Camoranesi ukarany przez Juventus!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 23:32

Paolo_Rossi_1982 pisze:Zapamiętajcie: Jah jest jak trener i macie sie go słuchać ! Howgh!
Nazwalbym to inaczej: Jah szanuje trenera. Jah ma pelne zaufanie do decyzji trenera. Poza tym, Jah nie ma innego wyjscia. Obawiam sie, że Camoranesi rowniez.
Lakier pisze: Trener najwazniejszy? Jasne, wiem nie musisz sie zwrac do mnie jak do <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Tylko czegos tutaj nie rozumiesz, kazdy kto ogladal ten mecz, widzial ze ta decyzja jest co najmniej nie sprawiedliwa i co? Nic, Juventus stracil 2 punkty, ok, kazdemu moze sie zdarzyc, ale kazdy moze rowniez go za to skrytykowac.
Tego trenera nie mozna krytykowac. Nie wypada. Z czystego szacunku. Nie wiem jak Wy, ale ja nie tesknie za Lippi'm. Nie tesknie rownie dobrze za Ancelotti'm.
Lakier pisze: Camoranesi jest traktowany nie sprawiedliwie i jak chcesz potwierdzic swoja teze, ze trener ma zawsze racje i zawsze trzeba go sluchac, to podaj jakies konkretne powody, dlaczego w tej sytuacji mila racje? (tylko nie typu, bo jest wielkim trenerem)
Nie znam powodow. Powinienes sie juz zdazyc przyzwyczaic, ze nasz Don jest czlowiekiem skrupulatnym, kalkulacyjnym, upartym, indywidualnie wszystko postrzegajacym. Ale kto wie? moze sie nieco rozluznil. Moze on tez jest zajarany Alexem? i sobie pomyslal: zaryzykuje. W koncu zaryzykuje. Moze wpuszcze Alexa, moze we trojke sobie cos wymedza? wsparci przez szalonego Mutu? :wink: . Wiecie, za mało milosci do trenera w tych Waszych sugestiach. A to jest nie dobre.
UlTrAs pisze:Spodziewałem się, że temat prędzej czy później zamieni się w żale do Capello, że ten nie stawia na DP :whistle: Teraz widze, że jednak coponiektórym nie chodzi o to, że Camoranesi został zdjęty, tylko o to, że znów w pierwszym składzie nie zobaczyliśmy Del Piero. Ja w tego typu dyskusji uczestniczyć nie chce. Jest to nie na moje nerwy.
Ja powiem tylko tyle, że póki Capello ma wyniki to nikt nic nie moze mu zarzucić. W tamtym roku wygrał scudetto, w tym jest na dobrej drodze, żeby ten sukces powtórzyć. Jesteśmy w ćwierćfinale CI, w II rundzie LM, więc prosiłbym, aby te narzekania na naszego trenera wsadziś głęboko do kieszeni.
Jeśli chodzi o Mauro to po raz kolejny powtarzam, że nie powinien się w ten sposób zachowywać i koniec. On jest "tylko" podwładnym i powinien wykonywac polecenia swojego jakby na to nie patrzeć przełożnego. Ja tak to widze.
Dokladnie.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 09:10

Tombalu pisze:DP na prawej pomocy ?

Nie widziałem meczu! jak Alex wszedl chyba zmienili ustawienie na 4-3-3 ?
Del Piero gral jako trequartista - za Zlatana i Davidm, z nastawieniem na lewą stronę (jednak po samym lewym skrzydle bardziej "szalał" Zambrotta).

Co do kwestii poruszanych w poprzednich postach dziwie sie niektorym, ze potrafia krytykowac Aleksa, Zlatana a nie wzieli pod uwage, ze w srode cala druzyna zagrala beznadziejnie... no moze przesadzilem, bo w koncu zawsze moglo byc gorzej
Nie rozumiem tylko jednego i moze Jah_ mi wytlumaczy :prochno: . Nie zebym byl zapatrzony w Zlatana badz Aleksa ale dlaczego wg ciebie napastnik nie wszedl za napastnika? Gdy Aleks wybiegl raz czy dwa w podstawowym skladzie to zawsze potem byl zmieniany za napadziora. Teraz gdy mial wejsc Aleks wszedl za (ponoc) dobrze sprawujacego sie Camora...
A moze Camor nie wypelnial zadan taktycznych :think: ?
Tego sie nigdy nie dowiemy. Mimo wszystko Camor powinien zejsc z pokorą z boiska i kwestia tą wyjaśnić osobno a nie wyzalac sie gdy patrzy na niego pełno ludzi, podwazając tym samym kompetencje trenera.

