10 pytań do... - dyskusja

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Na 10 pytań odpowie...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2006, 23:53

Mnie się podoba. Wprowadziłbym pomysł (bodajże Oscara), że nie ma stałych pytań i do każdego usera, który wygra ankiete można kierować pytania w ilości nieograniczonej(nie ma obaw, że taka osoba nie wyrobi się z odpowiedziami, bo jakoś nie wyobrażam sobie zadania pięćdziesięciu sensownych pytań do jednej osoby).

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2006, 10:04

Swietny pomysl z tymi pytaniami :bravo: Mam nadzieje ze tylko na pomysle sie nieskonczy, i fajnie by było jakby zwykli uzytkownicy Juvepoland poza Administratorami i poza Moderatorami mogli odpowiedziec na zadane im pytania :)

Obrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2006, 20:23

Zdaje się że dziś mija tydzień od powstania ankiety :-D Tak więc czekamy na podsumowanie jej przez Diego i mnowomiejskiego i rozpoczynamy zadawanie pytań.........

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2006, 08:42

Shickit pisze:Zdaje się że dziś mija tydzień od powstania ankiety :-D Tak więc czekamy na podsumowanie jej przez Diego i mnowomiejskiego i rozpoczynamy zadawanie pytań.........
Diego wspomniał w którymś z postów, że pierwsza ankieta będzie trwała nieco dłużej niż tydzień ze względów czysto organizacyjnych. Dlatego bardzo proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Zabawa, mimo wszystko, jest w trakcie "docierania" i dogrywania szczegółów. Czekaliśmy na propozycje pytań stałych, ale napisał do mnie jedynie kedzier. Nikt poza tym. Mimo, że powstał wniosek o więcej pytań.
Poza tym cały czas dyskutujemy i myślimy nad wnioskiem Oskara i Bad_Magicka. Myślę, że ostateczne ustalenie wszystkiego i finał pierwszej ankiety to kwestia najbliższych dni. Mimo wszystko musimy jeszcze trochę poczekać. Z resztą trwa ciekawa "bitwa" między Martinem a Dragonem w ankiecie :)
Możecie być pewni, że niedługo jednemu z nominowanych będzie już można zadawać pytania. Niebawem powiemy, jak to technicznie rozegramy. Cierpliwości :ok:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 16:01

Sorry, że w oddzielnym poście, ale informuję o UPDATE REGULAMINU zabawy. Zapraszam do uważnej lektury, gdyż trochę się pozmieniało: http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=12253.

Najważniejsze zmiany, jakie wprowadziliśmy:
1) Pytania stałe: podana jest pula 10 pytań stałych, spośród których zwycięzca ankiety ma prawo wybrać sobie 5, na które odpowie.
2) Osoby, które zajęły 3 i 4 miejsce w ankiecie, nie wezmą udziału w co najmniej 5 kolejnych ankietach.
3) Wszystkich pytań nie musi być 10. Będzie ich co najmniej 10, ale może być więcej.

To tak "po łebkach", ale tak jak mówię- wszystko dokładnie opisuje Regulamin, poprawiony, połatany, przemielony, przyprawiony- OSTATECZNY.

Niniejszym wypada tylko poprosić Don Diegona o zamknięcie bieżącej ankiety, podsumowanie wyników i wrzucenie na tapetę kolejnych "szczęśliwców". Serdecznie dziękujemy wszystkim za uwagi, porady, pomoc w realizacji zabawy i za zagłosowanie w bieżącej ankiecie. Bardzo to cenimy no i.. zapraszamy do brania żywego udziału w zabawie.

Przemówiłem. Howgh! :)

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 20:50

Mam jedno pytanie do Prowadzących zabawę odnośnie regulaminu.

Co się stanie z osobą, która zajęła drugie miejsce w ankiecie a nie osiągnęła 80% głosów zwycięzcy :?: Po jakim czasie może ona powrócić do zabway :?:

PS. Gratuluję pomysłu na kolejny 'show'. A to czy zabawa przyjmie się wśród forumowego grona dowiemy się przy najbliższych ankietach i pytaniach.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 23:22

Przyszedł czas zakończyć pierwszą ankietę. Oto jej wyniki:

1. Martin - 43 głosy
2. Ti_Amo_Juventus_Dragon - 39 głosów
3. DjJuve - 21 głosów
4. Yari - 14 głosów

Po pierwsze chciałby pogratulować Martinowi, który jako pierwszy wygrał ankietę. Trzeba podkreślić, że konkurencja była nad wyraz mocna. Z Yarim i DjJuve (znowu ta odmiana :roll: ) będziemy musieli pożegnać się na jakiś czas. Ti_Amo_Juventus_Dragon osiągnął wymagane 80% głosów zwycięzcy i zobaczymy go w następnej ankiecie. Skład jej uzupełnią Coolfi, leniup i mnowomiejsky.

Skład ankiety:
- Coolfi
- leniup
- mnowomiejsky
- Ti_Amo_Juventus_Dragon

Chciałbym zwrócić uwagę na ilość oddanych głosów, która przeszła moje najśmielsze oczekiwania :shock: . Mam nadzieję, że zabawa dalej będzie cieszyć się taką popularnością :-D .

Od tej pory można przesyłać pytania do Martina do członków komisji!
gorczas pisze:Co się stanie z osobą, która zajęła drugie miejsce w ankiecie a nie osiągnęła 80% głosów zwycięzcy :?: Po jakim czasie może ona powrócić do zabway :?:
Czeka co najmniej 5 ankiet.
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2006, 21:30 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.

