Serie A: (20) Chievo 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 23:06

Przyznam się - zapomniałem o meczu na śmierć, ale są poważniejsze kłopoty na mojej głowie :(

Nie martwi mnie tyle wynik czy strata punktów co sposób w jaki grał MISTRZ... dobrze, że skończyło się na remisie :doh: oczywiście nie można robić afery i krzyczeć "wywalić Capello", ale mam nadzieję, że chłopaki przebudzą się z Empoli...

ALE ZAŁAMKA :| (dobił mnie trochę ten wynik i sposób gry)

romaneq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 23:11

RuTeK pisze:
bblackk pisze:Jedyny pozytyw tego meczu: Zlatan Ibrahimovic - misses next match. :evil:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Może dzięki temu wejdźie mi Kupon , Bo niesety z przykrościa musze stwierdźidź że ten mi nie wszedł przez " drewno " Ibre.... :whistle:
No ja dziś umoczyłem 200 zł na singielka Juventusu. Ale im wybaczam :smile:

Zły to jestem nie na Zlatana lecz na Capello, że go wystawił. Zlatan przecież nie powie: "nie, nie gram" :wink:

Obrazek
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 23:12

romaneq pisze:
RuTeK pisze:
bblackk pisze:Jedyny pozytyw tego meczu: Zlatan Ibrahimovic - misses next match. :evil:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Może dzięki temu wejdźie mi Kupon , Bo niesety z przykrościa musze stwierdźidź że ten mi nie wszedł przez " drewno " Ibre.... :whistle:
No ja dziś umoczyłem 200 zł na singielka Juventusu. Ale im wybaczam :smile:

Zły to jestem nie na Zlatana lecz na Capello, że go wystawił. Zlatan przecież nie powie: "nie, nie gram" :wink:
Jak by miał jaja to by tak powiedział :happy:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
kamyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 23:42

teraz trzeba sie podniesc i w weekend pokazac w meczu z empoli ze nie ma mowy o kryzysie tylko to bylo male rozprezenie
FORZA JUVE
dumni po zwyciestwie wierni po porazce ( i remisie )

pozdro

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 13:39

mecz dobry.Szkoda tylko że Alex nie grał!Ale gratulacje dla sędziego!!!Kolejny raz przeciwko Nam!.

Mam nadzieję że kolejne mecze będą lepsze.I mam nadzieję że Roma dostanie w PW

JESTEM OSZUSTEM
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 13:40

el_pajaco pisze:
KamilDeath pisze: troche mnie zdziwila zmiana , choc chyba nie tylko mnie bo Camoranesi mial nie tega mine jak zobaczyl swoj numer do zejscia
widać, że Capello się nie patyczkuje z nikim.. Mauro musiał mu zajść za skórę.. już wcześniej bywało, że wpuszczał go z ławki.. by po chwili ściągnąć :?

:
Tutaj się nie zgodzę...Capello nie patyczkuje się z nikim oprócz Zlatana :evil: Nie chce atakować Ibrahimovica bo każdy zawodnik ma wzloty i upadki...niestety.
Dziwi mnie decyzja Capello:::po dwóch meczach gdzie Alex grał pełne 90 min i był najlepszy an boisku,Don Fabio sadza go na ławce,wpuszcza na boisko w 55 min,ale nie do ataku tylko do pomocy... :?: :?: :?:
Nie wiem o co chodzi wogóle...

Obrazek
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 14:53

No niestety zadowolony nie jestem! Nie wiem czym jest spowodowane ten nasz przestój moze to jakis kryzys (który zawsze musi być nawet w najlepszej drużynie świata) mam nadzieje ze skończy sie on juz niedługo a skutki jego będą znikome, najwyżej pare remisów. W tyms sezonie nie mozna zobie pozwalac na stratę punktów bo jak wiadomo Milan i Inter gonią nad zawzięcie. Na panowie trzeba wrócic do zwycięstw i zdobywanie 3 pkt jeśli marzy sie nam Scudetto.
Ale z 2 remisów i jednej porażki na 20 mecz nie ma co robic katasrofy JUVE TO JUVE. Myśle ze od następnego meczu wrócimy do dalszej szarży.

