WARSZAWA - zobacz piłkę z autografami piłkarzy Juventusu!
- Lypsky
- Juventino
Oho od tego wolnego pomieszało mi się we łbie
(zapomniałem, że jutro zwykły dzień tygodnia, a wtedy w champie promocja
).
W takim razie pub mi zwisa
Mogą być 4-kąty tudzież miła knajpka (pub "pod valsirem"
) u dziewczyny Dyzia , a tak na marginesie co sie z nim dzieje?
deep nie szpanuj znajomością pubów tylko wpadaj
Drogi xmenie widać, że nie było Cię na meczu z violą, w champia byłą bardzo miła obsługa, nawet Daniela nie wyprosili
p.s.
bebloku chyba warto zastanowić się nad ochorną, mogą znaleść się chętni do "pożyczenia" sobie piłeczki :lol:
fioletowi goście z nami nie idą

W takim razie pub mi zwisa

deep nie szpanuj znajomością pubów tylko wpadaj

Drogi xmenie widać, że nie było Cię na meczu z violą, w champia byłą bardzo miła obsługa, nawet Daniela nie wyprosili

p.s.
bebloku chyba warto zastanowić się nad ochorną, mogą znaleść się chętni do "pożyczenia" sobie piłeczki :lol:
fioletowi goście z nami nie idą

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bblackk
- Juventino
Dać Wam Panowie wolną ręką, to będziecie biegać jak kurczaki bez głów :lol: Wam naprawdę trzeba czarno, na białym, bo inaczej do niczego sami nie dojdziecie.
Heh...
Większość z Was byłą już w "4 Kątach", dlatego myślę, że najlepiej będzie tam się spotkać. Godzina 18.00 - "4 Kąty", widzimy się na miejscu (jak ktoś chce, może zadzwonić i zrobić rezerwację, tylko ciekawe na ile osób
).
Pub "4 Kąty" Wilcza 31 - godz. 18.00
Większość z Was byłą już w "4 Kątach", dlatego myślę, że najlepiej będzie tam się spotkać. Godzina 18.00 - "4 Kąty", widzimy się na miejscu (jak ktoś chce, może zadzwonić i zrobić rezerwację, tylko ciekawe na ile osób

Pub "4 Kąty" Wilcza 31 - godz. 18.00

- Der Dritte
- Juventino
ej ziomki a co powiecie na to zeby sie ustawic w cafeji z fajka wodna(sziszą), o godzinie 19 bo z mister konraskiem mamy pewne ograniczenia czasowe na wczesniejsza godzine
pozdro 00+-
pozdro 00+-
FORZA JUVE
- bblackk
- Juventino
Sorry, ale jest za późno żeby coś zmieniać. Większość tego nawet nie przeczyta, a potem będą dzwonić z "Czterech Kątów", dlaczego tam nikogo nie ma (vide mecz z Lazio). Niestety Misterzy, będziecie się musieli sprężyć, jeżeli chcecie przyjść. Następnym razem wyjdźcie trochę wcześniej z taką inicjatywą. Pozdrawiam!Der Dritte pisze:ej ziomki a co powiecie na to zeby sie ustawic w cafeji z fajka wodna(sziszą), o godzinie 19 bo z mister konraskiem mamy pewne ograniczenia czasowe na wczesniejsza godzine
pozdro 00+-

- Lypsky
- Juventino
Dla wszystkich którzy będą chcieli całować piłke: miałem ją między nogami
Spotkanie zdecydowanie na plus. Brak Dyzia
Pod jego nieobecność rozbójnik gościu (viola m*#!) jeszcze bardziej się rozwinął (przez tą lame śmierdze fajami
), pojawiły się pewne żarty (mało udane
), z naszego Tomusia robi się mały zgrywusek.
Zachowanie Daniela godne pogardy, raz że przyniósł jakąś paskudną piłke z podpisami jego kolegów (twierdził że to zawodnicy Juve się podpisali :lol: ), dwa raczył nas jakimiś paskudnymi żartami (swoją drogą czekamy na zdjęcie w temacie "pokaż swoją twarz"
).
Do zobaczenia u valsira
p.s.
starszy człowieku w fioletowych barwach czekamy na foty
Spotkanie zdecydowanie na plus. Brak Dyzia

Zachowanie Daniela godne pogardy, raz że przyniósł jakąś paskudną piłke z podpisami jego kolegów (twierdził że to zawodnicy Juve się podpisali :lol: ), dwa raczył nas jakimiś paskudnymi żartami (swoją drogą czekamy na zdjęcie w temacie "pokaż swoją twarz"
Do zobaczenia u valsira
p.s.
starszy człowieku w fioletowych barwach czekamy na foty

