Jaki największy błąd popełnili działacze Juve?
- Maćko
- Juventino
Z tego co wiem u nas Henry grał na pomocy (chyba prawej) więc jak na pomocnika był bardzo skuteczny! Wielka szkoda że go sprzedaliśmyLakier pisze:To nie byla wina dzialaczy, poprostu Ancelotti'emu nie odpowiadaly umiejetnosci HenregoAleksander Wielki pisze:1. Największą porażką działaczy było pozbycie się Henry'go który nie dostał tak naprawdę szansy (zagrał coś w 7 meczach i szczelił 3 bramki).Szkoda.

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve!!
- Pawełek
- Juventino
Witam
ja uważam ze błędem działaczy Juve było sprzedanie Henry'ego i Zizou :!: Zidane bardzo dobrze spisywał się w Juve a W Realu wg. mnie się "zmarnował"
Błędem także jest przebudowa Stadio Delle Alpi !! Może was zdziwić takie moje zdanie ale uważam ze Bianconeri są w stanie wybudować sobie nowy, bardzo nowoczesny stadion :!: FORZA JUVE !!!

Sky is the limit!
- mighal
- Juventino
a moim zdaniem sprzedarz zidane byla najlepszym co mogl zrobic Mogii pomysl sobie ze za jednego starego Zidane mamy buffona thurama i nedveda (no wiadomo musielismy troche dolozyc) wiec zobacz.. rachunek na wielki plus dla juve!!Camoranesi16 pisze:Witamja uważam ze błędem działaczy Juve było sprzedanie Henry'ego i Zizou :!: Zidane bardzo dobrze spisywał się w Juve a W Realu wg. mnie się "zmarnował"
![]()
Błędem także jest przebudowa Stadio Delle Alpi !! Może was zdziwić takie moje zdanie ale uważam ze Bianconeri są w stanie wybudować sobie nowy, bardzo nowoczesny stadion :!: FORZA JUVE !!!
- ballack13
- Juventino
Henry chyba to numer 1 i napewno sami dzialacze tera tego zaluja
a numer dwa to przyszly blad - nie podjecie walki o sprowadzenie Ballacka za free
:evil: :płaczę:
a numer dwa to przyszly blad - nie podjecie walki o sprowadzenie Ballacka za free

- grg666
- Juventino
Moim skromnym zdaniem , największy błąd popełnili działacze juve 1 listopada 1897 roku zakładając ten klub. Drugim równie ważnym błędem była narkotykowa afera związana z lekarzem Ricardo Agricola, której kontynuacją było zakupienie Adriana Mutu z Chelsea Londyn.
"It's better to burn out than to fade away"
Kurt Cobain
Kurt Cobain
- Mrówa
- Juventino
A moim skromnym zdaniem,twoim największym błędem było to że się urodziłeś...ale juz nie da się tego zmienić...grg666 pisze:Moim skromnym zdaniem , największy błąd popełnili działacze juve 1 listopada 1897 roku zakładając ten klub. Drugim równie ważnym błędem była narkotykowa afera związana z lekarzem Ricardo Agricola, której kontynuacją było zakupienie Adriana Mutu z Chelsea Londyn.
Co według ciebie ma wspólnego niby stosowanie dopingu do sprowadzenia Adriana Mutu...

- Jezzo
- Juventino
Camoranesi16 pisze:Witamja uważam ze błędem działaczy Juve było sprzedanie Henry'ego i Zizou :!: Zidane bardzo dobrze spisywał się w Juve a W Realu wg. mnie się "zmarnował"
![]()
![]()
o tak ! zmarnował się ! grał w drużynie która grała najładniejszy futbol początku wieku, grał fantastycznie, wygrał Lige Mistrzów, zdobył Mistrzostwo Hiszpanii! Faktycznie zmarnował się chłopak!!!!!!!!!

aLe MaDriD aLe !!!
- juverm
- Juventino
Według mnie największym błędem bylo oddanie Thierry'ego Henry do Arsenalu.
A drugim poważnym błędem było oddanie Maresci.
Mam nadzieję że Moggi wzmocni naszą ławkę rezerwowych w tym zimowym oknie transferowym ;D

Pozdrawiam
A drugim poważnym błędem było oddanie Maresci.
Mam nadzieję że Moggi wzmocni naszą ławkę rezerwowych w tym zimowym oknie transferowym ;D
Sory grg666 ale jakiego klubu jesteś kibicemgrg666 pisze:Moim skromnym zdaniem , największy błąd popełnili działacze juve 1 listopada 1897 roku zakładając ten klub. Drugim równie ważnym błędem była narkotykowa afera związana z lekarzem Ricardo Agricola, której kontynuacją było zakupienie Adriana Mutu z Chelsea Londyn.

Pozdrawiam

- grg666
- Juventino
Od wielu lat jestem wiernym kibicem Fc St. Pauli Hamburg. Jest to klub z prawdziwym charakterem, mający wielkie anty nazistowskie tradycje. Kibice St. Pauli są zagorzałymi anty faszystami i między innymi za to ich szanuję.
"It's better to burn out than to fade away"
Kurt Cobain
Kurt Cobain
- bagg
- Juventino
Camoranesi16 pisze:Witamja uważam ze błędem działaczy Juve było sprzedanie Henry'ego i Zizou :!: Zidane bardzo dobrze spisywał się w Juve a W Realu wg. mnie się "zmarnował"
![]()

Sprzedanie Thierry'ego błędem działaczy? Żartujesz chyba. To Carlo nie dawał mu pograć, a w pomocy spisywał się tak sobie...gdzie tu błąd działaczy?

- Kink
- Juventino
Dlaczego koło Twojego nicku jest napis juventino?grg666 pisze:Moim skromnym zdaniem , największy błąd popełnili działacze juve 1 listopada 1897 roku zakładając ten klub. Drugim równie ważnym błędem była narkotykowa afera związana z lekarzem Ricardo Agricola, której kontynuacją było zakupienie Adriana Mutu z Chelsea Londyn.
- gosciu_Muranista
- Juventino
co racja to racja, z tego co wiem-to nie jeździli na mecze gdzie były duże grupy huliganów( oraz grup faszystowskich) ze względu na swoje bezpieczeństwo. A wracając do Twojego wcześniejszego posta-to można wywnioskować, że Juve uważasz za faszystowski klub(albo tego pokroju klub) skoro uważasz, że błędem było jego założenie. Może zmień sobie rangę z Juventino na Hamburczyka(mam nadzieję, że dobrze odmieniłem). FC ST PAULI GEGEN RECHTS.grg666 pisze:Jest to klub z prawdziwym charakterem, mający wielkie anty nazistowskie tradycje. Kibice St. Pauli są zagorzałymi anty faszystami i między innymi za to ich szanuję.