FORZA JUVE----> WIERNY DO KOŃCA

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 15:25

Michał`fcj pisze: Tutaj się nie zgodzę...Capello nie patyczkuje się z nikim oprócz Zlatana :evil: Nie chce atakować Ibrahimovica bo każdy zawodnik ma wzloty i upadki...niestety.
:evil: A ja nie lubię pupilków !! Nic nie mam do Zlatana.. dużo daję Juve.. ale dlaczego ma być traktowany lepiej ?! Przypomina mi się jak w Romie był traktowany Montella :evil:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 15:46

Widzę, że po remisie z szóstą drużyną Serie A na forum zapanowała straszna żałoba. Bez przesady, to tylko jeden mecz z silnym przeciwnikiem, w którym nie zdobyliśmy trzech punktów. Chyba nie oczekiwaliście, że Juventus będzie wygrywał wszystkie mecze do końca sezonu? Oczywiste było, że przyjdzie taki moment w którym bianco-neri stracą punkty. Ważne, aby wyciągnąć z tego wnioski. We wczorajszym meczu Juventus chyba trochę rozczarował :roll: , choć może to być "zasługa" piłkarzy Chievo, którzy bronili się praktycznie cały mecz, a nasi piłkarze nie byli w stanie stwarzać sobie jakichś dogodnych sytuacji. W końcówce meczu gospodarze wybijali piłkę na oślep, byle dalej od własnej bramki. Nie rozumiem takiej krytyki Zlatana. Czy uważacie, że to właśnie przez niego Juventus nie wygrał wczorajszego spotkania? Wątpię, aby tak było. Nasi piłkarze nie pokazali pełni umiejętności - słabiej wypadł choćby Mutu, bohater ostatnich spotkań. Również Del Piero nie rozegrał jakiegoś wielkiego meczu. Zatem radzę wstrzymać się z taką krytyką. Widać, że Ibrahimović walczy, stara się, jednak nie wszystko mu się udaje. Chyba za bardzo skupia się na pojedynkach indywidualnych i sztuczkach technicznych. Krew mnie prawie zalała, kiedy w 94 minucie źle przyjął prostą piłkę, która mu odskoczyła. Zlatan staranował wtedy obrońcę Chievo, za co słusznie został ukarany żółtą kartką :roll: . Cieszy za to dobra postawa Balzarettiego (po raz kolejny zresztą!).

:roll:
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 16:21

Diego pisze: Nie rozumiem takiej krytyki Zlatana. Czy uważacie, że to właśnie przez niego Juventus nie wygrał wczorajszego spotkania?
Otóż To, wygrywamy i przegrywamy jako drużyna. Całe Juve zagrało wczoraj do dupy, tymczasem cała krytyka spada na Szweda. Racja, Zlatan nie popisał się, ale nie był gorszy od Trezeguet czy Del Piero.
Dziwie się, że jeszcze nie zmieszano z błotem Davida, wkońcu od 3 spotkań nie zdobył bramki.

['] dla mojego serdecznego kolegi Gitarzysty :] i jego nowych kumpli :smile:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 16:43

