Sojusze Juve!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Jak to? Nie mają z Piacenzą czy Avellino? Możesz przybliżyć mi kulisy rozpadu naszej przyjaźni? Widocznie coś przeoczyłem.Dionizos pisze:Juz nie maja....Marcin_FCJ pisze:Od siebie dodam jeszcze, że nasi tifosi mają sztame z fanami Piacenzy (najmocniejszy sojusz) oraz Avellino.
- BUŁA
- Juventino
NIestety twoje marne IQ nie rowna się z moim wysoko rozwinetym, wiec chłopaczku nie skacz za wysoko, PAWIANIE!!! Bo mozesz niemile spac na ryj... Niestey mam juz dwa ostrzezenia wiec pogadamy ostrzej innym razem.. Buła :twisted:
"Nasze barwy chwały, zawsze bedą ślnić.." FORZA JUVE!!!
- Jaro
- Juventino
Nie używaj słów,zwrotów,ani skrótów ktrórych nie rozumieszIQ
Wysoko rozwiniętą to masz..ale chuśtawke na drzewie-pobujaj sie na niej.NIestety twoje marne IQ nie rowna się z moim wysoko rozwinetym
Dzięki że się o mnie troszczyszwiec chłopaczku nie skacz za wysoko, PAWIANIE!!! Bo mozesz niemile spac na ryj...
Dwa ostrzeżenia ? Jesteś pewien ?Niestey mam juz dwa ostrzezenia wiec pogadamy ostrzej innym razem..
Jaro :twisted:Buła :twisted:
Boshe aż żal mi takich ludzi... :x
- Marcin_FCJ
- Juventino
Buła, daj sobie już spokój i nie rób z siebie za przeproszeniem idioty. No chyba że naprawde zależy ci na rozstaniu się z forum.
- czelisz
- Juventino
Jedyne zgody Juventusu to holenderskie Ado Den Haag i oficjalna już zgoda z Legią Warszawa.
Ciekawostka, fani Juventusu proponowali podczas turnieju kibiców w Szwecji podajże w 2003r. zgodę fanom Pogoni Szczecin, ci jednak się niezgodzili na ten pakt...szkoda.
Ciekawostka, fani Juventusu proponowali podczas turnieju kibiców w Szwecji podajże w 2003r. zgodę fanom Pogoni Szczecin, ci jednak się niezgodzili na ten pakt...szkoda.

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
pierwsze słysze :roll: i szczerze mówiac to wątpie w to, ale nie wiem, więc jeśli mógłbyś coś więcej napisać to byłbym wdzięczny.czelisz pisze:Ciekawostka, fani Juventusu proponowali podczas turnieju kibiców w Szwecji podajże w 2003r. zgodę fanom Pogoni Szczecin, ci jednak się niezgodzili na ten pakt...szkoda.
- Radidam
- Juventino
Tak jak inni pisali slyszalem o przyjazni z kibicami niemieckiego Werderu Brema, okaze sie to prawda czy tylko jakimis plotkami . Przeciez Juventus niedlugo w 1/8 Ligi Mistrzow spotka sie z Niemcami , raz w Turynie ,a raz w Bremie. I zobaczymy wtedy jaka bedzie panowala atmosfera na weserstadion (niewiem czy dobrze:P) i na Stadio Delle Alpiczelisz pisze:Jedyne zgody Juventusu to holenderskie Ado Den Haag i oficjalna już zgoda z Legią Warszawa.

- Pagi
- Juventino
czelisz pisze: Ciekawostka, fani Juventusu proponowali podczas turnieju kibiców w Szwecji podajże w 2003r. zgodę fanom Pogoni Szczecin, ci jednak się niezgodzili na ten pakt...szkoda.
Raczej wątpie.... Wątpie czy fani Juvetnusu(włoscy) wogóle słyszeli o takim klubie jak Pogon Szczecin... Nie mam zielonego pojęcia jakby mogli się zaprzyjaźnić włoscy kibice Juve z kibicami pogoni jak oni pewnie nie wiedzą że jest takie miasto jak Szczecin. Bo o polskich kibicach Juve nie wspominam bo oni mogę mieć "sztame" z np. Sząbierki Bytom.....
Co do Największego Polskiego "paktu" To nie podważalnie są nimi Trzej Królowie Wielkich Miast: Śląsk Wisełka LECHIA Gdańsk!!
- czelisz
- Juventino
Więc muszę te Twoje zwątpienie rozwiać. Otóż orzekam Tobie że kibice Juventusu znają taki klub jak Pogoń Szczecin i to powiedział bym nawet bardzo dobrze znająPagi pisze:Raczej wątpie.... Wątpie czy fani Juvetnusu(włoscy) wogóle słyszeli o takim klubie jak Pogon Szczecin... Nie mam zielonego pojęcia jakby mogli się zaprzyjaźnić włoscy kibice Juve z kibicami pogoni jak oni pewnie nie wiedzą że jest takie miasto jak Szczecin. Bo o polskich kibicach Juve nie wspominam bo oni mogę mieć "sztame" z np. Sząbierki Bytom.....
Co do Największego Polskiego "paktu" To nie podważalnie są nimi Trzej Królowie Wielkich Miast: Śląsk Wisełka LECHIA Gdańsk!!