:roll:
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2006, 11:35

Diego pisze:1. Martin - 43 głosy
2. Ti_Amo_Juventus_Dragon - 39 głosów
3. DjJuve - 21 głosów
4. Yari - 14 głosów
Gratulacje dla Martina, do końca chyba nie było wiadomo, kto z dwójki Martin-Dragon wyjdzie z tej batalii zwycięzko :)
Dragon rzecz jasna przechodzi do następnej ankiety, pozostałym przyjdzie się z nim zmagać przez następne 7 dni, czyli prawdopodobnie mniej więcej do połowy przyszłego tygodnia, zależy, kiedy pojawi się nowa ankieta [myślę, że jeszcze dzisiaj]. Jeśli chodzi o Yariego i DjJuve, rzecz jasna niedługo, jeśli tylko zechcą, będą mogli ponownie wystartować w ankiecie.
Diego pisze:Od tej pory można przesyłać pytania do Martina do członków komisji!
Czekamy na PW od Was z wszelakimi pytaniami, jakie chcielibyście zadać Martinowi. Najciekawsze rzecz jasna zostaną opublikowane i zadane zwycięzcy. Odpowiedzi znajdziecie za jakiś czas w oddzielnym temacie, który zostanie założony: "10 pytań do... - wypowiedzi".
Diego pisze:
gorczas pisze:Co się stanie z osobą, która zajęła drugie miejsce w ankiecie a nie osiągnęła 80% głosów zwycięzcy :?: Po jakim czasie może ona powrócić do zabway :?:
Czeka co najmniej 5 ankiet.
Zgadza się, traktowana jest jak osoby które zajęły 3 i 4 miejsce. Uznaliśmy to za najbardziej rozsądne rozwiązanie.

W następnej ankiecie, zaraz po tym jak się pojawi, zagłosuję na osobę. na którą z wielką konsekwencją głosowałem w Forumowiczu prze kilka tygodni :) Bez nazwisk :wink:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2006, 19:28

No więc po głosowaniu :P Wynik mnie oczywiście nie zaskakuje. Wygrała najważniejsza postać tego forum, glowa JuvePoland. Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi Martina. Fajnie, że właśnie On rozpocznie tę zabawę 8)

Przyznam, że mam trochę naruszone sumienie bo zagłowałem na siebie... :oops: :? Głupio mi z tym, bo tak nigdy nie robię. Czułem się na siłach by stawić czoła nowemu wyzwaniu a i chciałem, żeby konkurencja była większa...gdy oddawałem na siebie głos przygrywałem 7 z Martinem, tak dla wyjasnienia. To tyle w tej kwestii.

Cieszę się, że znalazłem uznanie u tak wielu osób. Dla mnie osobiście jest to zwycięstwo. Z drugiej strony żałuję, że odpadli Yari i DjJuve, którzy naprawdę zasługują by wygrać, a tak muszą narazie pozostać z boku. No cóż, konkurnecja była piekielnie silna, Diego i mnowomiejsky za plecami wszystko uknuli :smile: nawet nie wiedziałem z kim będę :P

Osobiście jakiegoś konkretnego pytania do Martina nie mam, więc nie będę głupot wymyślał. A może takie jedno bonusowe- Kiedy będzie filmik ze zlotu? :D :prochno: :twisted:

W nowej ankiecie głosuję na kolegę z Łecznej. Alfabet był nieziemski, zresztą komu trzeba przedstawiać mnowomiejskiego? 8)

Obrazek
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2006, 19:52

Teraz oddałem glos na moja gwiazde Pawła Leniupa. Dobrego znajomego z druzyny Internet Football Quiz Juve Fighters. Leniup to osoba z poczuciem humoru, swietnym nastawieniem do zycia. Dobry duch druzyny , jest bardzo kulturalny i jest naprawde swietnym kolega , zawsze mozna zwrocic sie do niego o pomoc. Teraz czekam na odpowiedzi Martina, bardzo interesuje mnie jak wypadnie ta ankieta. Czy beda jakies fajne pytania :)
Przyznam, że mam trochę naruszone sumienie bo zagłowałem na siebie...

bys sie wstydził :smile:

Obrazek
Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2006, 19:55

Wybrałem Leniupa z całej "śmietanki", ponieważ znam typa najmniej [; Mam nadzieję, że wygra. Głosujcie na Leniupaaa ((-; :dance: pozdro dla kandydatów, he.

Go hard, or go home.
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2006, 10:01

Radidam pisze:Teraz czekam na odpowiedzi Martina, bardzo interesuje mnie jak wypadnie ta ankieta. Czy beda jakies fajne pytania :)
Wiesz, zawsze możesz podać też swoje propozycje pytań na PW do nas, żeby nie było sytuacji, że nikt ich nie zada, bo będzie myślał, że zada ktoś inny... :roll:
Pytania już do nas spływają powolutku. Miejmy nadzieję, że dostaniemy ich więcej.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 16:59

Dziś około 21.30, w tym poście (żeby nie było, że nabijam :wink: ), zakończę ankietę i w związku z tym przypominam, że można jeszcze oddawać głosy na swoich faworytów. Pytania do Martina są już ułożone :wink: .

:roll:
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 17:15

Diego pisze:Pytania do Martina są już ułożone :wink: .
Powiem więcej: dzisiaj o 17:12, więc całkiem przed chwilą, komplet pytań został przesłany do zwycięzcy via PW. Pytań uzbierało się więcej niż 10, myślę że wszystkie są bardzo interesujące.
Rzecz jasna podpisuję się pod postem Diego i zapraszam do głosowania jeszcze w tej ankiecie, a od jutra w nowej, w której pojawią się nowe osoby, które zgodziły się wziąć udział w zabawie.

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 18:47

A czy inni użytkownicy mogliby zobaczyć, jakie pytania poleciały do Martina? Chyba, że to jakieś "tajne przez poufne"? :P

ODPOWIEDZ