1/2 LM 2003, Juventus 3:1 Real M
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Mecz, który każdy szanujący się fan Juventusu powinien posiadać w swoich zbiorach. Link podał na forum juventuz.com, nijaki Belveder. Mecz można ściagac programami typu Flashget!
http://www.juvemedia.net/full-matches/j ... e-Real.avi
http://www.juvemedia.net/full-matches/j ... e-Real.avi
- kedzier
- Juventino
Paolo ja Cię chyba pobłogosławię w tym momencie :!: To jest mecz, który chyba najbardziej utkwił mi w pamięci, jeden z piękniejszych spektakli jakie widziałem... Możliwość powtórnego obejrzenia tego meczu to przypomnienie jednej ze szczęśliwszych moim chwil jako kibica Juve! Wielki Real na kolanach, konsternacja Zizou, a później dramat Nedveda... Esencja piłki nożnej! Niezwłocznie zabieram się do zasysania, jeszcze raz dzięki!
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Chwała Ci za ten link... Tylko szkoda, że transfer taki do bani, bo niewiele ponad 10 

- JuventinoPS
- Juventino
- Kuba Napierski
- Juventino
Podobnie jak dla was dla mnie ten mecz też był najważniejszy w kibicowaniu Juve. Wcześniej przed tym meczem lubiłem Juventus a w tamtym meczu pokochałem ich. I od tamtej chwili jestem z nimi zawsze, na dobre i na złe
Kiedy obejżę ten mecz napewno znowu się popłaczę podobnie jak te prawie trzy lata temu. Muszę to mieć 

- Mateo
- Juventino
Dla mnie napewno nie był to mecz, po którym zacząłem kibicować Juve, bo moja miłość zaczęła się już w 97 roku
. Ale był to chyba jeden z najpiękniejszych meczy Juventusu w historii występów w Lidze Mistrzów. Niewiele meczy Juve miałem okazje oglądać, ale ten najbardziej utkwił mi w pamięci. Jak ja się podniecałem tą wspaniałą bramką Del Piero, a później jak mi się serce kroiło gdy patrzyłem na płacz Nedveda
. Wygraliśmy tamten mecz...szkoda, że w finale nie było tak pięknie
.
Dzięki wielkie dla Paolo (skróce sobie) za wrzucenie tego linka
. Już zassysam, choć mam już na płycie wersje z włoskim komentarzem
. Może ta będzie fajniejsza. Pozdro Paolo :!:
.

Dzięki wielkie dla Paolo (skróce sobie) za wrzucenie tego linka

- konhad
- Juventino
Kurcze. Niestety nie moge sciagnc tego spotkania bo mam łącze do bani
Sciagal by mi sie chyba tydzien. Trudno
Bardzo fajnie ogladac ten mecz tym bardziej ze kiedys moim ulubionym klubem byl Real. Teraz tego klubu nie nawidze (Ogladajac ten mecz bylm jeszcze po stronie Realu :o)