Quiz (Filmy)
- KwiAtek
- Juventino
No tak, wpisalem w goglach 'the killer' i miedzy innymi pojawil mi sie ten screen, ktory wprowadzil mnie w blad :?pajzano pisze:Chciałem tylko napisać, że film z Chow Yun-Fatem, który dałem wcześniej, to "Hard-Boiled" Johna Woo, a nie "The Killer".
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- kamyk
- Juventino
wojtom to nie bylo tak ze ja czulem sie oszukany czy cos po prostu myslalem ze podalem prawidlowa odpowiedz a poniewaz nie ma zadnej zagadki to dalem po prosyu taki dopisek aby nie przedluzac zabawy i aby ktos umiescil cos nowego ( po prostu male nieporozumienie )Wojtom pisze:Kolejną zagadkę zamieści Rafal005, bo to On podał poprawną nazwę. Nie ważne czy jest po polsku, czy po angielsku. Ma być poprawnie.kamyk pisze:poniewaz nie mam nic konkretnego a wiem ze odpowiedz jest dobra to aby nie przedluzac prosilbym aby ktos zamiescil nastepna zagadke
pozdro
- mnowo
- Qualità Juventino
Hah. No to ja wlepie cos takiego:KOPEĆ pisze:Nie wiem o co chodzi, ale mnowomiejsky trafił w 10. i to on teraz zadaje.

Mam nadzieje, ze to nie bedzie taki banał, ale tez nie zbyt kosmicznie trudne.
No jasne, że jak najbardziejYari pisze:Piła 2

Kurde mol. Szybkie jestescie ludziska... Zadawaj Yari.
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2006, 09:05 przez mnowo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yari
- Juventino
Piła 2

Tak sądziłem , że zdjęcie będzie mylące
. Ale o to chodzi
.
Podpowiem . Film nie był oficjalnie puszczany w żadnym kinie w polsce , a oglądali go zapewne tylko maniacy tematu , którym niewątpliwie po obejrzeniu bardzo się podobał. Acha i jest dosyć nowy .
A co tam , zamieszcze bonusa dla tych , którzy interesują się historią i sprzętem ( faworyzuje , ale trudno
) :

Po tym zdjęciu można określić co to za konflikt , ale prosze nie ulegać pozorom i bardzo dokładnie się przyjrzeć.

http://www.filmweb.pl/Film?id=109360

NieULAT pisze:Kompania Braci(kolejny strzał chyba Panu Bogu w okno :lol: )

NieMartin pisze:Nie mam pojecia co to moze byc. Szukałem ale jedyne co mi przychodzi do głowy (zapewne źle) to Imperium Słońca

NieKwiAtek pisze:The Thin Red Line (Cienka Czerwona Linia)?

Tak sądziłem , że zdjęcie będzie mylące

Podpowiem . Film nie był oficjalnie puszczany w żadnym kinie w polsce , a oglądali go zapewne tylko maniacy tematu , którym niewątpliwie po obejrzeniu bardzo się podobał. Acha i jest dosyć nowy .
A co tam , zamieszcze bonusa dla tych , którzy interesują się historią i sprzętem ( faworyzuje , ale trudno

Po tym zdjęciu można określić co to za konflikt , ale prosze nie ulegać pozorom i bardzo dokładnie się przyjrzeć.
NieKosior pisze:"Wróg u bram"?

Brawo !forza bianco-neri pisze:"Braterstwo broni" - film o wojnie koreańskiej - gosciu na 1 screenie trzyma flage korei poludniowej
http://www.filmweb.pl/Film?id=109360
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2006, 16:56 przez Yari, łącznie zmieniany 7 razy.
- forza bianco-neri
- Juventino
"Braterstwo broni" - film o wojnie koreańskiej - gosciu na 1 screenie trzyma flage korei poludniowej
ok to zadaje:

podpowiedz: reka trzyma osikowy kołek zrobiony po drodze...
daje nastepnego screena:

widze , ze zabawa stanela wiec dam zrzuta z bohaterami - teraz nie powinno byc problemu z odgadnieciem:

wskazowka: nie wiem czy rozpoznaliscie ale ten facet po lewej to Pazdzioch z Kiepskich...
p.s. mam pewien problem - kiedys ogladalem (chyba) polski film (lub serial), w ktorym pewna dama wychodzila z obrazu zawieszonego na scianie, a wiec problem tkwi w nazwie tego przedsiewziecia, nie moge za nichuja sobie go przypomniec. czy jest ktos w stanie mi pomoc? acha byl to jakis horror lub cos tego typu
ok to zadaje:

nie, chyba bedziecie mieli problem z tym filmemstefan590 pisze:Dracula, wampir bez zębów
nie.ULAT pisze:Nosferatu Wampir
nie.Boncol pisze:Dracula 2000
podpowiedz: reka trzyma osikowy kołek zrobiony po drodze...
Bebik pisze:Dracula 3000
juve_pany pisze:Dracula (tyle ze ta wg. Brama Stokera, z Garym Oldmanem i Keanu Reeves'em)
white_wolv pisze:Nieustraszeni pogromcy wampirow Polanskiego
wszystko na nieJa-JUVE-nek pisze:Taniec wampirów
daje nastepnego screena:

widze , ze zabawa stanela wiec dam zrzuta z bohaterami - teraz nie powinno byc problemu z odgadnieciem:

steru pisze:Rasputin
no wayKOPEĆ pisze:Rycerze i rabusie
nieDaw pisze:Dzieje mistrza Twardowskiego
wskazowka: nie wiem czy rozpoznaliscie ale ten facet po lewej to Pazdzioch z Kiepskich...
Krzysztof Jasiński.steru pisze:Ten po lewej to wiem ale jego filmów jest kilkadziesiąt i nie jestem w stanie przez nie przejśc heh nawet dziadka prosiłem o pomoc i nie zna Prochno A ten z prawej to kto?
tak.Daw pisze:Wilczyca
p.s. mam pewien problem - kiedys ogladalem (chyba) polski film (lub serial), w ktorym pewna dama wychodzila z obrazu zawieszonego na scianie, a wiec problem tkwi w nazwie tego przedsiewziecia, nie moge za nichuja sobie go przypomniec. czy jest ktos w stanie mi pomoc? acha byl to jakis horror lub cos tego typu
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2006, 22:29 przez forza bianco-neri, łącznie zmieniany 9 razy.
Juve per Sempre