Mauro Camoranesi ''Wonderful Boy'' by Mateusszek & Paulo

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ

Jak oceniasz filmik Mauro Camoranesi ''Wonderful Boy'' Mateusszka i Paulo?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 18:17

Nasze kolejne współne dzieło stało się faktem i mam nadzieję, że znowu przypadnie Wam do gustu. Powiem szczerze, że w mojej opinii ta kompilacja jest lepsza od tej o Abbiatim, naprawdę Mateusszek nadał jej prawdziwego dynamizmu jakim wykazuje się często nasz bohater na boiskach Serie A i Ligi Mistrzów. Było dużo ciekawych ujęć Camoranesiego i nie wszystkie umieściliśmy, ale z pewnością te które są wystarczają. Tym razem pomysł należy do Mateusszka ponieważ on zaczynał to robić zanim zaczeliśmy naszą współpracę. Oczywiście ja służyłem bogatym zbiorem materiałów :-D

Jak zawsze prosimy o Wasze opinie, komentarze, zarówno negatywne jak i pozytywne, ewetualne sugestie dotyczące zmian.

Mamy też pomysły na następne kompilacje, ponieważ współpraca nam się układa i chcemy zrobić coś większego.

Oto link do nowego dzieła:
http://www.megaupload.com/?d=5D9UC5PW

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 18:31

Mieliście od nas prezent na gwiazdke w postaci kompilacji Christian Abbiati - Grazie, to nie mogło również zabraknąć prezenciku noworocznego, którym jest Mauro Camoranesi ''Wonderful Boy'' :D . Myśle, że prezent przypadnie wam do gustu.

Ja również myśle, że filmik jest nieco fajniejszy niż ten o Abbiatim. Zresztą zdecydowanie wole robić filmiki o przebojowych graczach z pola, a takim napewno jest Camor. Filmik jest dziełem o naszym wspaniałym, dynamicznym zawodniku. Pomysł tym razem narodził się w mojej głowie, gdyż od jakiegoś czasu podziwiam świetną gre Camora i myśle, że zasłużył sobie na jakiś filmik :) . A, że filmików o nim jest bardzo mało to podjąłem się tego zadania i mamy rezultat :wink: .

Filmik przedstawia mnóstwo pięknych bramek, kiwek, fajnych ujęć twarzy czy ładnych zagrań Camoranesiego :wink: . Wrzuciłem tutaj też faul na Pasqualu i uderzenie go z dyńki czy zabawe z zapalniczką :twisted: , by ukazać, że Mauro to świetny, ale i niesforny i przebojowy gracz :D .

Pomysł był mój, a Paulo podesłał mi mnóstwo materiałów o Camoranesim, które w połączeniu z moim zbiorem dały taką kompilacje. Uważam, że muzyka również pasuje do Camora. Tytuł to The All American Rejects - Dirty Little Secret :) .

No cóż zapraszam wszystkich do ściągania, myśle, że warto. Licze też, że gdy download na JP ruszy to Oskar8 wrzuci tam nasz filmik. Czekamy na wasze recenzje, zachęcamy też do głosowania w ankiecie. Swoją drogą wyrobiłem najlepszą średnią w tym miesiącu: to już moja 3 kompilacja w grudniu 8) :wink: .

piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 18:33

Mateusszek & Paulo robia swietna kompilacje. Wlasnie zaczolem sciagac po sciagnieciu napewno dodam komentarz. Robcie wiecej kompilacji.

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 18:36

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 19:46 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 2 razy.

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 18:46

Pierwsze rozczarowanie: tytuł :)
Myślałem, że dacie ten co zasugerował malutki. Wonderful Boy brzmi tak jakoś tanio... pospolicie... tandetnie.

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 18:48

Kombinat pisze:Pierwsze rozczarowanie: tytuł :)
Myślałem, że dacie ten co zasugerował malutki. Wonderful Boy brzmi tak jakoś tanio... pospolicie... tandetnie.
Zanim on go podał to już było po ptokach. Ja myśle, że ''Wonderful Boy'' może jest prosty, ale konkretny i mi się podoba. Zresztą chyba tytuł nie jest najważniejszy. Odrzuciliśmy wcześniej kilka innych propozycji, naprawde ciężko było znaleźć dobry tytuł do tej kompili.

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 18:52

Może najpierw obejrzysz kompilację, a potem napiszesz opinię, a nie tylko "po pierwsze" i coś tam o tytule wypisujesz. Poza tym dałeś takie określenia, które świadczą o ubogości twojego języka. Jak można tytuł czegoś określić jako: "tani, pospolity czy tandetny". Poza tym jakaś kompilacja nosi taką samą nazwę, że piszesz o jej pospolitości???

