MARCO VIVIEN-FOE :(:( [*][*]
- uNdErGrOuNd_zMc
- Juventino
sZkOdA Mi gO:( i tO bArDzo i jEgO rOdZiNy:( WiEm jAk oNi tErAz SiE cZujĄ:(:( i WiDzIcIe sZaMi wSzYsTkO jEsZt nA tYm sWiEcIe mOzLiWe mNiE jUsH NiC nIe zDzIwI:( jAkByM MiAł uMrZeĆ tO aLbO w rAmIoNaCh uKoChAnEj (aLe nIeSzTeTy NiE bEdZiE tAkIeJ bO NiKt MnIe NieChcE):( aLbO wŁaSnIe nA bOiSkU
:(:( jEsZtEm cAłKiEm pOgRąŻoNy w SMuTku:(
"tRaCiMy bLiSkYcH bY zA pÓźNo iCh dOcEnIc"
zApAlCiE śWiEcZkE [*] [*]
:(
MaRcO śPiJ sŁoDko:(

"tRaCiMy bLiSkYcH bY zA pÓźNo iCh dOcEnIc"

zApAlCiE śWiEcZkE [*] [*]

MaRcO śPiJ sŁoDko:(
- BIANCONERI
- Juventino
Niech Bóg ma go w swojej opiece [*] [*]
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co tu dużo mówić
Będę go wspominał jako bardzo dobrego zawodnika, niech spoczywa w pokoju.
['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']

- PABLO
- Juventino
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
p.s.Nie umisz normalnie pisać???
p.s.Nie umisz normalnie pisać???
- nookie
- Juventino
pokój jego duszy (*)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.