I jeszcze jedna kwestia, ktora byla juz parokrotnie poruszana. Dlaczego fani juve kłócą się (często obrzucając się epitetami) gdy druzyna gra jedną z bardziej efektownych i efektywnych piłek od lat?

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 09:52

Del Piero gral jako trequartista - za Zlatana i Davidm, z nastawieniem na lewą stronę (jednak po samym lewym skrzydle bardziej "szalał" Zambrotta).
Czyli trojząb a Zambro przesuniety do 2 lini - całkiem dobre rozwiązanie w takiej sytuacji jak nie szło! Naprawde Capello wie co robi, po jednym meczu tyle dotał "kuksanców" na tym forum! Ja tez nie rozumie kilku os. co tak atakuja Capello.
Mimo wszystko Camor powinien zejsc z pokorą z boiska i kwestia tą wyjaśnić osobno a nie wyzalac sie gdy patrzy na niego pełno ludzi, podwazając tym samym kompetencje trenera.

Dokładnie tak samo myśle - Camor jest swietny w tym co robi ale wiecej pokory i szacunku dla trenera! Capello wie jak sobie z nim poradzic :)
I jeszcze jedna kwestia, ktora byla juz parokrotnie poruszana. Dlaczego fani juve kłócą się (często obrzucając się epitetami) gdy druzyna gra jedną z bardziej efektownych i efektywnych piłek od lat?
Jestem z Juve od 93 roku - widzialem sporo meczy i podobnie mysle że obecnie JUVE gra bardzo efektowną i efektywna piłke - podobnie było za pierwszsej kadencji Lippiego.

Jestem dumny z obecnej formy i dyspozycji mojego zespołu - obiektywni kibice - kumple, w tej chwili zazdroszczą mi formy JUVE i zazdroszczą jeszcze tego ze to My mamy Capello!

Dajcie juz spokoj z jego krytyką po 1 słabszym meczu całej drużyny!

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 10:08

Jeszcze taki mały pościk na "odczep się" . Kiedy grasz słabo jesteś zmieniany, ale gdy rozgrywasz dobre spotkanie, jesteś najlepszym na boisku a tu nagle dowiadujesz się, że trener każe Ci opuścić plac gry :shock: Coś tu chyba jest nie tak :think: Może i Capello jest dobrym trenerem. Zobaczymy na koniec sezonu. Jak narazie wyniki przemawiają za nim, ale kto wie jak to wszystko będzie wyglądało w maju. A tu już co po niektórzy rzucają na mnie mięchem bo nie podoba im się moja wypowiedź :smile: Wierzcie mi, że nie przywiązuje najmniejsze uwagi to tych bzdur co piszecie :bravo: Ktoś mi zarzuca, że nie ważny jest dla mnie wynik tylko to by grał Del Piero. Nie ukrywam, że Alex jest tym zawodnikiem którego sobie najbardzieje cenie. Oj wierzcie mi, że wynik jest dla mnie najważniejszym, możemy wygrać po beznadziejnym spotkaniu, byle by były 3pkt. Nikt za miesiąc nie będzie o tym pamiętał. Ktoś spojrzy na wynik. O JUVE wygrało i na tym się skończy. Zaden z nas nie będzie się nad tym rozczuał że zagraliśmy słabe spotkanie...
Dla mnie naprawde nie zrozumiałe jest dlaczego Del Piero nie zagrał w tym spotkaniu od 1 min. Mimo tego że w 2-óch poprzednich meczach był najlepszym zawodnikiem JUVE. Dlaczego Mauro zostaje zmieniony po niespełna godzinie gry będać najlepszym na boisku :shock:
Zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało w maju.. Oby było jeszcze lepiej niż rok temu :wink:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 10:42

