Capello marzy o Manchesterze?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
gloria_victis

Szczakowianin
Szczakowianin
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 11:12

Jak donosi BBC Capello bardzo przychylnie wyraża się o angielskim klubie Manchester United. Przyznał, że praca na Wyspach byłaby dla niego spełnieniem marzeń.
Aktualnie czuje się dobrze w Turynie, jednak praca w tak sytuaowanym klubie jak Manchester z pewnością zyskałaby jego aprobatę gdyby warunki były odpowiednie.

Pełny tekst wiadomości jest dostępny pod adresem :
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 563414.stm

Moim skromnym zdaniem Capello wyraża się w ten sposób ponieważ udziela wywiadu Daily Star, która jest zapewne gazetą z Wysp, a jak wiadomo w rodzimych gazetach należy chwalić rodzime kluby.

"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 16:42

Pogadają, pogadają i za nie długo wszyscy zapomną, że Capello niby chciał być trenerem Manchesteru. Poza tym Capello chyba chce zostać w Turynie i Juventus chce przedłużyć z nim kontakt. Capello z pewnością nie będzie trenerem Manchesteru.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 17:25

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 19:47 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 18:56

Bez sensu. Ile oni (czyt. prasa) różnych rzeczy wymyślą? Capello zostanie w Turynie tym bardziej, że Moggi czy nawet piłkarze będą chcieli go zatrzymać. W Juve ma to czego chce, zbudował drużyne tak jak chciał, a tam będzie musiał zacząć od nowa... :whistle: Zreszta nie ma co sie na tym rozpisywać... Zostanie w Juve, bo tutaj może odnieść niejeden sukces :D :happy: a nie jak w MU czy realu... :rotfl:

Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 19:32

Capello jest jednym z dwoch osobnikow ktorych w juve nie trawie. Pierwszym jest Zebina byly romanista ktory zamiast trenowac wloczy sie po pokazach mody. Capello nie lubie za jego wypowiedzi na temat Juve gdy jeszcze pracowal w Romie. Mowil ze do Juve kazdy trener poszedl by boso ale nie ON! No i prosze Roma popadla w dlugi i Capello juz jest w Juve. Pozatym wkurza mnie systuacja z Del Piero.
Oczyswiscie zgodze sie z tym ze Capello powiedzial tak ze wzgledu na to ze ta gazeta jest z Wysp, ale nie plakal bym za nim gdyby odszedl.

dziki dzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 19:47

moje zdanie znacznie rozni sie od waszego drodzy chlopcy. wczoraj z wieczora rozmawialem przez telefon z moim serdecznym przyjacielem Fabio i w samych superlatywach wyrazal sie o czerwonych diablach z old traford. co prawda nie widzialem jego twarzy ale jego czeste chlipanie moze swiadczyc o tym, ze na sama mysl o manu cieknie mu slinka. wprawdzie przkonywalem fabio, aby zostal w stolicy piemontu, ale bog jeden raczy wiedziec jak to bedzie! pozostaje nam tylko modlitwa!

"Rumcajs biegnij" - Juvefanek, 26.07.2005 19:17:55
piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 21:49

Nie oddamy naszego DON FABIO!!!!
A prasa angielska to tylko spekuluje bo ostatnio Manchester przegrywa mecz za meczem i jak w kazdym kraju gazety i tv probuja zwalniac starego trenera a zatrudniac nowego. I tylko dlatego chcieli rozmawiac z CAPELLO.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 23:06

A ja zdążyłem się już przekonać do naszego trenera. Uważam, że robi on dobrą robotę i nie chciałbym żeby zmienił barwy. Myślę, że to zwykła plotka. W końcu Capello miał jeszcze niedawno przejść do Madrytu :roll: Jego słowa można też bardzo różnie interpretować... To, że ma jakiś sentyment do Wysp nie oznacza, że chce sie tam przeprowadzać.

Jedyne co mnie denerwuje w Don Fabio to trochę małe zżycie z barwami klubowymi. Dla niego ważna jest osobista kariera (a co za tym idzie pieniądz) no, ale do niego należy decyzja :think: Capello to człowiek sukcesu

Sztuko

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2005, 11:38

Dla mnie to są zwykłe plotki i nic więcej. Przecież w pierwszej kolejności Capello miał przejść do Realu. MU to wielki klub z świetnymi piłkarzami dlatego każdemu trenerowi by się spodobał,a teraz jak czerwony diabły odpadły z LG będą wszędzie szukać nowego trenera i już mamy pierwszą moim zdaniem plotkę.

Obrazek
blacha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2005, 11:50

Zgadzam sie z Tobą MATTTI!!!!!, ja tez mysle, ze to zwykłe plotki. Tak samo jak te dotyczące przejścia Capello do Realu (sam Moggi powiedział: "Nie wierzcie opowieściom o przyszłości Capello (...) on pozostanie z nami")
a poza tym w zeszłym tygodniu została podpisana umowa z Mediaset i czesc pieniedzy z tej właśnie umowy ma byc przeznaczona na wynagrodzenie dla Don Fabio. Zresztą podobno zarząd jest w stanie zaoferować mu 4 mln funtów za sezon, a wątpię, żeby takie pieniążki były mu całkowicie obojętne he he :D

JUVE FORZA!!!
SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!
Obrazek
jacolinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2006, 12:23

Fabio jest dla nas ardo wazny mam nadzieje ze nigdy z JUVE nie odejdzie!!! Takie spekulacje ze odejdzie to nie wchodzi w rachube !
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2006, 13:23 przez jacolinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2006, 12:58

Napewno Don Fabio nas nieopusci bo naprawde buduje bardzo silny sklad na miare tej druzyny z lat 1995-1997 , gdzie 3 razy pod rzad bylismy w finale Ligi mistrzow :twisted: Ostatnio tez slyszalem pogloski ze Capello chce przedluzyc z Juventusem swoj kontrakt. Mam nadzieje ze Capello niepojdzie w slady swojego ulubienco Antonio Cassano i niewzmocni Krolewskich z Madrytu :)

Obrazek
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2006, 19:19

Mnie to powoli przestaje bawić :? Niedawno Real Madryt, teraz Manchester, a pewnie o ucho za niedługo obije mi się Chelsea :? . Mnie to już przestaje naprawdę bawić. Ile raz to Capello mówił, że chce zostać w Juve bo dobrze mu się wiedzie. Manchester moim zdaniem ma juz przejechanego trenera. Sir Alex jest już długo trenerem tej drużyny i wątpię by jeszcze coś w tym sezonie zrobił. Jak odjedzie to podobno pierwszym kandydatem do objęcia jego posady jest II trener Manu Carlos Queiroz. Choć także wątpię, aby on coś zrobił porządnego z tamtym zespołem. Tam trzeba świeżości i nowego trenera :-D

Widzieliście mecz z Palermo?Nieźle Capello tam na ławce wariował :D

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
ODPOWIEDZ