Hymny
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mam zamiar sobie skompletować cd z hymnami piłkarskich klubów.Oczywiście chciałbym te lepsze bo np:przy hymnie realu to sie spać chce
Jezeli jesteście w posiadaniu mp3 lub macie źródło dostepu do takich to prosze o kontakt 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mnie z hymnów najbardziej podobają sie reprezentacji Francji ,,Marsylinaka'' i oczywiście Włoch świetny hymn. JUVENTUSU oczwiście na 1 miejscu 8) . Polski też jest fajny szkoda, że nieodnosimy sukcesów no i Brazyli też może być

- BIGGI
- Qualità Juventino
to ze akuratm mam na kompie tylko hymn brazyli nie oznacza ze inne mi sie nie podobają. Bardzo lubie francuski i włoski...no i polski :twisted:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Mnie z hymnów najbardziej podobają sie reprezentacji Francji ,,Marsylinaka'' i oczywiście Włoch świetny hymn. JUVENTUSU oczwiście na 1 miejscu 8) . Polski też jest fajny szkoda, że nieodnosimy sukcesów no i Brazyli też może być![]()
- juve21
- Juventino
Zgadzam sie z tobą w 100%. Marsylianka jest fantastyczna,ale dodałbym tu jeszce hymn ZSRR.szczegolnie jak jest spiewany przez chór.Jezu nie ma piekniejszego hymnu na świecieTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Mnie z hymnów najbardziej podobają sie reprezentacji Francji ,,Marsylinaka'' i oczywiście Włoch świetny hymn. JUVENTUSU oczwiście na 1 miejscu 8) . Polski też jest fajny szkoda, że nieodnosimy sukcesów no i Brazyli też może być![]()

- aLeX_96
- Juventino
Moim ulubionym hymnem jest oczywiście hymn Włoch nio i oczywiście przede wszystkim JUVENTUSU :!: Polski hymn jest spoko, lecz nie mam zamiaru wysłuchiwać jak nasz hymn śpiewa jakaś lalunia z dziwacznym głosem (Chodzi oczywiście o Edyte G.) :twisted:
aLeX - Na zawsze wiernym być kibicem JUVE !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Właśnie ja również tylko jego mam na dysku, trzeba ściągnąć inne. Wogóle zapomniałem dodać , że jeszcze uwielbiam hymn LM coś wspaniałego, uwielbiam go sluchać, pięknie skomponowany.3andit pisze:Jedyny hymn którego jestem aktualnie w posiadaniu na dysku to Champions League.

- juveluck
- Juventino
Ja na kompie mam nowy i stray hymn Juve. Z 5 interpretacji hymnu Wloch i hymn Champions League. A ostatnio sciagnelem sobie tak polecany przez kogos hymn ZSRR w wykonaniu choru, zeczywiscie fajny

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexxxxx
- Juventino
Wejdź na nieoficjalne strony klubów tam zawsze są ,a jak nie masz adresów,to możesz pogrzebać po polskich stronach tych klubów!!!
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2003, 15:17 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Pokaz mi jedna oficjalna strone wloskiego(zagranicznego tez maga byc) zespolu z ktorej mozna sciagnac hymn tego klubu :!: :!: :!:Alexxxxx pisze:Wejdź na oficjalne stropny klubów tam zawsze som ,a jak nie masz adresów,to możesz pogrzebać po polskich stronavh tych klubów!!!

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!