Nazwa dla pubu sportowego?
- Ustian13
- Juventino
hehe. napewno nie jestes bananem "czikita" :lol:Cris pisze: Jestes taki załosny jak twoj avatar...
A zeby niebyła całkiem off-topic to popieram nazwe Fair-Play...
Fair-play? tak. mysle ze jest najlepszą propozycją
------>JUVE<------
- Michael900
- Juventino
Ja bym proponował nazwę "Champions Leauge Pub"
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- kaszanka
- Juventino
Pub bedzie we Wroclawiu, rusza za okolo miesiac. Szczerze mowiac nie spodziewalem sie tylu propozycji - kilka mi naprawde przypadlo do gustu na pewno wezme je pod uwage, ale sprawa jest ciagle otwarta, czekam na propozycje i dziekuje za zainteresowanie.
- Radidam
- Juventino
jak we wrocku to eleganckokaszanka pisze:Pub bedzie we Wroclawiu, rusza za okolo miesiac. Szczerze mowiac nie spodziewalem sie tylu propozycji - kilka mi naprawde przypadlo do gustu na pewno wezme je pod uwage, ale sprawa jest ciagle otwarta, czekam na propozycje i dziekuje za zainteresowanie.

Slask & Miedz :twisted:

- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Do mi dojechałeś ... nie ma co - :lol:Cris pisze:To ze ty tak lubisz to nieznaczy ze kazdy :rotfl:Paolo_Rossi_1982 pisze:RuTeK pisze: Karniak
Taki w dupsko?
A ty? po co udzielasz sie na jp? do czego dazysz? - uzyskanie szacunku u moderatorów, czy samego martina (swoja droga wielkiego guru tej strony, ktory nie ma w dupie swoich 'podwladnych'), wynagrodzenie w postaci Q, chcesz w przyszłosci byc moderatorem? adminem? Mnie smiesza ludzie, ktorzy probuja stopniowo zdobywac tu respekt pisaniem długich, ciekawych, powaznych, sensownych wypowiedzi, wbijanie sie coraz wyzej po stopniach forum juvepoland - moze jak beda pisac wiecej niz 2 zdania w swoich postach o meczach Juve (w koncu wiedza o tym klubie wiecej niz ktos kto ma 10 postow ... ) to dostana Qualite (pozdrawiam laureatów - jestescie coolCris pisze:Po co ty piszesz taki posty![]()

;((Cris pisze:Jestes taki załosny jak twoj avatar...
A zeby niebyła całkiem off-topic to popieram nazwe Karniak...
- puff
- Juventino
hahahah skoro nie jestes z krakowa tylko z wroclawia to smialo mozesz skorzystac z inwencji genialnego wlasciciela pubu na krakowskiej starowce i nazwac go "Piwnica pod Zlota Pipą" :rotfl: Musisz jednak zorganizowac ten pub w piwnicyLopez pisze:moze lepiej "Pod Złotym Butem"Lord_ Juve pisze:Ja zaproponuje coś bardziej fantastycznego(;)), może taka nazwa cię zainteresuje:
"Pod Złotym Korkiem"
harvard - deadline january, 1 2006
- 322
- Juventino
Tylko ze PIPA w polskim języku oznacza jakiś tam kufel czy coś takiego więc się nie śmiej bo to całikiem sensowne mimo ze mogli to nazwac "Pod złotym kuflem"puff pisze:hahahah skoro nie jestes z krakowa tylko z wroclawia to smialo mozesz skorzystac z inwencji genialnego wlasciciela pubu na krakowskiej starowce i nazwac go "Piwnica pod Zlota Pipą" :rotfl: Musisz jednak zorganizowac ten pub w piwnicyLopez pisze:moze lepiej "Pod Złotym Butem"Lord_ Juve pisze:Ja zaproponuje coś bardziej fantastycznego(;)), może taka nazwa cię zainteresuje:
"Pod Złotym Korkiem"

Fair - Play jest swietne!!

Pozdr

- mil015
- Juventino
- puff
- Juventino
hahahahahah tak cos czulem ze ktos powie cos takiego. tym bardziej moj pomysl nalezaloby wziac pod uwage.322 pisze: Tylko ze PIPA w polskim języku oznacza jakiś tam kufel czy coś takiego więc się nie śmiej bo to całikiem sensowne mimo ze mogli to nazwac "Pod złotym kuflem"
Fair - Play jest swietne!!![]()
Pozdr
a mowiac powaznie to karniak, gwizdek, fair-play, hattrick i sport pub to najlepsze pomysly z dotychczas zaproponowanych, moze jeszcze rasiak
- sportowiec
- olimpijczyk
- kibic
- do przerwy 0-1 - ale nie wiem czy to nie jest chronione jakimis prawami
- fanklub
- pub mistrzow
- podium
- boisko
- bramkarz
- bramka
- za trzy
- pod koszem
- pod bramka
- zwyciestwo
- polska mistrzem swiata
- mecz
- medal
- dogrywka
- punkt, set, mecz
harvard - deadline january, 1 2006
- Pirlo
- Juventino
Paolo_Rossi_1982 pisze:A ty? po co udzielasz sie na jp? do czego dazysz? - uzyskanie szacunku u moderatorów, czy samego martina (swoja droga wielkiego guru tej strony, ktory nie ma w dupie swoich 'podwladnych'), wynagrodzenie w postaci Q, chcesz w przyszłosci byc moderatorem? adminem? Mnie smiesza ludzie, ktorzy probuja stopniowo zdobywac tu respekt pisaniem długich, ciekawych, powaznych, sensownych wypowiedzi, wbijanie sie coraz wyzej po stopniach forum juvepoland - moze jak beda pisac wiecej niz 2 zdania w swoich postach o meczach Juve (w koncu wiedza o tym klubie wiecej niz ktos kto ma 10 postow ... ) to dostana Qualite (pozdrawiam laureatów - jestescie coolCris pisze:Po co ty piszesz taki posty![]()
) ?
Mam dawno gdzies szacunek moderatorów i tą całą Qualite...wali nnie to co kto sobie o mnie mysli...pisze na tym forum bo jestem fanem Juve i chce podzelić sie moim zdaniem na temat tego klubu..po to w koncu chyba jest to forum...i wkur... mnie jak ktos pisze jakies bezsenoswe pierdoły...i tyle..i niechce byc zadnym moderatorem ani niczym w tym rodzaju...a jezeli tak duzo o tym piszesz to moze to ty do tego dązysz tylko niepotrafisz

- Basiek
- Juventino
Proponuje "Freekick"-proste a jednoczesnie oryginalne
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/