Historia Juventusu na 11 płytach DVD
- Radidam
- Juventino
lepiej byłoby zrobic liste kto mogłby poprzegrywac te płytki.gorczas pisze: Proponowałbym tylko rozpisać jakąś listę kto komu wysyła i mniej więcej kiedy, żeby wiedzieć kto ewentualnie przerwał łańcuszek i kiedy można się spodziewać płytek.
Bo np. ja niewiem czy mi by jakis kolega przegrał 11 płyt

A te 9 zł to trzeba zapłacic przy odbiorze?JUVEFANE_10 pisze: za 4 mecze 4zł+5zł przesyłka dla forumowiczów JP
Włąsnie w jakim jezyku jest ta historia o Juventusie ? bo jak po angielskim to troche zle i do tego bez napisow

- OskarG
- Juventino
Po włosku bez napisówRadidam pisze:
Włąsnie w jakim jezyku jest ta historia o Juventusie ? bo jak po angielskim to troche zle i do tego bez napisow
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2006, 16:43 przez OskarG, łącznie zmieniany 1 raz.

- Paulo
- Juventino
Więc odpowiadam na nurtujące was pytania odnośnie tej kolekcji:
Po 1 filmu są w pełni po włosku
Po 2 po ściągnięciu pliku w formacie .ratDVD nie trzeba go rozpakowywać ponieważ (ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, bo nie miałem wcześniej do czynienia z takimi plikami) można go oglądać przez WMP bez żadnych problemów, WMP zachowuje się jakby to była normalna płyta DVD, można wybierać z menu co się chce np. FILM, TOP 11, Gol Parade, Partite Memorabili, Extra. Zatem można trzymac to na dysku ponieważ raczej nie będzie zajmowało po 4 gb na płytę, ale 1,5 gb.
Zatem chociaż nie mam czasu oglądać narazie tego, to jednak jest to warte uwagi, zdążyłem tylko powierzchownie obejrzeć i napewno są tam materiały który nigdzie indziej nie zobaczymy.
Po 1 filmu są w pełni po włosku
Po 2 po ściągnięciu pliku w formacie .ratDVD nie trzeba go rozpakowywać ponieważ (ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, bo nie miałem wcześniej do czynienia z takimi plikami) można go oglądać przez WMP bez żadnych problemów, WMP zachowuje się jakby to była normalna płyta DVD, można wybierać z menu co się chce np. FILM, TOP 11, Gol Parade, Partite Memorabili, Extra. Zatem można trzymac to na dysku ponieważ raczej nie będzie zajmowało po 4 gb na płytę, ale 1,5 gb.
Zatem chociaż nie mam czasu oglądać narazie tego, to jednak jest to warte uwagi, zdążyłem tylko powierzchownie obejrzeć i napewno są tam materiały który nigdzie indziej nie zobaczymy.
- Joshua__
- Juventino
Też bym prosil o te 11 plyt tylko dajcie jakies namiary jak to zrobic. w razie czego to piszcie na priv bo rzadko teraz moge korzystac z internetu. pozrdo
GRANDE JUVE
GRANDE ALEX
Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
GRANDE ALEX
Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
- deep
- Juventino
no wiesz, Ty chyba jesteś zainteresowanym, więc wypada byś sam zdobył się na przeczytanie kilku postów wstecz, popatrzył kto już deklarował możliwość nagrania, i żebyś to Ty napisał komuś na priv, że prosisz o kopię.Joshua__ pisze:Też bym prosil o te 11 plyt tylko dajcie jakies namiary jak to zrobic. w razie czego to piszcie na priv bo rzadko teraz moge korzystac z internetu. pozrdo
- Wiatrak
- Juventino
Witam!!
Miałem nagrać 10 osobom płytki ale niestety nie mam narazie na to czasu!! Dowiedziałem się dzisiaj kiedy mam egzaminy i bede musial sie pouczyc!! Ale po sesji moge je nagrac!! Sorki!!
Miałem nagrać 10 osobom płytki ale niestety nie mam narazie na to czasu!! Dowiedziałem się dzisiaj kiedy mam egzaminy i bede musial sie pouczyc!! Ale po sesji moge je nagrac!! Sorki!!
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007, 16:12 przez Wiatrak, łącznie zmieniany 1 raz.
- felix jaegar
- Juventino
no to ładny biznes z Tobą zrobili :lol: :lol:Wiatrak pisze:Witam!!
btw. nie wiem skąd/po co/dlaczego tyle wykrzykników w Twojej wypowiedzi... krzyczą na Ciebie w domu?
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- kamyk
- Juventino
w razie gdyby ktos mial te plytki w gdansku tez dysponuje nagrywareczka i jestem w stanie wypalic kilka sztuk zwlaszcza ze konczy sie sesja i bede mial troche wolnego czasu (jesli jest ktos w gdansku kto ma to mozna powiadomic mnie przez priva przejme plytki i zaczynam kopiowac )
pozdro
pozdro
- 29
- Juventino
Nagrywarka DVD jest więc mogę się zaoferować.. tzn. dołączyć do łańcuszka !! ale czas będzie dopiero po 10tym lutym /sesja/
Więc kiedy zaczynamy ?? :-D
Więc kiedy zaczynamy ?? :-D
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2006, 22:28 przez 29, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radidam
- Juventino
Gdy bedzie troche dobrych ludzi ktorzy beda mogli przegrac, to wtedy zaczniemy. Ja dam odpowiedz czy bede mogl poprzegrywac te płytkiel_pajaco pisze: Więć kedy zaczynamy ?? :-D

Spytam sie jakiegos kolegi czy bedzie miał czas.

- white_wolv
- Juventino
po 6.02 ofiarowuje uslugi swojej nagrywarki
(pod warunkiem ze wczesniej wiatrak mi da przegrac te plyty bo sam nie mam)
(pod warunkiem ze wczesniej wiatrak mi da przegrac te plyty bo sam nie mam)
- gorczas
- Juventino
Moglibyśmy rozpocząć rozsyłanie płyt już w tym tygodniu
Bo mi sie ferie kończą 29.I i potem będą przygotowania do matury i związany z tym brak czasu. W trakcie ferii mogę odesłać płytki juz następnego dnia po otrzymaniu. DVD nr.1 już mam ściągniętą, więc możecie mi wysłać tylko 10 pozostałych
Znalazł ktoś może napisy do którychś z tych płyt
Przynajmniej w języku angielskim...
PozdrQ

Znalazł ktoś może napisy do którychś z tych płyt

PozdrQ
- Radidam
- Juventino
Chyba nasz kolega wiatrak chce sprzedac swoje płyty na Allegro :doh:
11 płyt DVD
Widac ze chce dobrze zarobic, 75 złotych na ulicy nielezy
Miejsce zamieszkania przez Wiatraka Kraków, lokalizacja na Allegro Kraków :naughty: Dziwny zbieg okolicznosci
11 płyt DVD
Widac ze chce dobrze zarobic, 75 złotych na ulicy nielezy

Miejsce zamieszkania przez Wiatraka Kraków, lokalizacja na Allegro Kraków :naughty: Dziwny zbieg okolicznosci