Quiz (Filmy)
- pajzano
- Juventino
"Pianistka". Mam pewność, sprawdziłem.

Twoja kolej.

Słusznie.white_wolv pisze:powiedzialbym raczej ze Aliens (Obcy 2 : Decydujace Starcie)

Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2005, 22:10 przez pajzano, łącznie zmieniany 1 raz.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- white_wolv
- Juventino
powiedzialbym raczej ze Aliens (Obcy 2 : Decydujace Starcie)
Obcych przedstawiac nikomu chyba nie trzeba wiec od razu przejde do zagadki:

Obcych przedstawiac nikomu chyba nie trzeba wiec od razu przejde do zagadki:

TrafilesKOPEĆ pisze:tym razem chyba trafię =)
Fanatyk.

Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2005, 22:56 przez white_wolv, łącznie zmieniany 2 razy.
- KOPEĆ
- Juventino
tym razem chyba trafię =)
Fanatyk.
EDIT: oczywiście ten z 2001. The Believer.
No to teraz moja zagadka.

Myślę, że nie sprawi większych kłopotów, szczególnie, jeżeli ktoś regularnie ogląda kino azjatyckie.

Traktujcie to jako podpowiedź.
Fanatyk.
EDIT: oczywiście ten z 2001. The Believer.
No to teraz moja zagadka.

Myślę, że nie sprawi większych kłopotów, szczególnie, jeżeli ktoś regularnie ogląda kino azjatyckie.
może niekoniecznie...Może to jest "Droga Smoka"?
To nie jest raczej film, zamykający się na Japonię. Jest to produkcja japońsko-koreańska, która obeszła cały świat. Raczej jest to znana produkcja, tym bardziej, że film jest bardzo dobry.P!otr pisze:Kino azjatyckie o którym nie mam zielonego pojęcia
Traktujcie to jako podpowiedź.
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2005, 13:58 przez KOPEĆ, łącznie zmieniany 2 razy.
- P!otr
- Juventino
No nie ja to jakoś nie mam szczęścia do tego ... co tu wejde i zobacze jakiegos screena to juz odpowiedz padła albo było 24 h i kolejna zagadka...i co ? Kino azjatyckie o którym nie mam zielonego pojęcia. Kojarze Jackie Chana (tak to się chyba pisze) Bruce Lee i kilka takich filmów jak "Przyczajony Tygys Ukryty Smok" , "Ring" itd...ale to pewnie nic z tego raczej azjatyckie kino alternatywne i lipa. Tylko żeby nie było że kojarze te film tylko z hollywood,otóż lubie kino francuskie, angielskie czy też irlandzkie o tematyce głównie IRA. Ale nic, musze poraz kolejny czekać na coś co będę znał i może znowu zadam jakaś zagadkę.
- pajzano
- Juventino
"Pusty dom"
A ponieważ mam pewność, moja zagadka:

A ponieważ mam pewność, moja zagadka:

To nie jest John Saxon i to nie jest ten film. Film, z którego pochodzi ten kadr, jest bardzo znany i wydaje mi się, że zdecydowana większość forumowiczów go widziała.Juventin pisze:Wydaje mi się że na pierwszym planie jest John Saxon, strzelam że to Blood Salvage - Mad Jake
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2005, 19:16 przez pajzano, łącznie zmieniany 1 raz.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- KwiAtek
- Juventino
Oczywiscie "Robocop" Verhoevena 
Zamieszczam wiec moja zagadke - http://www.bradpittfan.com/pics/mtr009b.jpg

Zamieszczam wiec moja zagadke - http://www.bradpittfan.com/pics/mtr009b.jpg
Odpowiedz oczywiscie prawidlowa, twoja kolej 8)Bar_87 pisze:ja dla mnie to ...True romance pierwsze co mi przed oczy wskoczyło:)
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2005, 13:15 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 2 razy.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Bar_87
- Juventino
jak dla mnie to ...True romance pierwsze co mi przed oczy wskoczyło:)
No więc zapraszam do odgadnięcia mojej propozycji:)
Mam nadzieje że nie prędko :p

No więc zapraszam do odgadnięcia mojej propozycji:)
Mam nadzieje że nie prędko :p

Prawidłowa odpowiedź twoja kolejDaw pisze:Ulice Nędzy
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2005, 10:08 przez Bar_87, łącznie zmieniany 2 razy.
!!Repair The World!! Do Not Destroy IT!!
- Bar_87
- Juventino
Boncol pisze:I znowu film sie powtarza :evil:Daw pisze:Ulice Nędzy
i co z tego że się powtórzyło??
w sumie mój błąd ale jakby na liście był oryginalny tytuł to by sie pewnie nie powtórzyło ,a nazwy "mean streets" nie było więc podaruj sobie takiego nabijanie postów
!!Repair The World!! Do Not Destroy IT!!