Alex_10 pisze:Chociaz drugi remis nic sie znowu nie dzieje.
mateusz017 pisze:Czasem tak bywa ze lepszy nie wygrywa [...] by nasza gra w next meczu wygladala lepiej i kochane juve oby zaczelo kolejna piekna serie samych zwyciestw [...]
Juvefanik pisze:Spodziewałem się pewnej wygranej ale niestety nie zawsze się wygrywa. Wiadomo, że kiedys musiał nastąpic remis, dopiero trzeci w tym sezonie i drugi SERIE A, ale przecież remis to nie porażka i zawsze jeden punkt wleci.
Mr Cezary pisze:Remis, na trudnym terenie w Weronie, ale odczuwam pewien niedosyt.
KamilDeath pisze:szkoda ale trzeba wyciagac wnioski i grac jeszcze lepiej
kamyk pisze:teraz trzeba sie podniesc i w weekend pokazac w meczu z empoli ze nie ma mowy o kryzysie
Diego pisze:Widzę, że po remisie z szóstą drużyną Serie A na forum zapanowała straszna żałoba.
Nie wiem czy uważnie przeglądałeś ten topic :P, ale zniczy jeszcze nie zapalamy... no może poza kilkoma wyjątkami :prochno:
Deigo pisze:Nie rozumiem takiej krytyki Zlatana. Czy uważacie, że to właśnie przez niego Juventus nie wygrał wczorajszego spotkania?
Przez niego nie przegraliśmy, ale wielka jego zasługa w tym, że Juventus strzelił wczoraj tylko 1 bramkę. Co z tego, że chłopak stara się i walczy jak nic z tego nie wychodzi? Camor wczoraj też starał się (miał asystę) i walczył, a jednak musiał zejść...
Po co na boisko w podstawowym składzie, od X czasu, wybiega zawodnik, który jest ostatnio totalnie bezproduktywny i nic nie daje drużynie przez 90'?
Diego, chiciałeś, żeby wyciągnąc z remisu wnioski... a wniosek jest taki, że Zlatan jest w tym momencie bez formy. To jest nawet fakt. Jednak że Ty i mój serdeczny poplecznik DjDjupa (:prochno:) wrzucacie to do jednego worka (krytyka)... widać że zamiast Zlatana, trzeba wymienić całą jedenastkę :P
Diego pisze:Również Del Piero nie rozegrał jakiegoś wielkiego meczu.
Tak DP skrzydłowym... zawsze o tym marzyłem.
Deigo pisze:Cieszy za to dobra postawa Balzarettiego (po raz kolejny zresztą!)
Co do Balzarettiego, to zaczął dobrze grać dopiero po tym, jak zaminił się pozycjami z Zambrottą. Wcześniej na lewej flance nie nadążał, za skrzydłowym Chievo, a po jednym z takich rajdów, zakończonych dośrodkowaniem, padł gol dla Verony.

seba99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 16:51

Nic się nie stało Juventus nic się niestało!! Nie oglądałem meczu, dlatego nie będę się wypowiadał na temat gry poszczegolnych zawodników. Drażnią mnie jednak wypowiedzi typu, bo Capello..., bo Zlatan... itp. itd. :evil: Siła Juventusu tkwi także w jedności, a nie tylko w indywidualnościach i dlatego winą za "porażkę" nie można obarczać pojedynczych zawodników. Widzę, że wilu ostro krytyjuje Zlatana - ale czy siedzeniem na ławce odzyska formę?? A z pewnością każdy kibic, a już w szczególności Juventusu doskonale wie co potrafi ten piłkarz. Drugą sprawą jest to, iż niektórzy robią tragedię z remisu, podczas gdy drugi w tabeli Iner traci do nas 8 punktów. Każda drużyna prędzej czy później dostaje mniejszej lub większej "zadyszki" !! Mnie również jak Was martwi strata punktów, ale prędzej czy później musiało do tego dojść a Chievo to wcale nie taki latwy rywal o czym oprócz nas przekanali się także piłkarze Milanu!!

Pozdrawiam i życzę więcej wiary i zaufania!!

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 17:25

Tym razem przeglądnąłem temat i wiem, że nikt nie podał linka do skrótu, więc ja podaje. Oto on:
http://www.filelodge.com/files/hdd6/128 ... Ramsi).avi

P.S Życze miłego oglądania i wysokich transferów
P.S Proszę nie denerwoawać sie kiedy zobaczycie zmarnowane sytuacje TREZEGUETA I IBRY

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 18:37

Troche szkoda, ze Chievo pokazało taką klasę, ale gratuluje im tego, przynajmniej wiadomo, że wywalczenie scudetto to nie miły spacerek... Z drugiej strony można się było tego spodziewać... Ciesze się z bramki Vieiry, o którym ostatnio było dość cicho. Lecz za bardzo nie przejmuje się tym remisem, mamy jeszcze duża przewagę, a w nastepnej kolejce raczej punktów nie odbierze nam Empoli, chyba, że czeka nas powtórka z tamtego sezonu...

Vieira

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2006, 19:05

Nie robmy tragedi bo nie ma z czego!Nie zapominajmy ze nie da sie wszystkiego wygrywac! Wiadomo ze kazdy ma swoja wizje druzyny ale to Capello decyduje kto gra w pierwszej jedenastce! Chociaz jak dla mnie jest nie zrozumiala decyzja kiedy to sadza Alexa na lawie widzac ze jest w znakomitej formie!

Zablokowany