Serie A: (20) Chievo 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2006, 23:52

Jeszcze nie opadły emocje po meczu z Regginą, a już w środę zaczyna się runda rewanżowa Serie A.
W pierwszym meczu z Chievo wygraliśmy na stadio Delle Alpi skromnie 1-0.
Mam nadzieję że w rewanżu również uda nam się zdobyć 3pkt. choć boję się tego ze nasza wspaniała passa zwycieskich meczów z Chievo kiedyś musi się skończyć, ale mam nadzieję że to się nie stanie jeszcze w tym meczu.
Co do jedenstki na ten mecz to chciałbym zobaczyć w niej Dle Piero który ostatnio jest formie i zasłużył sobię żeby zagrać. Jednak jeżeli Capello go posadzi na ławie to nie będę marudził, wszystko co robi Don Fabio jest święte i nie należy się temu sprzeciwiać.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2006, 01:56 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Tom A Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 01:29

Powinniśmy z dobrze ułożoną taktycznie i umotywowaną drużyną poradzić sobie z Chievo. Alex Del Piero na pewno zagra w 1 składzie Przecież Capello wybiera najlepszych piłkarzy a nie swych pupilków...I co wy z tą świętością 'Dona' ?! Święty to jest Bóg a człowiek jest tylko człowiekiem i żadne decyzje czy słowa jakiegokolwiek człowieka nigdy nie były i nie będą święte Z resztą każdy popełnia błędy, także Fabio, na szczęście nie za dużo. Z każdego błędu można jednak wyciągnąć naukę i Capello również potrafi wyciągać trafne wnioski z zaistniałych sytuacji
Typuję 1 : 3 Treze, Nedved, Alex (+ 2 asysty :bravo: ) To takie marzenia , choć realne !!!

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
seba99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 02:40

Chievo - dosyć dobrze zorganizowana druzyna w tym sezonie, o czym w ubiegłą niedzielę przekonała się Fiorentina!! Juventus - rozpędzony w tym sezonie "niszczy" wszystko, co staje mu na drodze!! Obstawiam skromne 1-0.

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
ITALIANO-1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 04:16

Chievo-to nawet niezła drużyną potrafiąca doskonale sie zmotywować na mocnego rywala!!Myśle ze to bedzie cięzki i nieustępliwy mecz do ostaniej minuty!obyśmy z tej walki wyszli zwycięsko!Osobiscie obstawiam 1:0>>niezawodny Treze 8) Forza JUVE!!!!!!!!!!

Obrazek
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 07:58

No i kolejny mecz ze znakomicie spisującym Chievo Werona. Myślę że będzie to podobny mecz do meczu z Palermo też goraca atmosfera na stadionie (obym się nie mylił) Chievo będzie chciało sprawić niespodziaankę kibicom i wygrać z liderującym JUVE... Mój typ 1-3 (trezeguet - może wkońcu strzeli) Camor i Ibrahimovic. Po meczu prosiłbym o bramki i skrót...jak sam znajdę to wbije....

P.S Gdzie jest stary dobry rafal005??
P.S Zakładając temat mógłbyś się troche postarać i wykonać przynajmniej połowe tego co pisze rafal005 w swych wypowiedziach przedmeczowych :wink:
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2006, 13:40 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 08:35

Tom A Juve pisze:Powinniśmy z dobrze ułożoną taktycznie i umotywowaną drużyną poradzić sobie z Chievo. Alex Del Piero na pewno zagra w 1 składzie Przecież Capello wybiera najlepszych piłkarzy a nie swych pupilków...I co wy z tą świętością 'Dona' ?! Święty to jest Bóg a człowiek jest tylko człowiekiem i żadne decyzje czy słowa jakiegokolwiek człowieka nigdy nie były i nie będą święte Z resztą każdy popełnia błędy, także Fabio, na szczęście nie za dużo. Z każdego błędu można jednak wyciągnąć naukę i Capello również potrafi wyciągać trafne wnioski z zaistniałych sytuacji
Typuję 1 : 3 Treze, Nedved, Alex (+ 2 asysty :bravo: ) To takie marzenia , choć realne !!!
W mojej wypowiedzi chodziło mi o to że dużo zawdzięczamy Capello i tak na prawdę nie powinniśmy gadać na Capello za to ze sadza Del Piero na ławcę. Tak naprawdę to Capello wie co jest najlepsze dla drużyny, a gadanie że Capello robi źle świadczy o tym że uważamy że wiemy lepiej, a tak naprawdę żaden z nas pod względem umiejętności trenerskich nie dosięga do naskórka pięt pana Capello.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 13:31

Mecz będzie ciężki,Chievo w tym sezonie gra dobrze...u siebi będą bardzo groźni ale na Juve to nie wystarczy 8)
Obstawiam 0-0 do przerwy i 0-2 końcowy wynik,bramki strzelą Del Piero i Trezeguet 8)
Skład bym taki zapodał:
Buffon
Zambrotta-Cannvaro-Thuram-Balzaretti
Camoranesi-Vieira-Emerson-Nedved
Trezeguet-Del Piero
...:::FORZA JUVE:::...