Chyba z ciekawości zaobserwuje, po ilu postach od założenia dowolnego tematu dotyczącego jakiegoś zawodnika Juve przerodzi się on w dyskusję z serii "Capello Vs. Juventus" :smile:
Martin pisze:I jeszcze jedna kwestia, ktora byla juz parokrotnie poruszana. Dlaczego fani juve kłócą się (często obrzucając się epitetami) gdy druzyna gra jedną z bardziej efektownych i efektywnych piłek od lat?
Zabijcie mnie, ale właśnie tego najbardziej nie rozumiem! Tak jak już napisałem w jednym z tematów, chyba jeśli wszystko idzie dobrze, wygrywamy mecz za meczem, idziemy jak burza w każdych rozgrywkach, nie ma się do czego przyczepić, to kłócimy się o to, kto powinien grać... Jeśli nie ma problemów, trzeba je chyba sobie wymyśleć... :roll:

Myślę, że czasem warto by dla porównania zerknąć na problemy innych drużyn i porównać je z naszymi. Wtedy, jeśli obiektywnie i bez emocji spojrzymy na sprawę, "nasze problemy" zrobią się takie malutkie...

Ciekawy jestem o co byśmy się kłócili gdyby nie było tego konfliktu Ibrahimovic-Del Piero-Capello-i teraz też Camoranesi. Strach myśleć.

Co do samej kwestii "Capello Vs. Juventus", powiem, co myślę na ten temat, żeby nie było, że unikam wyrażenia własnego zdania: to, że mamy pretensje o to, że jeden gra a drugi nie, często wynika może z przyzwyczajenia do jakiegoś schematu, który może kiedyś się sprawdzał, może do zawodnika, który jeszcze dwa spotkania temu był ogłoszony piłkarzem meczu. W sumie rozumiem żale dotyczące tego, bo sam nie wiem, jak bym reagował, gdyby np. Capello zdecydował się nagle obstawić linię obrony na skrzydłach: Chiellini - Balzaretti, a zrezygnowałby całkowicie z Zambrotty. Nie wiem, naprawdę. Pewnie byłoby mi szkoda i miałbym jakiś tam żal. I to byłoby zrozumiałe w pewnym stopniu, bo lubię grę Zambrotty i.. z resztą co tu dużo mówić. Ale zdaję sobie sprawę, że zawodnicy- powiedzmy sobie szczerze- są narzędziami w ręku trenera, którymi on ma tak operować, żeby wygrać mecz. Nie zawsze się to rzecz jasna udaje, ale nie wiem, czemu mamy narzekać, jeśli Juventus gra dobrze, żeby nie powiedzieć rewelacyjnie, w tym sezonie.
Trener zdejmuje zawodnika. Decyzja trenerska- może i kontrowersyjna, o która kibice się kłócą. Ale można równie dobrze spekulować w drugą stronę: kto mi zagwarantuje, że jeśli Capello nie zdjąłby Camora, ten nie zawaliłby jakiejś akcji, po której Chievo strzeliłoby na 2:1?.. Nie ma żadnej gwarancji. I tak można dyskutować w nieskończoność. Za dużo się porobiło tych Total Managerów i FMów- przez nie wszyscy chcą się bawić w trenera :wink:
Od razu mówię, że nie zamierzam się z nikim o to kłócić, to jest moje zdanie- wychodzę po prostu z założenia, że trener to trener- na razie nikt nie chce go z klubu wyrzucać, bo steruje drużyną nieźle. Ja w trenera bawić się nie chcę. Zostawiam tę działkę dla Capello... :roll:

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 11:31

rajkochlajko123 pisze: Kiedy grasz słabo jesteś zmieniany, ale gdy rozgrywasz dobre spotkanie, jesteś najlepszym na boisku a tu nagle dowiadujesz się, że trener każe Ci opuścić plac gry
Sęk w tym, że to Capello ocenia kto gra dobrze i kto wypełnia jego założenia taktyczne na konkretny mecz a nie kibice. Możemy tylko spekulować co don Fabio chciał poprzez tą konkretną roszadę osiągnąć. To on podejmuje decyzję, ale też na niego spada przede wszystkim odpowiedzialność. Nie będzie przecież robił wbrew sobie czegoś, co mogłoby drużynie zaszkodzić. Można się z tym nie zgadzać, ale trzeba uszanować. Pokora - to słowo powinno być najczęściej powtarzane w tym temacie. Pokora Mauro, który nie powinien nigdy kwestionować decyzji swojego przełożonego, ponieważ jak to świetnie ujął mnowomiejsky - jest tylko narzędziem w ręku trenera. Pokora kilku forumowiczów, którzy dla zasady nie zgadzają się z naszym trenerem.
rajkochlajko123 pisze: Może i Capello jest dobrym trenerem. Zobaczymy na koniec sezonu. Jak narazie wyniki przemawiają za nim, ale kto wie jak to wszystko będzie wyglądało w maju.
Po tej wypowiedzi wnioskuję, że tylko czekasz na potknięcie Capello. Że będziesz się cieszył jeśli mu się nie uda osiągnąć z Juve sukcesów, by móc wtedy powiedzieć triumfalnie - dlatego, iż za mało grał Alex. Może i zbyt skrajne wnioski, ale naprawdę nie rozumiem kibiców, którzy mają teraz absolutnie czołową drużynę świata, a przy każdej możliwej okazji próbują wetknąć szpilkę jej trenerowi.
mnowomiejsky pisze:Chyba z ciekawości zaobserwuje, po ilu postach od założenia dowolnego tematu dotyczącego jakiegoś zawodnika Juve przerodzi się on w dyskusję z serii "Capello Vs. Juventus" :smile:
Na forum istnieje jeszcze drugi, równie częsty wariant off-topicu - Zlatan vs. Alex... :|

