Deprawacja młodzieży na dyskotekach

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2006, 05:40

gregor_g4 pisze:A ja uwazam, ze wina lezy tylko i wylacznie po stronie poszkodowanych oraz ich rodzicow.
gregor_g4 pisze:Nigdzie nie napisalem, ze naciski zewnetrzne nie maja wplywu:)
:roll: Jak tylko to tylko.
Ja-JUVE-nek pisze:
herr_braun pisze:
Ja-JUVE-nek pisze:To twoje poglądy czy może masz tatusia w LPRze?? :prochno:
Nie, miało być śmieszne? :/
Ja-JUVE-nek pisze: A może jesteś synem Korwina-Mikke [i brałeś udział w "Barze" :D]?
:rotfl: ale się uśmialim
Faktycznie... żarty nie na miejscu....
Nie mowie, że nie na miejscu, ale mało zabawne i raczej prymitywne.

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2006, 10:50

Sex- hmm no coz, co to komu przeszkadza to nie wiem. Ona chce on chce to w czym problem. 90% wolnych facetow ktorym staje wykorzystalo by mozliwosc zabawienia sie z panienka w ubikacji. Wiec albo wam nie staje albo czekacie do slubu.... :lol:
Juveluck cos o tym wie :smile:

1) W.g mnie kazdy wolny i rozsadny facet raczej nie skorzysta z takiego dobrodziejstwa...
2) Moze nie wszyscy maja ochote ogladac wspaniale pyq pyq dwojga malolatow w toalecie :roll:

Kolejna intelygentna wypowiedz intelygentnego MODERATORA :prochno:
Nie ma to jak MOD swieci przykladem kultury i...... ortografjiiii :?: :prochno:

ps. kurde, czemu ja mam coraz mniej postow :P

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2006, 16:26

herr_braun pisze:
gregor_g4 pisze:A ja uwazam, ze wina lezy tylko i wylacznie po stronie poszkodowanych oraz ich rodzicow.
gregor_g4 pisze:Nigdzie nie napisalem, ze naciski zewnetrzne nie maja wplywu:)
:roll: Jak tylko to tylko.
Czytaj ze zrozumieniem. Naciski zewnetrzne to jedna sprawa, a wina to druga sprawa. To, ze ktos cos zazyl, to wg mnie tylko i wylacznie jego, a nie kolegow, ktorzy go namowili, wina. Owszem, mozesz zazyc cos, bo namowili Cie koledzy, ale nie zrzucaj wtedy odpowiedzialnosci na nich, tylko na swoje nierozsadne postepowanie.

Actionsport

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2006, 16:31

Juveluck pisze:Sex- hmm no coz, co to komu przeszkadza to nie wiem. Ona chce on chce to w czym problem. 90% wolnych facetow ktorym staje wykorzystalo by mozliwosc zabawienia sie z panienka w ubikacji. Wiec albo wam nie staje albo czekacie do slubu.... :lol:
Albo po prostu dziewczyna jest piana i nie jest wstanie odrożnić odkurzacza od betoniarki. Albo po prostu chłoptaś ma między 13 a 21 lat i jego reakcja jest podyktowana hormonami. W każdym bądź razie z rozsądkiem za wiele to nie ma wspólnego, prawda? :think: Jak to dobrze, że ja należe do tej 10% (rozsądnej) mniejszości. ;) :roll:

tawiarz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 12:49

Też ostatnio trafiłem na dyskotekę. Sam już od bardzo dawna nie bywam na tego typu imprezach, tym razem pojechałem odebrać szesnastoletnią siostrę. Nie byłem tam długo, ale przeraziło mnie to co zobaczyłem. Jak juz pisaliście wszędzie dostępne były narkotyki i seks za pieniądze. Nie mówie, że jestem święty, sam jako gówniarz jeździłem na dyskoteki, chodziłem do klubów, sporo sie piło i rozrabiało. Człowiek jechał na dyskotekę, wypił kilka piw, czasem flaszkę się obaliło, bywało, że dało sie komuś w pysk, czasem samemu się dostało i było ok, a to co zobaczyłem w dyskotece "Ibiza" było dowodem na to, że w dzisiejszych czsach narkotyki nie sa już drogą rozrywka dla rozpuszczonych małolatów, ale bardzo cząsto są tańsze od alkocholu. Koleś proponował mi tabletką ekstazy za 10 zeta!!! Kiedy z kumplem wyszedłem na prowizoryczny balkon o dzwiecznej nazwie "Mexico" zobaczyliśmy pare zabawiającą się w kącie, za stolikiem, nie zwracali oni uwagi, na obecność onnych. Scena wprost ze starożytnego Babilonu. To co się tam dziej jest straszne.

ODPOWIEDZ