WARSZAWA - zobacz piłkę z autografami piłkarzy Juventusu!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 23:15

Oho od tego wolnego pomieszało mi się we łbie :P (zapomniałem, że jutro zwykły dzień tygodnia, a wtedy w champie promocja :wink: ).

W takim razie pub mi zwisa :P Mogą być 4-kąty tudzież miła knajpka (pub "pod valsirem" :D ) u dziewczyny Dyzia , a tak na marginesie co sie z nim dzieje? :smile:

deep nie szpanuj znajomością pubów tylko wpadaj :P

Drogi xmenie widać, że nie było Cię na meczu z violą, w champia byłą bardzo miła obsługa, nawet Daniela nie wyprosili :P

p.s.
bebloku chyba warto zastanowić się nad ochorną, mogą znaleść się chętni do "pożyczenia" sobie piłeczki :lol:

fioletowi goście z nami nie idą :dance:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
deep

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 23:45

DjJuve pisze:deep nie szpanuj znajomością pubów tylko wpadaj :P
wpadłbym pewnie, tylko jutro wieczorem jadę na sylwestra :D
udanego spotkania życzę :D
pozdrawiam

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 11:54

Proponoje 4-kąty godz 18., jednak nasz prezes beblok musi zaakceptować ten wybór :P

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 11:56

Dać Wam Panowie wolną ręką, to będziecie biegać jak kurczaki bez głów :lol: Wam naprawdę trzeba czarno, na białym, bo inaczej do niczego sami nie dojdziecie. :smile: Heh...
Większość z Was byłą już w "4 Kątach", dlatego myślę, że najlepiej będzie tam się spotkać. Godzina 18.00 - "4 Kąty", widzimy się na miejscu (jak ktoś chce, może zadzwonić i zrobić rezerwację, tylko ciekawe na ile osób :P).

Pub "4 Kąty" Wilcza 31 - godz. 18.00

Obrazek
Der Dritte

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 15:35

ej ziomki a co powiecie na to zeby sie ustawic w cafeji z fajka wodna(sziszą), o godzinie 19 bo z mister konraskiem mamy pewne ograniczenia czasowe na wczesniejsza godzine
pozdro 00+-

FORZA JUVE
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 16:24

Der Dritte pisze:ej ziomki a co powiecie na to zeby sie ustawic w cafeji z fajka wodna(sziszą), o godzinie 19 bo z mister konraskiem mamy pewne ograniczenia czasowe na wczesniejsza godzine
pozdro 00+-
Sorry, ale jest za późno żeby coś zmieniać. Większość tego nawet nie przeczyta, a potem będą dzwonić z "Czterech Kątów", dlaczego tam nikogo nie ma (vide mecz z Lazio). Niestety Misterzy, będziecie się musieli sprężyć, jeżeli chcecie przyjść. Następnym razem wyjdźcie trochę wcześniej z taką inicjatywą. Pozdrawiam!

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 22:20

Dla wszystkich którzy będą chcieli całować piłke: miałem ją między nogami :smile:

Spotkanie zdecydowanie na plus. Brak Dyzia :( Pod jego nieobecność rozbójnik gościu (viola m*#!) jeszcze bardziej się rozwinął (przez tą lame śmierdze fajami :/ ), pojawiły się pewne żarty (mało udane :P ), z naszego Tomusia robi się mały zgrywusek.
Zachowanie Daniela godne pogardy, raz że przyniósł jakąś paskudną piłke z podpisami jego kolegów (twierdził że to zawodnicy Juve się podpisali :lol: ), dwa raczył nas jakimiś paskudnymi żartami (swoją drogą czekamy na zdjęcie w temacie "pokaż swoją twarz" :wink: ).