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 11:59

Martin pisze:Dlaczego fani juve kłócą się (często obrzucając się epitetami) gdy druzyna gra jedną z bardziej efektownych i efektywnych piłek od lat?
Dlatego ze czesc uzytkownikow ma gdzies wyniki druzyny i koniecznie chca udowodnic ze Juventus bez DP w pierwszym skladzie nie ma prawa istniec. Pozatym w kazdym temacie staraja sie pokazac ze Capello nie zna sie na pilce i krzywdzi zawodnikow.
rajkochlajko123 pisze:Może i Capello jest dobrym trenerem. Zobaczymy na koniec sezonu. Jak narazie wyniki przemawiają za nim, ale kto wie jak to wszystko będzie wyglądało w maju.
A jak Juve sie potknie i straci Scudetto to bedzie najepszy dzien w Twoim zyciu, bo bedziesz mogl powiedziec ze Capello to leszcz i nie zna sie na pilce. Wspaniale podejscie:D tylko nie mow przypadkiem ze zalezy Ci na tym aby druzyna dobrze grala, bo bedzie to dosc falszywie brzmialo.
Wierzcie mi, że nie przywiązuje najmniejsze uwagi to tych bzdur co piszecie Bravo
Jesli tak podchodzisz do sprawy to nie dziw sie ze inni tez przestana liczyc sie z Twoim zdaniem i beda Cie olewac. Jesli nie zwracasz uwagi na to co inni pisza to wogole po co odpisujesz i czytasz nasze posty? Moze zaloz sobie wlasne forum i bedziesz mogl sobie tam pisac sam ze soba :)
mnowomiejsky pisze:Zabijcie mnie, ale właśnie tego najbardziej nie rozumiem! Tak jak już napisałem w jednym z tematów, chyba jeśli wszystko idzie dobrze, wygrywamy mecz za meczem, idziemy jak burza w każdych rozgrywkach, nie ma się do czego przyczepić, to kłócimy się o to, kto powinien grać... Jeśli nie ma problemów, trzeba je chyba sobie wymyśleć... Rolling Eyes
Tak bo Alex nie gra i to jest okropne.
A tak wogole popieram Twoj punkt widzenia.

Po prostu widocznie niektorzy lubia stwarzac sztuczne problemy, ale to juz ich biznes, mnie nudzi w kolko czytanie wciaz takich samych opinii krytykujacych trenera. Sa one bzdurne poki trener nie odpadl z zadnych rozgrywek i ma szanse wciaz na potrojna korone w tym sezonie. To ze remisujemy dwa mecze na 20 to naprawde nie jest zle.

pozdr

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 12:00

Capello chciał wygrać i wprowadził 3 napastnika nie chcąc osłabiać obrony wiec zdjął camora bo DP z prawej stony lepiej gra i lepiej zeby grał na prawej niz w srodku czy lewej. Pozatym za Camorem na obronie prawej jest Zambro, który umie grac ofensywnie i mógł on jakoś zniwelować brak pomocnika o wiele bardziej niż Balzaretti brak Mutu ( podobnie w srodku). Dlatego własnie sciągnął akurat Camora i uważam ze słusznie postąpił, mimo iz Camor się wyrózniał. Nie rozumiem po co te rozmowy ze Capello źle wszystko robi. Jeżeli chciał wygrać mecz głupotą byłoby pozbywanie sie napastnika (tj. Zlatan) i wprowadzenie zmiennika. Jeżeli chce sie strzelić bramke zwiększa się siłę ofensywną więc napstnik za pomocnika jak najbardziej pasuje. Juve mogło atakować z tzrech "armat" ale niestety nie wyszło. Remis nam krzywdy nie zrobi :D

