Lost - zagubieni
- Szilom
- Juventino
Ja fanom LOST zalecam nei czytac infrmacji w necie o nastepnych odcnikach itp. widzialem na jakies stromnie prawdopodbne wyjasienie całego serialu... po przeczytaniu 2 linijek postanowailem ze dalej nie jade, po prostu nie było by potem takiej frjady z oglądania.... Lost rulez !
Już jutro S2E11
Już jutro S2E11

- JuventinoPS
- Juventino
- Mlody85
- Juventino
No fakt. Na innych forach lepiej to działa. Albo kolor jakiś inny albo tło. W każdym razie trochę to utrudnia, a jak ktoś nie chce spoilerów to wyraźnie ma zaznaczone czego nie czytać.Paolo_Rossi_1982 pisze:I tak widać co piszesz ... 8)
- juverm
- Juventino
A ja już jestem po 11-stu odcinkach 2 sezonu 
Muszę wam powiedzieć że jak na razie najbardziej podobał mi się odcinek 10.
UWAGA SPOILER !!!
W odcinku tym pokazano sylwetkę pana Eko który wcześniej był jakimś mafiozo 8). W tym odcinku wyjaśni się również skąd na wyspie wziął się samolot z Nigerii... A co najważniejsze zobaczymy czym jest lostozaurus (ten potwór)
Pozdro[/code]

Muszę wam powiedzieć że jak na razie najbardziej podobał mi się odcinek 10.
UWAGA SPOILER !!!
W odcinku tym pokazano sylwetkę pana Eko który wcześniej był jakimś mafiozo 8). W tym odcinku wyjaśni się również skąd na wyspie wziął się samolot z Nigerii... A co najważniejsze zobaczymy czym jest lostozaurus (ten potwór)
Pozdro[/code]

- alex del adam
- Juventino
Siemanko wszystkim! Mam pytanie czy nie wiecie moze skad sciagnac 21 i 22 odcinek 1 serii?? Bo na mininova jest tylko 20 odcinkow po kolei i pozniej juz deus ex machina i Exodus!! Brakuje The Greater good i Born to run. Prosze pomozcie!! Zalezy mi na tym zeby to byly te ze stacji ABC bo wszystkie mam z tamtad. Zdaje mi sie ze juz widzialem tydzien temu te dwa odcinki ale juz ich nie ma :płaczę:
HELP z gory dziekuje

- dawidm
- Juventino
isohunt.com - wszystkie odcinki ściągałem stamtąd, idą szybko (mi zazwyczaj ok. 50-80 kb/s). Musisz mieć jakiś program do torrentów, polecam Azureus :-)
Ps. Metoda szukania - wpisz Lost S01E21, S01E22 itd. analogicznie
- juverm
- Juventino
Nie tylko na isohunt (tam ściągnołem zaszytą wersję)dawidm pisze:isohunt.com - wszystkie odcinki ściągałem stamtąd, idą szybko (mi zazwyczaj ok. 50-80 kb/s). Musisz mieć jakiś program do torrentów, polecam Azureus
Ja poszukałem na moninovej i proszę:
Odc 21: http://www.mininova.org/search/?search=lost+s01e21
Odc: 22: http://www.mininova.org/search/?search=lost+s01e22
Tylko problem w tym że po francusku...
A co do torrentów to najlepszy wg. mnie jest BitSpirit.
P.S. Wie ktoś może kiedy pojawią się napisy do s02e12 ??
Napisy do sezonu 2 są tutaj:
http://napisy.gwrota.com/index.php?page=27
Pozdro
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2006, 22:49 przez juverm, łącznie zmieniany 2 razy.

- blk01
- Juventino
- gorczas
- Juventino
Napisy do s02e12 zapewne pojawią się 26 stycznia, czyli zaraz po emisji tego odcinka na ABC.juverm pisze:P.S. Wie ktoś może kiedy pojawią się napisy do s02e12 ??
Napisy do sezonu 2 są tutaj:
http://napisy.gwrota.com/index.php?page=27
Pozdro
Można wiedziec do czegó potrzebne Ci są te napisy teraz

Przecież odcinek jeszcze nie wyszedł...
PozdrQ
- juverm
- Juventino
Wiem że nie wyszedł ale na jakiejś stronce o LOST zobaczyłemjuż kilka screenów z tego odcinka i zapowiada się interesująco (z resztą jak wszystkie). Więc jak odcinek wyjdzie chciałbym go obejrzeć jak najszybciej, a z angielskiego jakiś super nie jestem więc trza napisy 

- alex del adam
- Juventino
Super wreszcie będe miał cała pierwszą serie
Dzieki wszystkim za pomoc 

- steru
- Qualità Juventino
Hmm takie trochę głupie pytanie.Czy dużo wyjaśnia się w 2 ostatnich odcinkach pierwszej serii?Widziałem wszystkie odcinki na TVP poza tymi 2 ostatnimi a na kompie mam wszystkie odcinki 2 sezonu które już się pojawiły i nie mogę się powstrzymać żeby je obejrzeć
Do czwartku jeszcze trochę dni
Nie wiem czy warto oglądać teraz 2 sezon ...
P.S Nie mam niestety możliwości ściągnięcia tych odcinków z neta bo limit z neo już przekroczony :doh:
EDIT
No cóż będe w takim razie dopiero na czasie w okolicach piątku 

P.S Nie mam niestety możliwości ściągnięcia tych odcinków z neta bo limit z neo już przekroczony :doh:
EDIT
Tego się obawiałemPaolo_Rossi_1982 pisze:Bez obejzenia odcinkow 24-25 nie zaczynaj sezonu drugiego ... 8)

Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2006, 21:14 przez steru, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Bez obejzenia odcinkow 24-25 nie zaczynaj sezonu drugiego ... 8)