Enzo Maresca- "Onore a Te!" by Trebor87 (juveran)

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Trebor87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2006, 17:59

A co tam raz kozie śmierć... :P
To moja piewrsza kompilacja, jak widać po tytule troche nietypowa.
Ale z tego co widziałem na tym forum nie było jeszcze filmiku poświęconegu Enzo i chyba będe pierwszy :wink:

Więc zapraszam do ściągania mojej skromnej pracy i życze wysokich transferów :)

http://www.megaupload.com/?d=ZL5UJO9J

P.s Czekam na wasze opinie

mógłbys podać wykonawce i tytuł?
Eros Ramazotti- La Nostra Vita
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2006, 19:36 przez Trebor87, łącznie zmieniany 1 raz.

Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2006, 18:06

Co za niespodzianka :shock: w zyciu nie spodziewalbym sie ze ktos kiedys zrobi kompilacje o jednym z moich ulubionych pilkarzy :)
ok.po dwukrotnym obejrzeniu musze pochwalic za dobór muzyki(mógłbys podać wykonawce i tytuł?) bardzo przyjemnie sie ogladalo sluchajac tej piosenki.Przyczepić sie mozna troche jakosci w niektórych momentach ale nie bede wybredny.Kompilacja fajna.w skali 1-6 dałbym 4 ale jako ze jest o Maresce daje 5 :)

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2006, 00:08

Nie zachwyca mnie ta kompilacja...moze dlatego ze jestem zmeczony i nie miałem dobrego dnia...
ale to twoja pierwsza kompilacja wiec oceniam ja na 3.
Enzo_Maresca pisze: ok.po dwukrotnym obejrzeniu musze pochwalic za dobór muzyki(mógłbys podać wykonawce i tytuł?) bardzo przyjemnie sie ogladalo sluchajac tej piosenki.
To jest bodajze Garu ale nie wiem jaki tytuł utworu...

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2006, 14:20

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 19:50 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 3 razy.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2006, 14:36

JuveFanik pisze:No temat kompilacji bardzo fajny. Eros był wspaniałym piłkarzem no i mysle, że ta kompilacja będzie spełniała moje wymagania. Zaraz zeedytuje i podam ocene w skali szkolnej od 1-6!
:lol: :lol: Eros? Jaki Eros? Ramazotti? :rotfl: :rotfl:

Maselko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2006, 14:43

nie moge jej sciagnac, klikam na download i cos wyskakuje, "transfer limit exceed" :/ pewniemuszepoczekac ? :p

Szczecin pozdrawia... ;)
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2006, 15:10

fajna kompilacja, fajna piosenka Erosa Ramazottiego. Fajne akcje bramki itd :D jak na pierwszy raz super :D Moja ocena 5/6. Moglaby byc ta kompilacja moim zdaniem trocha dluzsza :D

Obrazek
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2006, 20:50

ściągnąłem,obejrzałem mogę ocenić :D Fajnie ze wybrałeś Maresce,szkoda wielka żę już u nas nie zagra.A co do filmiku muzyka dobra,bramki też niezłe tylko że czasem nic nie widać i to tak troszke obniża ocenę,ale generalnie :ok:

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Vieira

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2006, 20:56

Moim zdaniem jest to dobra kompilacja choc rewelacyjna napewno nie!Podoba mi sie dobor muzyki!Ale trzeba docenic prace bo napewno nie bylo ja latwo zrobic!O Enzo nie ma az tylu filmików co o innych pilkarzach!Bardzo lubilem tego zawodnika,jeden z niewielu prawdziwych juventinih on za Juve oddal by wszystko!Niestety juz u nas nie gra!

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2006, 12:32

Przestudiowałem twoją kompilacje dwukrotnie i niespecjalnie przypadła mi do gustu :| . Miejsca na moim twardym dysku nie zagrzeje, ale ciesze się, że choć był to twój debiut to zdecydowałeś się na tak trudne zadanie jakim napewno jest zrobienie filmiku o Enzo Maresce :) . Za pomysł napewno brawa, za wykonanie już troszke mniejsze.

Napewno trudno ci było znaleźć jakieś materiały, nie ma ich za wiele, a i tak skleiłeś z nich 4 minutową kompilke. Muzyka jak najbardziej dobrana dobrze, wpada w ucho i pasuje do filmiku. Mam małe ale co do samego zrobienia filmiku. Niektóre przejścia i efekty wyszły poprostu beznadziejnie :/ . Wiele razy nic nie widać, a jak widać to kiepsko... przekombinowałeś może troszke. Ale w przyszłości będzie lepiej. Moja ocena to 3+ - brawa za zrobienie pierwszego dzieła o Maresce.

Enzo to również jeden z moich ulubionych graczy jacy grali w Juventusie, prawdziwy Juventino :wink: . Niezwykle zdolny, jeszcze młody gracz. Nie potrafie zrozumieć jak można było oddać taki skarb :!: . Przecież to świetny, ładnie grający dla oka i bardzo kreatywny pomocnik jakich we Włoszech mało :( . A tam w Sevilli nawet nie wiem jak mu idzie. Dla mnie jest lepszy niż Giannicheda i Blasi nawet razem wzięci :( :D .

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2006, 22:36

Przejżałem Twoje dzieło i muszę stwierdzić, że nie jest nadzwyczajne, ale również nie jest dnem. Średnia kompilacja o super piłkarzu. Musiałeś się trochę oszukać tych materiałów...
Największym minusem Twojej kompilacji jest moim zdaniem bardzo słaba jakoś filmu oraz efekty nie wyszły tak dobrze jak należy...
Mimo wszystko gratuluję pomysłu, wykonania, tak dalej!

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2006, 13:56

obejrzalem Twoją kompilacje i uważam że zaliczyłeś udany debiut :) sam pomysł zrobienia kompilacji o Enzo jest bardzo oryginalny :) ciekawe dzieło, zgomadziłeś wg. mnie odpowiednie materiały i dobrze dobrałeś muzykę :) Oby tak dalej...

FORZA JUVE !!

Sky is the limit!
ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2006, 14:32

No proszę nie wiedziałem że takie ciekawe rzeczy Enzo potrafi :-D Bardzo fajnie zrobiona kompilacja. Moja ocena: 4+/6.

ODPOWIEDZ