Tacchinardi79 - kompilacja o CANNAVARO!!
- Juve Master
- Juventino
Udało mi się wreszcie obejrzeć tą kompilację o Cannavaro i muszę przyznać, ze jest świetna.
Autor filmu przeplata świetne zagrania Fabio z jego zabawnym momentami zachowaniem na boisku (pstryczek w nos Tottiemu na przykład) :twisted: Do tego świetna muzyka chociaż do kompilacji o Cannavaro jakoś nie do końca pasuje mi utwór "Fuel" Metallici
Ogólnie ocena 7/10
:puck: P.S Komandowski dzisiaj ewidentnie odgrywa rolę Miłosiernego Samarytanina :rotfl:

:puck: P.S Komandowski dzisiaj ewidentnie odgrywa rolę Miłosiernego Samarytanina :rotfl:
- Damiano-pl
- Juventino
Rzeczwiście bardzo fajna komplikacja
Bardzo lubię Cannavaro, jest to mój ulubiony obrońca, więc tym bardziej się cieszę, że taka fajna komplikacja o nim powstała
P.S Mihi, wiesz że jest możliwość edytowania postów? :doh:

P.S Mihi, wiesz że jest możliwość edytowania postów? :doh:
- morfeuszrejowiec
- Juventino
ale ktory link? ten do kompilacji czy do programu w ktorym trzeba ją odtwarzac?czaszka pisze:Komandowski8 ten link nie dziala wrzucilbys mi to na rapidshare.de ? bardzo byl bym wdzieczny.
2 post
e no czego chcesz, trzeba zaznaczac swoją obecność na forumJuve Master pisze: :puck: P.S Komandowski dzisiaj ewidentnie odgrywa rolę Miłosiernego Samarytanina :rotfl:

Jest opcja zmień więc czemu jej nie używasz tylko piszesz kolejnego posta? Tym razem bez kartki, bo byś sobie odpoczął tydzień. /Dragon
- piotrek147
- Juventino
Spoko kompilacja. Te zdjecia co jakis czas wygladaja naprawde fajnie. JuveFanik jakbys znalazl wiecej kompilacj goscia
Tacchinardi79 wal je na forum ale szybko.
Pozdro dla JuveFanika.
Tacchinardi79 wal je na forum ale szybko.
Pozdro dla JuveFanika.
- wloski
- Juventino
Kompilmacja pierwsza klasa ja mam takie pytanie , jakim programem lub czy może ktoś porzekonwertować i umieścić plik na serwerze chodzi mi o konwertacje na pilk .wma .Z góry wielkie dzięki.
link do komplimacji >>> http://rapidshare.de/files/9588537/Cannavaro.rm.html
link do komplimacji >>> http://rapidshare.de/files/9588537/Cannavaro.rm.html
- wloski
- Juventino
Witam mam wielką prośbę, pisze w tym temacie i mam nadzieje, że nie dostane kartki i obędzie się bez problemów z mojej strony. A więc mianowicie chcialem zapytać czy ktos posiada jakieś materiał z Cannavaro , chodzi mi oczywiście o materiały filmowe, które są mi niezmiernnie potrzebne.
Przepraszam, za "odgrzanie" tematu, ale wydawał mi się idealny jeśli chodzi o moją prośbę.
Przepraszam, za "odgrzanie" tematu, ale wydawał mi się idealny jeśli chodzi o moją prośbę.
- The_Sickness
- Juventino