przezentacja nowych strojów naszej kadry=D
- mesju
- Qualità Juventino
Jak dla mnie, to całkiem niezłe. Nawet mi się podobają, choć troszeczkę niewidoczne wydają się być te nasze znaki historyczne (żeby błędu żadnego nie zrobić)
Koszulki jak koszulki... liczą się umiejętności i nie ma co za dużo się podniecać Pamiętam jak 4 lata temu w wiadomościach sportowych podawali, że polscy piłkarze w Korei i Japonii będą mięc polskie znaki na koszlukach. Kurde, informacja najważniejsza w całym dniu :roll: A tak poważnie, to mówiłem już, że nie lubię polskiej piłki i wszystkiego co z tym związane? :doh:
Pozdro i powodzenia na Mundialu. W nowych strojach...
Koszulki jak koszulki... liczą się umiejętności i nie ma co za dużo się podniecać Pamiętam jak 4 lata temu w wiadomościach sportowych podawali, że polscy piłkarze w Korei i Japonii będą mięc polskie znaki na koszlukach. Kurde, informacja najważniejsza w całym dniu :roll: A tak poważnie, to mówiłem już, że nie lubię polskiej piłki i wszystkiego co z tym związane? :doh:
Pozdro i powodzenia na Mundialu. W nowych strojach...
- Mateo
- Juventino
Koszulki są całkiem fajne, Puma na te mistrzostwa się postarała. Każda reprezentacja ma bardzo fajne projekty. Wzór koszulek jest z postępem, więc normalne, że wyglądają lepiej i są fajniejsze niż te z mistrzostw w Korei i Japonii. Podobają mi się ogólny krój, wszystko ładnie estetycznie wygląda. Ten husarz średnio mi podchodzi. Nie przeszkadza mi zbytnio, ale bardziej podobałaby mi się gładka koszulka lub z jakimś innym wzorem. Poza tym czemu na fotkach nie ma modeli z numerami z przodu na piersiach? :roll: Mam nadzieje, ze na mistrzostwach bedziemy mieli tam numery (taki pewnie jest wymóg) i nasze koszulki będą wyglądały tak jak Włochów. Na początku mi się ten numerki na piersi przy ramionach nie podobały, a teraz wręcz przeciwnie. Fajna zmiana
Oby tylko te koszulki pomogły naszym graczom dobrze sie u naszych zachodnich sąsiadów zaprezentować.
Oby tylko te koszulki pomogły naszym graczom dobrze sie u naszych zachodnich sąsiadów zaprezentować.