógłbyś mieć problemy ale nie w szalu Juve. Osobiście chodzę w szalu i czapce Juventusu i nikt ale to nikt nie ma żadnego problemu.
bartbuks pisze: wiadomosc dla Poznania KielcBialegostoku i innych zazdrosnikow:!:
chłopie fajne, że macie zgodę z Juve szanuje to. Mnie tam nie boli zgoda Juve i Legii. Poprostu się ciesze, że klub z Polski trzyma sztamę z takim klubem jaki jet JUventusik. Nic tylko życzyć Wam utrzymania tej zgody przez długie lata :D[/quote]

bartbuks

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 22:46

Apollo_83 pisze:

chłopie fajne, że macie zgodę z Juve szanuje to. Mnie tam nie boli zgoda Juve i Legii. Poprostu się ciesze, że klub z Polski trzyma sztamę z takim klubem jaki jet JUventusik. Nic tylko życzyć Wam utrzymania tej zgody przez długie lata :D

dzieki za zyczenia i ja tez w to wierze :D
:ok: i ja osobiscie nic bym nie mial jakby Lech lub Korona (gratulacje za udana runde jesienna i Grzeska Piechne - szacunek dla niego) mialy zgode z Juve ale w dzisiejszych realiach jest to niemozliwe.... :!:
ale wk...... mnie ze niektorzy kibice traktuja tak nasza zgode...A to jest brak szacunku tez dla Juve bo z jak nazywa sie legie szmata lub mowi ze
to wstyd to o co tu chodzi :?: :?:

Wg niektorych wychodzi na to ze Juventus wystawia sie na posmiewisko..
I teraz co?? Jak zmarl Papiez to kibice obiecywali pojednanie..
A teraz wyszlo ze na pokaz :naughty: Zastanowcie sie co piszecie bo naprawde az przykro sie robi...

P.S. Apollo_83 Bez urazy tekst nie jest skierowany do Ciebie.....

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2006, 11:17

A ja tą zgodę mam w pompie. Jesli by to byl lech tez bym mial w pompie i nie przechwalalbym sie ze jestem z Poznania.

Ale jakos nie widze mojego spotkania w czapce i szaliku Juve z kolesiem ktoremu o uszy sie obiło, ze Juve z Legią mają sztamę... Poza tym z tego co widzę to na razie bardziej "przejmuje" się tym Legia i jeden z małych klaników Juventusu. Jakos nie zauwazylem, zeby wielkie klany Juventusu wielce sie z tym obnosily, oprocz wywieszania skromnej flagi Legii na Delle Alpi.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
eRTeJot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 16:20

bartbuks pisze: P.S. ja potrafie powiedziec SZACUNEK dla Lech za PP w Poznianiu :!:
ze nas wpusciliscie..
}
No i widac jak sie odplaciliscie w Warszawie(watpie zeby to byly te same osoby, ktore byly w Poznaniu, ale tamto bydlo(bo inaczej ludzi tak zachowujacych sie nazwac nie mozna), to rowniez kibice Legii i to raczej powod do wstydu, ze tacy ludzie sa kibicami.

A wracajac do tematu, to nie jestem zbyt zadowolony ze to wlasnie Legia jest tym klubem, ktory ma zgode z Juve.

"Jeśli obrażasz Legie to i Juventus i na odwrót." - dobre!!! Ma chlopak poczucie humoru!!!!

ODPOWIEDZ