Real puka po Buffona??!!
- Jasiek-x
- Juventino
Jacy oni są beznadziejni :rotfl: . Przecież wiadomo, że on nie pojdzie do tego bagna, zreszta ja sam przywykłem to powtarzać. Będzie jak w przypadku Ibry, on nie zwraca uwagi na pięniądze, tylko na to gdzie jest miła atmosfera, gdzie się osiąga sukcesy i gdzie sie można rozwijać... Dla mnie to oczywista bzdura...
- Mutu
- Juventino
Nawet gdyby to była prawda, to jaki sens miałoby trzymanie 2 świetnych bramkarzy (Buffon Casilias) w jednym klubie..;/
Pozatym Buffon raczej nie zachce być "galaktyczny":D, Juve popełniłoby wielki błąd sprzedając naszego GK, ale to przecież wszyscy wiedzą..
Pozatym Buffon raczej nie zachce być "galaktyczny":D, Juve popełniłoby wielki błąd sprzedając naszego GK, ale to przecież wszyscy wiedzą..
Pierwsze słowo jakie powiedziałem: "JUVE"!!!
- Szafranka
- Milanistka
Taaa... Dokładnie. Real sobie nadzieje robi, że uda im się Buffona pozyskać. Nikt, absolutnie nikt im nie otworzy i to chyba od początku było jasne. Ja na miejscu Realu rozglądała się za kimś innym, albo cieszyłabym się że Van Der Saar jest gorszy od Cassilas'a 8) .
In your thoughts forsaken me,
In your heart forsaken, me,
Trust in my self righteous suicide
I, cry, when angels deserve to die,
In your heart forsaken, me,
Trust in my self righteous suicide
I, cry, when angels deserve to die,
- Buri
- Juventino
Real także chce Cassano .. Buffona ... mogą sobie i kupic Ronaldinho << kazdy kto przechodzi do Realu marnuje sie
.... Real to są piłkarze nie Drużyna ... Nie sprzedawajmy Buffona ... a napewno nie do Realu

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- 0k0m4N
- Juventino
Tamten football jest duzo gorszy od dzisiejszego... Poziom znacznie sie podniosl...UlTrAs pisze:a mówi ci coś takie nazwisko jak Dino Zoff ? :roll:JuveFanik pisze:Chyba zarząd JUVe nie jest taki głupi i nie odda najlepszego bramkarza w historii naszych pupili.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie. Podniosła się kasa, jaką biorą piłkarze, przez to każdy piłkarz dałby sobie połamać obie nogi, aby dostać ogromne odszkodowanie.0k0m4N pisze:Tamten football jest duzo gorszy od dzisiejszego... Poziom znacznie sie podniosl...UlTrAs pisze:a mówi ci coś takie nazwisko jak Dino Zoff ? :roll:JuveFanik pisze:Chyba zarząd JUVe nie jest taki głupi i nie odda najlepszego bramkarza w historii naszych pupili.
Teraz trochę do tematu: Real chce przecież każdego. Już niezliczoną ilość razy Real miał kupować Ibrahimovica, Zambrotte i innych naszych graczy. Poza tym jaki sens ma trzymanie w drużynie dwóch dobrych bramkarzy (Buffon, Casilias) może lepiej Real powinien wzmocnić defensywę?? Oni zawsze dokonuja złych wzmocnień. W ataku mieli czterech dobrych napastników, podczas gdy obrona była dziurawa jak sito. Widać szefowie Realu mało myślą, jeszcze chcieliby kupić do ataku Ibrę, mając tam konkurencję, której nie powstydziłbym się w Juventusie. A na bramkę będą mogli wystawić jednego z dwóch najlepszych bramkarzy globu. I gdzie tu logika?
- blacha
- Juventino
Buffon w realu?!!! a to dobre :rotfl:
niech real sie wypcha!!!! nie dostaną Gigi'ego :evil:
i niech lepiej nie wyciągająą swoich lepkich łap po JAKIEGOKOLWIEK piłkarz z Vecchia Signiora!!!
niech real sie wypcha!!!! nie dostaną Gigi'ego :evil:
i niech lepiej nie wyciągająą swoich lepkich łap po JAKIEGOKOLWIEK piłkarz z Vecchia Signiora!!!
JUVE FORZA!!!
SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!

SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!

- Tomek_Juve10
- Juventino
W Realu jest Iker!! Gianluigi jest od niego lepszy, ale i starszy. Buffon by sie tam tylko zmarnowal. W Juve ma wspanialych trenerow, swietnych kolegow i wielkie pole do popisu. Coz z tego, ze Abiatti jest w dobrej formie? Przypomnijmy sobie mecz z Bayernem w Monachium, pierszy gol!! Katastrofa! Moze i sie u nas przebodzil, ale to nie znaczy, ze mozna juz sprzedawac znak firmowy klubu. Bylaby to najwieksza strata w historii Juventusu
- trampkarz
- Juventino
Zaznaczam: nie jestem za odejściem Buffona. Gigi ma zostać, ale piana mi się ciśnie na usta 
Od końca:
nie ma ludzi niezastapionych
(bez sensu?)

Od końca:
ekhm...Tomek_Juve10 pisze:Bylaby to najwieksza strata w historii Juventusu

Nie ładnie, nie składnie, i z błędemMoze i sie u nas przebodzil, ale to nie znaczy, ze mozna juz sprzedawac znak firmowy klubu.

Mamy bramkarza którry jest w dobrej formie.Coz z tego, ze Abiatti jest w dobrej formie?
Real - ta sama półka. Ciekawe skąd wiesz, jakie są relacje między nim a kolegami? Pole do popisu? I tu zielone, i tam...W Juve ma wspanialych trenerow, swietnych kolegow i wielkie pole do popisu.
jasnowidz.Buffon by sie tam tylko zmarnowal.