Obrazek
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 14:20

Czeka nas cieżka przeprawa bo Chievo słabe w tym sezonie nie jest i sprawiło kilka niespodzianek. Zdaje mi sie że w napadzie Ibra zagra z Alexem a Treze wejdzie podczas meczu.
Mam nadzieje ze mecz będzie ciekawy a Juve pokaże piekny football.

Mój typ:
Chievo 1 - 3 Juventus
:ball: Alex
:ball: Ibra
:ball: Vieira

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 15:07

Wg mnie Juve wygra ten mecz chocicaz wcale nie musi to byc łatwe. Chievo nie nalezy do drużyn, które nie potrafią pokonac najlepszych, najgorsze będzie to, że mogaidealnie trafić z formą lub mieć niezły dzień. :think: Ale oczywiście wierze w bianconerrich i typuje 2-1 lub 3-1 dla nas. Licze, że Ibra sie w koncu przebudzi i Treze znów cos ustrzeli, no i by Alex mógł sie tez nieźle zaprezentować. :pray: :D

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 18:30

Jak wszyscy wiemy nie będzie to mecz łatwego pokroju takiego np. jak z Cagliari. Chievo w tym sezonie jest bardzo mocne zwłaszcza na swoim stadionie, i napewno nie będzie łatwo z tamtego terenu wywieźć 3 punktów. Wierze w to , że Juve ma szanse , ale nasi piłkarze nie mogą się bawić tak jak to miało miejsce w meczu z Regginą. Jednak wydaje mi się, że wygramy ten mecz 1-2. w składzie Juve zabraknie Chiellinego, zapewne na jego miejscu pojawi się świetny ostatnio Frederico Balzaretti :) . Pavel Nedved ma zapalanie gardła i też prawdopodobnie nie wystąpi więc jego pozycje prawdopodobnie zajmie Adrian Mutu. Birindelli od dłuższego czasu już leczy kontuzje więc go też nie ujrzymy. Niespodzianką jest powołanie na 3 bramkarza Pozziego (Primavera) :)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
ignorant123

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 18:53

A wiecie na jakim kanale bede mogl obejrzec mecz???????

Jesli juz musisz zadac takie pytanie to radze wczesniej napisac cos o meczu, bo inaczej jest to traktowane jako nabijanie i "nagradzane" zoltymi kartkami. JAk nie to pytaj sie o to w komentarzach. Kornknot

Marianb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 19:34

Moim zdaniem Juventus powinien z Chievo wygrać.Chievo w tym sezonie stoi jak narazie dobrze w lidze i zaskakuje pozytywnie.Jest to drużyna która gra w kratke w jednym sezonie dobrze w jednym źle, a także,którą na przeciętniaka wyszlifował Del Neri i w której grało paru dobrych zawodników m.in.Bernardo Corradi,Simone Perrota.

DP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2006, 20:39

Napewno będzie bardzo ciężko pokonać Chievo na ich stadionie. Mam nadzieje że ta sztuka nam się powiedzie i że wygramy :) Obstawiam skromne 0:1 dla Juventusu. Licze na dobrą gre całego zespołu, dużo sytuacje podbramkowych :) Juve jest w tym meczu nie wątpliwie faworytem ale nie można lekceważyć nikogo. Mam nadzieje że wygramy :)

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
harnasssss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 15:55

Chievo w tym sezonie radzi sobie bardzo dobrze. Jest na 7 miejscu tuż za miejscem dającym udział w eliminacjach Pucharu UEFA. Ostatni mecz wygraliśmy skromnie 1:0.

Ostatnie 9 meczów Juve z Chievo:

2005-08-28 20:30 Juventus 1 0 Chievo
2005-03-13 20:30 Chievo 0 1 Juventus
2004-10-31 15:00 Juventus 3 0 Chievo
2004-02-01 15:00 Juventus 1 0 Chievo
2003-09-14 20:30 Chievo 1 2 Juventus
2003-05-24 15:00 Juventus 4 3 Chievo
2003-01-19 20:30 Chievo 1 4 Juventus
2002-01-27 20:30 Chievo 1 3 Juventus
2001-09-15 20:30 Juventus 3 2 Chievo

Więc jak się dobrze przypatrzeć w ostatnich 9 meczach z Chievo wygraliśmy aż 9 :-D :D , a od 2003 nie straciliśmy w konfrontacji z nimi gola. Juve murowany zwycięzca. :-D Obstawiam wynik 2:0 Del Piero i Trezeguet.

ci$iu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2006, 16:03

leci mecz na jims programie w necie ??

Zablokowany