- gosciu_Muranista
- Juventino
zdjęcia już są. Wprawdzie muszę je jeszcze poprawic tzn.efekt czerwonych oczu ale to może później jak nie zapomnę. A spotkanie rzeczywiście udane. Wprawdzie mogłoby nie być Dj*** ale cóż nie można mieć wszystkiego. Potem zabawiał się z bblackkiem pod sądem rejonowym m.st.Warszawy. Nie ładnie.
- Lypsky
- Juventino
Tymczasem ja zastosuje Twoje ulubione hasło 8)
fioletowy gosciu m*# pisze:NIE DYSKUTUJ Z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- bblackk
- Juventino
No to mamy za sobą jedno z bardziej śmiechowych spotkań. Zabrakło Dionizego, któremu chcieliśmy złożyć imieninowe życzenia, ale nie mieliśmy okazji. Szkoda 
Piłka cieszyła się dużym zainteresowaniem wśród fanów, tak że zanim wyśle piłke będe musiał sklejać pudełko. Taktyczek, co zrobić z piłką, było kilka, jednak żadna nie przeszła. gosciu cwaniaczył z "drogimi" papierosami, valsir odżywał po ostrym melanżu, DjDupa opowiadał nam, że jemu to bez różnicy gdzie sie da <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... do pełnej klasy patologii, brakowało tylko tego smolucha z Malich.
Ważniejszymi punktami wieczoru było moje przybycie do pubu w new czapeczce od mamy
, pstryknięcie fotki nogom goscia (przez niego samego), wymierzanie sprawiedliwości pod Sądem Rejonowym, grad prezentów pod choinką w przejściu podziemnym i wesoła jazda tramwajem namber tłentifajf, zakończona przepychanką z zapijaczonym wieśniakiem.
Piłka cieszyła się dużym zainteresowaniem wśród fanów, tak że zanim wyśle piłke będe musiał sklejać pudełko. Taktyczek, co zrobić z piłką, było kilka, jednak żadna nie przeszła. gosciu cwaniaczył z "drogimi" papierosami, valsir odżywał po ostrym melanżu, DjDupa opowiadał nam, że jemu to bez różnicy gdzie sie da <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... do pełnej klasy patologii, brakowało tylko tego smolucha z Malich.
Ważniejszymi punktami wieczoru było moje przybycie do pubu w new czapeczce od mamy

- Lypsky
- Juventino
Pff, mówiłem dymaćbblackk pisze: DjDupa opowiadał nam, że jemu to bez różnicy gdzie sie da <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>...

Ładnie mnie nazwałeś

Kto był piajny? W dodatku okłamałeś człowieka mówiąc, że autobus 718 już odjechał :evil:bblackk pisze: zakończona przepychanką z zapijaczonym wieśniakiem.
- bblackk
- Juventino
Fakt, zwracam honor... co nie zmienia róznicy, że i tak się Ciebie bojęDjJuve pisze:Pff, mówiłem dymać

Uczę się od najlepszych (czyt. fana violi)DjDupa pisze:Ładnie mnie nazwałeś
Ty. :lol:DjJuve pisze:Kto był piajny?
Odjechał... tylko każdy z Nas wie, że znajomośc cyferek, to umiejętność, którą nie każdy opanował, a Kamilek z matmy miał dopuszczający...DjJuve pisze:W dodatku okłamałeś człowieka mówiąc, że autobus 718 już odjechał :evil:

- Lypsky
- Juventino
Dziwisz się? 2 (słownie: dwa) całe piwa 8) :lol:bblackk pisze: Ty. :lol:
Nie tłumacz się, wszyscy wiedzą że jeteś kłamcą, x_men świadkiembblackk pisze:Odjechał... tylko każdy z Nas wie, że znajomośc cyferek, to umiejętność, którą nie każdy opanował, a Kamilek z matmy miał dopuszczający...![]()

- bblackk
- Juventino
Makabrycznie! Jak na osobę nie używającą odżywek białkowych, to i tak sporo wytzrymałeś, bo ciągnąć po ulicy Cie nie musiałem...DjJuve pisze:Dziwisz się? 2 (słownie: dwa) całe piwa 8) :lol:
Ja? Kłamcą? I ty jeszcze nie masz czerwnoej kartki za jawne oszczerstwa? Impossible!DjJuve pisze:Nie tłumacz się, wszyscy wiedzą że jeteś kłamcą, x_men świadkiem

- Lypsky
- Juventino
No ba 8)bblackk pisze: Makabrycznie!
czyt. gościa.bblackk pisze:Jak na osobę nie używającą odżywek białkowych,
Za to ja musiałem ciągnąć Ciebie (nie mylić ze słowem Tobiebblackk pisze:to i tak sporo wytzrymałeś, bo ciągnąć po ulicy Cie nie musiałem...

Nie mów do mnie po niemieckubblackk pisze: Impossible!