Do zobaczenia u valsira :smile:

p.s.
starszy człowieku w fioletowych barwach czekamy na foty :P

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 10:09

zdjęcia już są. Wprawdzie muszę je jeszcze poprawic tzn.efekt czerwonych oczu ale to może później jak nie zapomnę. A spotkanie rzeczywiście udane. Wprawdzie mogłoby nie być Dj*** ale cóż nie można mieć wszystkiego. Potem zabawiał się z bblackkiem pod sądem rejonowym m.st.Warszawy. Nie ładnie.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 10:32

Tymczasem ja zastosuje Twoje ulubione hasło 8)
fioletowy gosciu m*# pisze:NIE DYSKUTUJ Z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 10:37

No to mamy za sobą jedno z bardziej śmiechowych spotkań. Zabrakło Dionizego, któremu chcieliśmy złożyć imieninowe życzenia, ale nie mieliśmy okazji. Szkoda :smile:
Piłka cieszyła się dużym zainteresowaniem wśród fanów, tak że zanim wyśle piłke będe musiał sklejać pudełko. Taktyczek, co zrobić z piłką, było kilka, jednak żadna nie przeszła. gosciu cwaniaczył z "drogimi" papierosami, valsir odżywał po ostrym melanżu, DjDupa opowiadał nam, że jemu to bez różnicy gdzie sie da <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... do pełnej klasy patologii, brakowało tylko tego smolucha z Malich.
Ważniejszymi punktami wieczoru było moje przybycie do pubu w new czapeczce od mamy :D, pstryknięcie fotki nogom goscia (przez niego samego), wymierzanie sprawiedliwości pod Sądem Rejonowym, grad prezentów pod choinką w przejściu podziemnym i wesoła jazda tramwajem namber tłentifajf, zakończona przepychanką z zapijaczonym wieśniakiem.

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 10:41

bblackk pisze: DjDupa opowiadał nam, że jemu to bez różnicy gdzie sie da <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>...
Pff, mówiłem dymać :D
Ładnie mnie nazwałeś :dance:
bblackk pisze: zakończona przepychanką z zapijaczonym wieśniakiem.
Kto był piajny? W dodatku okłamałeś człowieka mówiąc, że autobus 718 już odjechał :evil:

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 10:59

DjJuve pisze:Pff, mówiłem dymać :D
Fakt, zwracam honor... co nie zmienia róznicy, że i tak się Ciebie boję :P
DjDupa pisze:Ładnie mnie nazwałeś :dance:
Uczę się od najlepszych (czyt. fana violi)
DjJuve pisze:Kto był piajny?
Ty. :lol:
DjJuve pisze:W dodatku okłamałeś człowieka mówiąc, że autobus 718 już odjechał :evil:
Odjechał... tylko każdy z Nas wie, że znajomośc cyferek, to umiejętność, którą nie każdy opanował, a Kamilek z matmy miał dopuszczający... :prochno:

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 11:03

bblackk pisze: Ty. :lol:
Dziwisz się? 2 (słownie: dwa) całe piwa 8) :lol:
bblackk pisze:Odjechał... tylko każdy z Nas wie, że znajomośc cyferek, to umiejętność, którą nie każdy opanował, a Kamilek z matmy miał dopuszczający... :prochno:
Nie tłumacz się, wszyscy wiedzą że jeteś kłamcą, x_men świadkiem :P

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 11:13

DjJuve pisze:Dziwisz się? 2 (słownie: dwa) całe piwa 8) :lol:
Makabrycznie! Jak na osobę nie używającą odżywek białkowych, to i tak sporo wytzrymałeś, bo ciągnąć po ulicy Cie nie musiałem...
DjJuve pisze:Nie tłumacz się, wszyscy wiedzą że jeteś kłamcą, x_men świadkiem :P
Ja? Kłamcą? I ty jeszcze nie masz czerwnoej kartki za jawne oszczerstwa? Impossible!

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 11:17

bblackk pisze: Makabrycznie!
No ba 8)
bblackk pisze:Jak na osobę nie używającą odżywek białkowych,
czyt. gościa.
bblackk pisze:to i tak sporo wytzrymałeś, bo ciągnąć po ulicy Cie nie musiałem...
Za to ja musiałem ciągnąć Ciebie (nie mylić ze słowem Tobie :stop: ) i słuchać jak to uwielbiasz fanów violi. Oj Danielu nie pij więcej bo wiesz że w Twoim wieku jest to złe.
bblackk pisze: Impossible!
Nie mów do mnie po niemiecku :D pijaku 8)

ODPOWIEDZ