Nazwa dla pubu sportowego?

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Ustian13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2006, 20:34

Cris pisze: Jestes taki załosny jak twoj avatar...

A zeby niebyła całkiem off-topic to popieram nazwe Fair-Play...
hehe. napewno nie jestes bananem "czikita" :lol:

Fair-play? tak. mysle ze jest najlepszą propozycją

------>JUVE<------
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2006, 20:47

Ja bym proponował nazwę "Champions Leauge Pub"

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
kaszanka

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 20:03

Pub bedzie we Wroclawiu, rusza za okolo miesiac. Szczerze mowiac nie spodziewalem sie tylu propozycji - kilka mi naprawde przypadlo do gustu na pewno wezme je pod uwage, ale sprawa jest ciagle otwarta, czekam na propozycje i dziekuje za zainteresowanie.

Marezmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 21:58

Pamietaj, ze nazwa pubu musi być nie tylko oryginalna, ale też łatwa do zapamiętania, budząca pozytywne skojarzenia i taka, która da się odmienić po polsku, więc raczej sugerowałbym jednowyrazowe nazwy.

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 22:38

kaszanka pisze:Pub bedzie we Wroclawiu, rusza za okolo miesiac. Szczerze mowiac nie spodziewalem sie tylu propozycji - kilka mi naprawde przypadlo do gustu na pewno wezme je pod uwage, ale sprawa jest ciagle otwarta, czekam na propozycje i dziekuje za zainteresowanie.
jak we wrocku to elegancko :D jak jestes fanem slaska wroclaw to jeszcze lepiej :D powiedz dokladnie gdzie bedzie ten pub :wink: Chetnie przyjade :D

Slask & Miedz :twisted:

Obrazek
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 22:38

Cris pisze:
Paolo_Rossi_1982 pisze:
RuTeK pisze: Karniak

Taki w dupsko?
To ze ty tak lubisz to nieznaczy ze kazdy :rotfl:
Do mi dojechałeś ... nie ma co - :lol:
Cris pisze:Po co ty piszesz taki posty :?:
A ty? po co udzielasz sie na jp? do czego dazysz? - uzyskanie szacunku u moderatorów, czy samego martina (swoja droga wielkiego guru tej strony, ktory nie ma w dupie swoich 'podwladnych'), wynagrodzenie w postaci Q, chcesz w przyszłosci byc moderatorem? adminem? Mnie smiesza ludzie, ktorzy probuja stopniowo zdobywac tu respekt pisaniem długich, ciekawych, powaznych, sensownych wypowiedzi, wbijanie sie coraz wyzej po stopniach forum juvepoland - moze jak beda pisac wiecej niz 2 zdania w swoich postach o meczach Juve (w koncu wiedza o tym klubie wiecej niz ktos kto ma 10 postow ... ) to dostana Qualite (pozdrawiam laureatów - jestescie cool :ok:) ?
Cris pisze:Jestes taki załosny jak twoj avatar...
;((

A zeby niebyła całkiem off-topic to popieram nazwe Karniak...

Garfieldo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 22:44

Ja polecam:
-"Stadium"
-albo po prostu "Stadion" :)
Może być też:
-"Ball"
-"Murawa " :wink:
-"Fans Pub"
-"Kicker"
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2006, 23:16 przez Garfieldo, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
puff

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 23:00

Lopez pisze:
Lord_ Juve pisze:Ja zaproponuje coś bardziej fantastycznego(;)), może taka nazwa cię zainteresuje:

"Pod Złotym Korkiem"
moze lepiej "Pod Złotym Butem" :wink:
hahahah skoro nie jestes z krakowa tylko z wroclawia to smialo mozesz skorzystac z inwencji genialnego wlasciciela pubu na krakowskiej starowce i nazwac go "Piwnica pod Zlota Pipą" :rotfl: Musisz jednak zorganizowac ten pub w piwnicy :smile:

harvard - deadline january, 1 2006
322

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 23:14

puff pisze:
Lopez pisze:
Lord_ Juve pisze:Ja zaproponuje coś bardziej fantastycznego(;)), może taka nazwa cię zainteresuje:

"Pod Złotym Korkiem"
moze lepiej "Pod Złotym Butem" :wink:
hahahah skoro nie jestes z krakowa tylko z wroclawia to smialo mozesz skorzystac z inwencji genialnego wlasciciela pubu na krakowskiej starowce i nazwac go "Piwnica pod Zlota Pipą" :rotfl: Musisz jednak zorganizowac ten pub w piwnicy :smile:
Tylko ze PIPA w polskim języku oznacza jakiś tam kufel czy coś takiego więc się nie śmiej bo to całikiem sensowne mimo ze mogli to nazwac "Pod złotym kuflem" :)

Fair - Play jest swietne!! :ok:

Pozdr

Obrazek
mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2006, 23:53

Ktoś wspomniał "Maracana", każdy kibic zna tą nazwe więc moim zdaniem moze pasowac. Wielki stadion będzie sie kojarzyc z wielkim PUB'em. Fair-play tez jest niezłe tylko ze gupio sie bedzie gadac np. Ide do Fair Play'a (na głos to powiedziec, po paru piwkach nie jest takie proste :D )

Obrazek
puff

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 01:15

322 pisze: Tylko ze PIPA w polskim języku oznacza jakiś tam kufel czy coś takiego więc się nie śmiej bo to całikiem sensowne mimo ze mogli to nazwac "Pod złotym kuflem" :)

Fair - Play jest swietne!! :ok:

Pozdr
hahahahahah tak cos czulem ze ktos powie cos takiego. tym bardziej moj pomysl nalezaloby wziac pod uwage.

a mowiac powaznie to karniak, gwizdek, fair-play, hattrick i sport pub to najlepsze pomysly z dotychczas zaproponowanych, moze jeszcze rasiak :smile: . ja wymyslilem jeszcze takie:
- sportowiec
- olimpijczyk
- kibic
- do przerwy 0-1 - ale nie wiem czy to nie jest chronione jakimis prawami
- fanklub
- pub mistrzow
- podium
- boisko
- bramkarz
- bramka
- za trzy
- pod koszem
- pod bramka
- zwyciestwo
- polska mistrzem swiata
- mecz
- medal
- dogrywka
- punkt, set, mecz

harvard - deadline january, 1 2006
Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 09:32

Paolo_Rossi_1982 pisze:
Cris pisze:Po co ty piszesz taki posty :?:
A ty? po co udzielasz sie na jp? do czego dazysz? - uzyskanie szacunku u moderatorów, czy samego martina (swoja droga wielkiego guru tej strony, ktory nie ma w dupie swoich 'podwladnych'), wynagrodzenie w postaci Q, chcesz w przyszłosci byc moderatorem? adminem? Mnie smiesza ludzie, ktorzy probuja stopniowo zdobywac tu respekt pisaniem długich, ciekawych, powaznych, sensownych wypowiedzi, wbijanie sie coraz wyzej po stopniach forum juvepoland - moze jak beda pisac wiecej niz 2 zdania w swoich postach o meczach Juve (w koncu wiedza o tym klubie wiecej niz ktos kto ma 10 postow ... ) to dostana Qualite (pozdrawiam laureatów - jestescie cool :ok:) ?

Mam dawno gdzies szacunek moderatorów i tą całą Qualite...wali nnie to co kto sobie o mnie mysli...pisze na tym forum bo jestem fanem Juve i chce podzelić sie moim zdaniem na temat tego klubu..po to w koncu chyba jest to forum...i wkur... mnie jak ktos pisze jakies bezsenoswe pierdoły...i tyle..i niechce byc zadnym moderatorem ani niczym w tym rodzaju...a jezeli tak duzo o tym piszesz to moze to ty do tego dązysz tylko niepotrafisz :think: :think: ..i z flustarcji piszesz jakies gowno...

Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 11:08

Proponuje "Freekick"-proste a jednoczesnie oryginalne

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
artur123

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 11:36

a może coś od nazwy lokalnej drużyny