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 12:02

kedzier pisze:
rajkochlajko123 pisze: Kiedy grasz słabo jesteś zmieniany, ale gdy rozgrywasz dobre spotkanie, jesteś najlepszym na boisku a tu nagle dowiadujesz się, że trener każe Ci opuścić plac gry
rajkochlajko123 pisze: Może i Capello jest dobrym trenerem. Zobaczymy na koniec sezonu. Jak narazie wyniki przemawiają za nim, ale kto wie jak to wszystko będzie wyglądało w maju.
Po tej wypowiedzi wnioskuję, że tylko czekasz na potknięcie Capello. Że będziesz się cieszył jeśli mu się nie uda osiągnąć z Juve sukcesów, by móc wtedy powiedzieć triumfalnie - dlatego, iż za mało grał Alex.
mnowomiejsky pisze:Chyba z ciekawości zaobserwuje, po ilu postach od założenia dowolnego tematu dotyczącego jakiegoś zawodnika Juve przerodzi się on w dyskusję z serii "Capello Vs. Juventus" :smile:
Na forum istnieje jeszcze drugi, równie częsty wariant off-topicu - Zlatan vs. Alex... :|
Przeczytaj chłopcze uważnie mój post a nie wypisuj bzdur! Napisałem wyraźnie, że dla mnie liczy się to by JUVE wygrywało i to nie ważne w jakim stylu. Najważniejsze są 3 pkt. CZYTAJ

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 12:16

Drogi rajkochlajko123... Po pierwsze nie chłopcze :!: Nie życzę sobie byś mnie tak pogardliwie nazywał, mam nadzieję, że to był wyjątek, który się więcej nie powtórzy... :twisted: Po drugie - pozwolę sobie zacytować tutaj słowa tomcatmi6:
tomcatmi6 pisze:A jak Juve sie potknie i straci Scudetto to bedzie najepszy dzien w Twoim zyciu, bo bedziesz mogl powiedziec ze Capello to leszcz i nie zna sie na pilce. Wspaniale podejscie:D tylko nie mow przypadkiem ze zalezy Ci na tym aby druzyna dobrze grala, bo bedzie to dosc falszywie brzmialo.
Jak widzisz, on na podstawie Twoich słów wyciągnąl praktycznie identyczne wnioski. Ufam, że rzeczywiście zawsze chcesz by Stara Dama zdobywała 3 punkty. Z tego co napisałeś, można jednak dociec, że chcesz aby tak się działo, ale byle nie za kadencji Capello. I to właśnie osoba trenera Juve jest chyba Twoim problemem. Czy tego chcesz, czy nie, jesteś na szczęście zmuszony go zaakceptować. Nie wiem, może masz kłopoty z odpowiednim formułowaniem swoich myśli? Ja mogłem się oczywiście pomylić, ale teraz już druga osoba pomyślała tak jak ja... A to o czymś świadczy.

Obrazek
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 12:20

lukasz01 pisze:Capello chciał wygrać i wprowadził 3 napastnika nie chcąc osłabiać obrony wiec zdjął camora bo DP z prawej stony lepiej gra i lepiej zeby grał na prawej niz w srodku czy lewej. Pozatym za Camorem na obronie prawej jest Zambro, który umie grac ofensywnie i mógł on jakoś zniwelować brak pomocnika o wiele bardziej niż Balzaretti brak Mutu ( podobnie w srodku). Dlatego własnie sciągnął akurat Camora i uważam ze słusznie postąpił, mimo iz Camor się wyrózniał. Nie rozumiem po co te rozmowy ze Capello źle wszystko robi. Jeżeli chciał wygrać mecz głupotą byłoby pozbywanie sie napastnika (tj. Zlatan) i wprowadzenie zmiennika. Jeżeli chce sie strzelić bramke zwiększa się siłę ofensywną więc napstnik za pomocnika jak najbardziej pasuje. Juve mogło atakować z tzrech "armat" ale niestety nie wyszło. Remis nam krzywdy nie zrobi :D
Nie moge sie zgodzic z tym co tu napisales. Del Piero nie gral roli trzeciego napastnika - to po pierwsze. Zagral jako trequartista z naciskiem na LEWĄ a nie prawą stronę - to po drugie. Del Piero nie umie grać z prawej strony - to po trzecie. Zawsze gral bardziej z lewej. Zreszta ustawiony z prawej na pierwszym meczu z Bayernem bylo to ewidentnie widac :(

