Juve w "Naszej Legii"
- herr_braun
- Juventino
W najnowszej "Naszej Legii" znajduje się dość obszerny artykuł poświęcony Juve. Znajduje się on w kategorii 'nasi bracia'. Z oczywistych przyczyn nie zamieszczam tego artykułu na forum, ale zachęcam, szczególnie kolekcjonerów do kupna tego numeru...
Artykuł jest ciekawy, opisuje sprawy kibicowskie Starej Damy (conieco o historii, barwach, hynie, grupach kibicowskich i stadionie)
Co ciekawe w Post Scriptum obok podziękowań dla jakiś Włochów istnieje adnotacja, że artykuł powstał dzięki informacjom zaczerpniętym z kilku stron internetowych i tu wymienione JuvePoland
Artykuł jest ciekawy, opisuje sprawy kibicowskie Starej Damy (conieco o historii, barwach, hynie, grupach kibicowskich i stadionie)
Co ciekawe w Post Scriptum obok podziękowań dla jakiś Włochów istnieje adnotacja, że artykuł powstał dzięki informacjom zaczerpniętym z kilku stron internetowych i tu wymienione JuvePoland
- ketchupinho
- Juventino
O kurde, jakby moi kumple dowiedzeli sie o tym artykule to ale by mnie wysmiali, z kim to sie ten Juventus kumpluje 8)
- pai3lo
- Juventino
Nie widzę tu żadnych powodów to wstydu !!ketchupinho pisze:O kurde, jakby moi kumple dowiedzeli sie o tym artykule to ale by mnie wysmiali, z kim to sie ten Juventus kumpluje 8)
Cieszmy sie że warszawskie czasopismo promuje i poświęca strony dla JUVE.
CHWAŁA IM ZA TO !!!!!
Jeden klub- od kołyski, aż po grób
<< FORZA JUVE >>
<< FORZA JUVE >>
- Michal87
- Juventino
No dobra wycofuje swoje słowa. Po prostu nie przepadam za Legią
Przecież napisałem że nie chce nikogo obrażać, to tylko moja opinia
Przecież napisałem że nie chce nikogo obrażać, to tylko moja opinia
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2006, 20:12 przez Michal87, łącznie zmieniany 3 razy.

- Cyrklus
- Juventino
No i gdzie są moderatorzy, którzy sypią kartkami jak na zawołanie za chwilę uniesień a tutaj, gdy ktoś obraża klub piłkarski pozostają bierni!?
Z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że chciałbym abyś potwierdził swoje słowa przy mnie "na żywo". Wybacz, ale dostałbyś za obrażanie Legii, ale i Juventusu. Przyjaźnie polegają na tym, że "wszyscy za jednego, jeden za wszystkich". Jeśli obrażasz Legie to i Juventus i na odwrót. Rozumiesz? Nie... pewnie nie, czego ja wymagam.
Odnośnie tematu - przeglądałem ostatnio numer poświęcony "Juve". Faktycznie ciekawe informacje są w nim zawarte.
UPS... przepraszam. W tym momencie zauważyłem, że Świergot zareagował.
Poza tym istnieje coś takiego jak niebieska kartka, która nie została naciśnięta. Więc może na przyszłość zanim zaczniesz się czepiać moderatorów, naciśnij ją i poczekaj cierpliwie. /swiergot
Z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że chciałbym abyś potwierdził swoje słowa przy mnie "na żywo". Wybacz, ale dostałbyś za obrażanie Legii, ale i Juventusu. Przyjaźnie polegają na tym, że "wszyscy za jednego, jeden za wszystkich". Jeśli obrażasz Legie to i Juventus i na odwrót. Rozumiesz? Nie... pewnie nie, czego ja wymagam.
Odnośnie tematu - przeglądałem ostatnio numer poświęcony "Juve". Faktycznie ciekawe informacje są w nim zawarte.
UPS... przepraszam. W tym momencie zauważyłem, że Świergot zareagował.
Poza tym istnieje coś takiego jak niebieska kartka, która nie została naciśnięta. Więc może na przyszłość zanim zaczniesz się czepiać moderatorów, naciśnij ją i poczekaj cierpliwie. /swiergot
Marcello Lippi ritornare!
- zlatan_sc
- Juventino
Nic nie szkodzi,k azdy moze miec wlasne zdanie, ale tym postem obrazasz i osmieszasz tylko siebie :roll:JuveForever10 pisze:Nie chce nikogo obrażać ale Legia to najżałośniejszy klub w Polsce :rotfl:
Własnie jestem po lekturze tego numeru NL. Musialem specjalnie wysylac babcie, bo mam grype i "lezec musze" 8) No ale taki artykul w NL jest przyjemnym zaskoczeniem. Czyzby wiezy miedzy Legia a Juve byly coraz silniejsze?

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Bob
- Juventino
No to bardzo dobrze ze Juve z Legią 3ma i dla tych ktorzy sie interesują a mają zbyt mało zdjęc kibiców JUVE I LEGII to zapraszam do przeglądania stronki http://www.06clan.it
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- pai3lo
- Juventino
Chciałbym aby w innych czasopismach np. Lecha Poznań, Wisły Kraków, Widzewa Łódź itp.( o ile te zespoły posiadają własne gazety, niestety tego nie wiem) pojawiały sie informacje na temat JUVE. Wtedy nie byłoby żadnych zgrzytów między klubami, wszyscy cieszylibyśmy, że nasze ukochane polskie kluby promują JUVE i każdy byłby zadowolony :-D
Jeden klub- od kołyski, aż po grób
<< FORZA JUVE >>
<< FORZA JUVE >>
- Mrówa
- Juventino
Rozwaliłeś mnie tym textem...jak mówie np.że Legia jest słabym klubem to mam też na myśli że Juventus jest słaby...i jak mówie że Juve jest najlepszym klubem na świecie to takim klubem jest też Legia???Cyrklus pisze: Jeśli obrażasz Legie to i Juventus i na odwrót.
Czy tyczy się to tylko obrażania któregoś z tych dwóch klubów???
Proszę odpisz 8)

- ketchupinho
- Juventino
Ja widze za to ogromne powody do wstydu bo jestem z Poznania i nie opuszcze zadnego meczu Kolejorza. Nie zrozumiesz tego do konca. I na pewno nie bede sie cieszyl, ze warszawskie czasopismo promuje Juve. Jakby sie kumple dowiedzieli to by dopiero nienawidzli Juventusu..pai3lo pisze:Nie widzę tu żadnych powodów to wstydu !!ketchupinho pisze:O kurde, jakby moi kumple dowiedzeli sie o tym artykule to ale by mnie wysmiali, z kim to sie ten Juventus kumpluje 8)
Cieszmy sie że warszawskie czasopismo promuje i poświęca strony dla JUVE.
CHWAŁA IM ZA TO !!!!!