Jesteś chyba jedną z tych osób, która myśli, że jak ma ten śmieszny znaczek pod nickiem to jest lepsza od innych. :?

czaszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 18:54

nie wiem czemu ale nie dziala mi ten link moglby ktos wrzucic na rapidshare.de?? albo www.uploading.com

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 18:58

mateussszek w moich oczach poprawiles się , komplimacja z abbiatim dla mnie byla do bani taka jakas slaba , ale znow zyskales w moich oczach bardzo pieknie wykonany filmik jestem ponownie pod wrażeniem jak po komplimacji o alex'ie ...panowie brawa dla tego pana :)

-----------
ps.zobaczylem tą komplimacje na piosence Benassi Bross - Turn me up (azibiza sfaction ) i bardzo mi sie podobalo bo moja wersja jakos tak trafia w kluczowe mocniejsze zrywy Camora :)

pozdro

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 19:10

Paulo pisze:

Może najpierw obejrzysz kompilację, a potem napiszesz opinię, a nie tylko "po pierwsze" i coś tam o tytule wypisujesz. Poza tym dałeś takie określenia, które świadczą o ubogości twojego języka. Jak można tytuł czegoś określić jako: "tani, pospolity czy tandetny". Poza tym jakaś kompilacja nosi taką samą nazwę, że piszesz o jej pospolitości???

Jesteś chyba jedną z tych osób, która myśli, że jak ma ten śmieszny znaczek pod nickiem to jest lepsza od innych. :?
Nie rozumiem czemu mnie atakujesz... Ja wyraziłem swoją opinię i do tego służy forum. Atakujesz opinię, nie osobę, która ją wyraża...
Co do znaczka, to jeśli nie miałbym znaczka i napisałbym to samo (a napisałbym) to co byś powiedział :) Na forum istnieją "znaczki" ale nikt nie kieruje się nimi w ocenianiu ludzi...

Jeśli chodzi o kompilację, to muszę przyznać, że jest dobra. Kawał przyzwoitej roboty. Ogląda się przyjemnie, muzyka w miarę pasuje. Całość jest dość ciekawie połączona, nie ma zbędnych przerw itp. nic nie przeszkadza w oglądaniu.

W sprawie tytułu zdania nie zmienię :)

malutki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 19:11

NOWY LINK : http://www.uploading.com/?get=RPS6VS8X

Kompilacja bardzo udana. Naprawde kawał dobrej roboty z waszej strony. Muza i materiały bardzo dobrze współgraly :) Pozatym jest bardzo ciekawa i nie nudzi sie z każda sekunda :P

Jednak brakowało jej "czegoś". Mauro podziwiałem zawsze nie za bramki które zdobywał ale za jego walke na boisku. Twój filmik nie pokazał do końca jego serca do gry.

Ocena : 4+

Czekam na kolejne filmiki bo masz(macie) do tego talent :)
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2005, 22:14 przez malutki, łącznie zmieniany 2 razy.

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 19:45

Chłopaki, świetna robota! Kompilacja bardzo mi się podoba! Liczę na jeszcze więcej kompilacji, takiej klasy jak ta, może o Mutu? 8)
Przez tę kompilację chyba za niedługo sam zabiorę się za robienie kompilacji - może mi wyjdzie coś dobrego :P

piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 20:07

Jak zwykle w przypadku Mateusszka muzyka swietnie dobrana. Ale jak juz powiedzial JuveFanik przy ogladaniu kompilacji o Abiattim az lezka sie w oku krecila. Jednak ta kompilacja takze jest dobra. Najlepsze to z zapalniczka.
Forza Mateusszek & Paulo
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2005, 21:43 przez piotrek147, łącznie zmieniany 1 raz.

T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 20:23

Czytając posty poprzedników strasznie sie napaliłem na ten filmik :D ale po obejrzeniu go troszke sie zawidołem :roll:. Troche krótki on wyszedł 3minuty na takiego piłkarza to stanowczo zamało :? Ale pozatym to jest ok fajne ujęcia, muzyka też w miare sztuczki i dryblingi też ok tylko nie wiem poco tam były faule na Camoranesim. Moze troche zamało było bramek i akcji z rep. Włoch ale to marny szczegół :-D . Moja skromna ocena to 6,5/10.Teraz może coś zróbcie o Mutu lub o naszej parze środkowych pomocników :smile:

Actionsport

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 21:21

Świetny filmik. Camonaresi, chyba najlepiej wyszkolony technicznie zawodnik w Juve (no może oprócz Del Piero). Nigdy nie zawodzi, zawsze równa forma. Wspaniały skrzydłowy. :P

ODPOWIEDZ