Poniżej linki ze stron Pogoni i Juventusu zawierające zdjęcia z ostatnich dwóch międzynarodowych turniejów z udziałem kibiców tych dwóch drużyn.
Malmö 2004
Warszawa 2005

- Pagi
- Juventino
Skoro to są kibice włoscy i rzeczywiście znają kibiców Pogoni to zwracam honor... Masz rację.
Natomiast mi chodziło o kibiców przychodzących na mecze Juventusu. Kibiców mieszkających w Turynie i okolicach.... Mimo to zwracam honor...
Natomiast mi chodziło o kibiców przychodzących na mecze Juventusu. Kibiców mieszkających w Turynie i okolicach.... Mimo to zwracam honor...
- czelisz
- Juventino
Byli to kibice z samego Turynu, grupa 06 clan i nie tylko...Włosi z krwi i kości.Pagi pisze:Skoro to są kibice włoscy i rzeczywiście znają kibiców Pogoni to zwracam honor... Masz rację.

- Pawel_GL
- Juventino
Flaga piękna, szkoda że stadion brzydki i pusty 
Co do sojuszów - moim zdaniem sojusze kibiców i zarządów są zgoła różne... (patrz: Lucek Moggi) Kibice Juve i Parmy (włoscy, w Polsce jest częsta sympatia między fanami tych klubów, bo kibice Parmy też się zdarzają) się bardzo nie lubią, ale zawodnicy z Parmy często byli kupowani przez Juventus, więc wydaje mi się że jakaś nieoficjalna znajomość się zawiązała. Oprócz tego Livorno - nie jestem zdziwiony że padła tu nazwa tego klubu, bo pomagali przy sprowadzeniu Adriana Mutu.
Co do sojuszów u mnie w moim "Vioska City": stan 7 Juventinich + 1 Interista (niereformowalny. wiem, dziwny sojusz, ale nienawiść do Realu i Beckhama, oraz połączona z szacunkiem dla Milanu łączy ludzi lepiej niż TP s.a.) + 1 Arsenalu na kibiców Man U, którzy nie dają sobie wmówić, że choś Beckham odcina już tylko kupony od dawnej sławy, to jego odejście z Manchasteru zakończyło dobrą historię tego klubu, a teraz to już tylko angielski odpowiednik Realu - gra słaba, sławne nazwiska i ogromna kasa wpadająca do portfela właścicieli. Cóż, nieważne.
Cieszę się że Juventus ma oficjalny sojusz z Legią, nie słyszałem o tym, dwa kluby które kocham się nie wykluczają
Wzorem Buły:
Paweł [/quote]

Co do sojuszów - moim zdaniem sojusze kibiców i zarządów są zgoła różne... (patrz: Lucek Moggi) Kibice Juve i Parmy (włoscy, w Polsce jest częsta sympatia między fanami tych klubów, bo kibice Parmy też się zdarzają) się bardzo nie lubią, ale zawodnicy z Parmy często byli kupowani przez Juventus, więc wydaje mi się że jakaś nieoficjalna znajomość się zawiązała. Oprócz tego Livorno - nie jestem zdziwiony że padła tu nazwa tego klubu, bo pomagali przy sprowadzeniu Adriana Mutu.
Co do sojuszów u mnie w moim "Vioska City": stan 7 Juventinich + 1 Interista (niereformowalny. wiem, dziwny sojusz, ale nienawiść do Realu i Beckhama, oraz połączona z szacunkiem dla Milanu łączy ludzi lepiej niż TP s.a.) + 1 Arsenalu na kibiców Man U, którzy nie dają sobie wmówić, że choś Beckham odcina już tylko kupony od dawnej sławy, to jego odejście z Manchasteru zakończyło dobrą historię tego klubu, a teraz to już tylko angielski odpowiednik Realu - gra słaba, sławne nazwiska i ogromna kasa wpadająca do portfela właścicieli. Cóż, nieważne.
Cieszę się że Juventus ma oficjalny sojusz z Legią, nie słyszałem o tym, dwa kluby które kocham się nie wykluczają

Wzorem Buły:
Paweł [/quote]

- czelisz
- Juventino
Nie wiem jaki stadion masz na myśli, ale ja uważam że Stadio delle Alpi w Turynie jest piękny i zawsze pełny, a w dodatku jego trybuny ozdabia ładna flaga Legii.Pawel_GL pisze:Flaga piękna, szkoda że stadion brzydki i pusty