Historia Juventusu na 11 płytach DVD

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2006, 20:17

Proszę proszę jak pięknie :D nawet Wiatrak się nawrócił...to się ceni :lol: tylko dlaczego ja jestem takim biedakiem nawet napędu DVD nie posiadam :smile: . W każdym razie mam znajomości :P(tzn znam loodzi mających DVD nagrywary) Jak te płytki dotrą do Gdańska np do szanownego Paolo bardzo prosiłbym o kontakt ze mną.(może ktoś kasą sypnie i sobie nagrywarę sprawię) Chętnie bym pożyczył i przegrał. U mnie RACZEJ :naughty: nie zginą :twisted: .

Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2006, 21:20

Do wszystkich, którzy już złożyli zamówienia albo dopiero chcą złożyc!!
Jak na razie mam 5 osób chętnych!! Czekam jeszcze na kolejne 5 i zamekam liste!! Dopiero jak nagram tym dziesięciu osobom to znowu będe zbierał zamówienia!! Ostrzegam, że może to troche potrwać bo po pierwsze mam sesje a po drugie pracuje ale postaram się wszystkim nagrać!! Jak już zamknie się lista pierwszych 10 osób roześle do nich maila z numerem konta na które powinni wplacić pieniądze za płyty i za przesyłke (bonusy mile widziane)!!
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007, 16:12 przez Wiatrak, łącznie zmieniany 1 raz.

Włodar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2006, 21:44

Pomysł z tym "łańcuszkiem" popieram w 100%, co prawda nie mam nagrywarki DVD ale gdzies sie znajdzie, wiec jakby co to miejcie Łódź na liscie :-D

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2006, 23:10

ULAT pisze:Proszę proszę jak pięknie :D nawet Wiatrak się nawrócił...to się ceni :lol: tylko dlaczego ja jestem takim biedakiem nawet napędu DVD nie posiadam :smile: . W każdym razie mam znajomości :P(tzn znam loodzi mających DVD nagrywary) Jak te płytki dotrą do Gdańska np do szanownego Paolo bardzo prosiłbym o kontakt ze mną.(może ktoś kasą sypnie i sobie nagrywarę sprawię) Chętnie bym pożyczył i przegrał. U mnie RACZEJ :naughty: nie zginą :twisted: .
Nie chce żebyście uznali mnie za nadwrażliwego, ale patrzcie jak przękręcacie nicki :D Sorry że akurat na Twoim przykładzie, ale Paolo to nie to samo co Paulo !!!

Odnośnie płytek to jestem w trakcie ich ściągania i w sumie mam już 4 w całości, jeszcze 7 :? ale będzie dobrze. Poza tym ktoś tu pisał, że samo ściąganie zajęło mu miesiąc czy dwa, bzdury, albo koleś miał włączonego kompa przez dwa dni na tydzień, bo mi jedną płytkę wczoraj pociągnęło przez noc :)

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2006, 23:24

mi jedną płytkę wczoraj pociągnęło przez noc
No widzisz, Tobie przez noc, a mi przez 3 noce :P

Posiadam nagrywarkę dvd, w razie czego mógłbym kilka egzemplarzy przegrać, w końcy my - Kibice Juventusu musimy się wspierać :P najpierw mimo wszystko sam muszę stać się posiadaczem tych 11 płyt, dlatego piszę się na pocztowe P2P :P[/quote][/code]

Wiatrak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2006, 23:33

Mam już liste 10 osób!! Niech już narazie nikt nie pisze do mnie w sprawie tych płytek!! Najpierw nagram płytki tym dziesięciu osobom a potem zobaczymy!! Jutro albo pojutrze będzie na forum lista tych 10 osób!! Podam też dalsze instrukcje!! Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007, 16:12 przez Wiatrak, łącznie zmieniany 1 raz.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2006, 23:51

Ja spytam: ma może te płyty jakaś osoba z Poznania?
Z chęcią bym obejrzał...

Dirty mind
seba99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 02:31

Ja ową nagrywarkę posiadam i jeżeli ktoś sprawiłby mi tę przyjemność i nagrał te płytki to z chęcią zrobię parę kopii i poslę dalej!!

Ps. Gdyby to było przydatne to jestem z Częstochowy!!

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 08:21

venomik pisze:Ja spytam: ma może te płyty jakaś osoba z Poznania?
Z chęcią bym obejrzał...
No przeciez oskar napisal, ze ma... Juz nie pamietasz z kim ogladasz mecze Juve? Nieładnie :naughty:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
MarioG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 12:55

Jak te płytki dotrą do Gdańska np do szanownego Paolo(Paulo:)) bardzo prosiłbym o kontakt ze mną.
Może i ja wtedy bym sie zachaczył i jakiś dobry mieszkaniec Gdańska(cięzko było mi to napisać :?, ale mysle ze jesli chodzi o Juve mozna niektóre sprawy odsunac na 2 plan) podrzuciłby mi płytki(dysponuje nagrywarka DVD) Nawet byłbym skłonny podjechać do Gdańska, np na Hallera( bo tam się uczę)

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 13:13

Mam nadzieję że sie załapałem.

Mam pomysł też chciałem zarobić na kibicach Juve.Ale doszłem do wniosku że trzeba się wznajemnie wzbogacać rzeczami dotyczącymi Juve.
Postanowiłem że ta aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80932174 to aukcja dla komentarza.Więc licytujcie allegrowicze.Jest 10 sztuk narazie.Postanowiłem poprzez allegro dorobić się paru komentarzy.
A więc tak licytujecie i płacie tylko za płytki i przesyłke.Potem możecie dalej przepalać.Czyli PRZEPALE WAM TO ZA DARMO ALE MUSICIE ZALICYTOWAĆ.

JESTEM OSZUSTEM
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 22:12

Mam ogólne pytanko ilu osobom udało się ściągnąć jakąkolwiek część tej "trylogii" o Juventusie? Chodzi mi szczególnie o części numer 8,9 i 10 bo właściwie mam już 5 pełnych i 3 prawie zakończyłem ściągać, a te wymienione idą tragicznie, bo mało osób seeduje.

KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 23:11

Postanowiłem że ta aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80932174 to aukcja dla komentarza
To czyli kupując 3 mecze z tej aukcji ile wyniósłby całkowity koszt po wpłacie na konto ?

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 09:49

za 4 mecze 4zł+5zł przesyłka dla forumowiczów JP

JESTEM OSZUSTEM
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 13:22

Ja również mógłbym pisać się na pocztowy P2P (nawet mam nagrywarkę DVD w domku :wink: ).

Proponowałbym tylko rozpisać jakąś listę kto komu wysyła i mniej więcej kiedy, żeby wiedzieć kto ewentualnie przerwał łańcuszek i kiedy można się spodziewać płytek.

I jeszcze ponawiam pytanie sprzed kilku postów: Czy jest to w języku włoskim czy angielskim :?: Może są dołączone napisy :?:

PozdrQ

ODPOWIEDZ