I tu pojawia sie kolejna sprawa. Mnostwo wypowiedzi ludzi, ktorzy nie ogladaja meczow. Rozumiem, ze kiedys bylo to niemozliwe i dyskusje opieraly sie o subiektywne relacje dziennikarzy (czasami bardzo skrotowe). Teraz mozliwosci sa wieksze, aczkolwiek nadal wiekszosc nie ma dostepu do ogladania na zywo czy tez retransmisji potyczek Juve. Zatem prosze tych ktorzy meczow nie ogladali o przemyslenie swoich postow.

Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 12:23

A znasz takie przysłowie "jedna jaskółka wiosny nie czyni" :?: Dobrze wiem, że Ty jak i ta osoba która Cie poparła jesteście zwolennikami Zlatana 8) Siła złego na jednego :prochno: Prawdą jest to, że Capello jest jedyną osobą która mi w JUVE nie pasuje. Nie wiem czy wiesz ile było szumu gdy przychodził do Turyny :?: Kibice, którzy i tak nie zbyt licznie przybywają na stadion nie dażyli go zbytnią sympatią.. Nie wiem jak sytuacja ma się teraz, ale moje zdanie na jego temat się nie zmieniło...

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 12:31

rajkochlajko123 pisze:A znasz takie przysłowie "jedna jaskółka wiosny nie czyni" :?: Dobrze wiem, że Ty jak i ta osoba która Cie poparła jesteście zwolennikami Zlatana 8) Siła złego na jednego :prochno: Prawdą jest to, że Capello jest jedyną osobą która mi w JUVE nie pasuje. Nie wiem czy wiesz ile było szumu gdy przychodził do Turyny :?: Kibice, którzy i tak nie zbyt licznie przybywają na stadion nie dażyli go zbytnią sympatią.. Nie wiem jak sytuacja ma się teraz, ale moje zdanie na jego temat się nie zmieniło...
A co jest przyczyną, że ci nie pasuje? Moze to, ze pobija kolejne rekordy? A moze to ze nie wystawia Del Piero? A moze dlatego, ze kierowal kiedys Romę, Milan i Real? A moze cos jeszcze innego?
Capello to zawodowiec. Przyszedl do Juve i zrobil z niej maszynke do wygrywania... Mi tez nie pasowalo jak przechodzil w takich a nie innych okolicznosciach do Juve, ale teraz jest to juventino i robi wszystko aby Stara Dama wrocila na szczyty Europy. Co musi Capello zrobic abys darzyl go sympatią?

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 12:37

Martin oglądałem mecz. Faktycznie zle to ująłem i wyszło nie tak jak chciałem. Chodziło mi o to, że Zambro lepiej by se radzł bez Camora niż np. Balzaretti bez Mutu i dlatego Camor został zdjęty. Mimo iz nie grał roli napastnika tylko pomocnika grał i tak bardziej ofensywnie i niż Camor !!

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2006, 12:39

Martin pisze:
rajkochlajko123 pisze:A znasz takie przysłowie "jedna jaskółka wiosny nie czyni" :?: Dobrze wiem, że Ty jak i ta osoba która Cie poparła jesteście zwolennikami Zlatana 8) Siła złego na jednego :prochno: Prawdą jest to, że Capello jest jedyną osobą która mi w JUVE nie pasuje. Nie wiem czy wiesz ile było szumu gdy przychodził do Turyny :?: Kibice, którzy i tak nie zbyt licznie przybywają na stadion nie dażyli go zbytnią sympatią.. Nie wiem jak sytuacja ma się teraz, ale moje zdanie na jego temat się nie zmieniło...
A co jest przyczyną, że ci nie pasuje?
To w jaki sposób traktuje zawodników. Na początku Kapo, teraz Del Piero ( za bardzo mu to na szczęście nie wychodzi :rotfl: ) i Camor :x Tak się składa, że miałem przyjemność "pracowania" z różnymi trenerami, ale z czymś takim jeszcze się nie spotkałem..

ODPOWIEDZ