WARSZAWA - zobacz piłkę z autografami piłkarzy Juventusu!
- gosciu_Muranista
- Juventino
super, piwo za 12zł, w takim razie trzeba będzie zamówić dzbanek może taniej wyjdzie. No to w takim razie do zobaczenia w pubie. Spróbuję nie zapomnieć o aparacie. Ile ostatecznie ma być osób?
- JUVEFANE_10
- Juventino
dobry pomysł z ta piłką.Chciałbym sie spytać czy będzie ona na licytacji na Allegro?Czy licytacja telefoniczna
JESTEM OSZUSTEM
- bblackk
- Juventino
Hahahahaha... z tym Champem to mnie rozśmieszyliście :lol:
Macie wybór, jak Warszawa długa i szeroka w puby, knajpy, restauracje i inne centra rozrywki, a Wy ustawiacie się w miejsce, gdzie jest najdroższe piwo o_O Mogę tam przyjść tylko w wypadku, jeżeli ktoś (DjJuve?) mi postawi browara...
Ogarnijcie się ludzie, bo w takim razie idę wysłać piłkę
Macie wybór, jak Warszawa długa i szeroka w puby, knajpy, restauracje i inne centra rozrywki, a Wy ustawiacie się w miejsce, gdzie jest najdroższe piwo o_O Mogę tam przyjść tylko w wypadku, jeżeli ktoś (DjJuve?) mi postawi browara...
Ogarnijcie się ludzie, bo w takim razie idę wysłać piłkę

- gosciu_Muranista
- Juventino
no to decydujcie się w końcu qrde, bo to robi się śmieszne. Dj**** jeśli chcesz może być w championie ale tak jak powiedział bblackk Ty stawiasz.
- felix jaegar
- Juventino
może Joker? 

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- Bierii
- Juventino
Hm....... świetny pomysl ktoregos forumowicza zeby zrzucic sie na pileczke i ja licytowac jest okolo 300 ludzi ////9moze wiecej moze mniej/) odwiedzajaych stronke jak by kazdy dawal 3 z mozna by bylo spokojnie uzbierac okolo 1000 zł niezle by to wygladalo ! chcociaaz mysle ze pileczka osiagnie cenke 5000 leciutko 
Ja spoko daje 30 zł na sam poczatek
dla niektorych to malutko dla niektorych sporo ! a jesli nie udalo by sie nam wylicytowac no to trudno za cala kwote wylicytowalibysmy jakas inna ppilke nhp plastikowa jak by byla albo do tenisa i poprosili autograf ofsiaka i wyslali do turynu
Ale mam fantazje! Alemoze komus sie spodoba...........? Czego sie nbie robi dla bliskich

Ja spoko daje 30 zł na sam poczatek

Ale mam fantazje! Alemoze komus sie spodoba...........? Czego sie nbie robi dla bliskich

- x_men_1988
- Juventino
Tak (w tygodniu)atur pisze:12 zł za 0.5 litra Piwa??

Myślałem ze Championsa nikt nie bierze wogóle pod uwage , bez przesady za drogo tam i jescze się o dowody czepiają .
Nie znam pubów , więc jakiś konkretnych propozycji nie bede podawać , mozemy się spotkać w Centrum o 18 i tam gdzieś pojść - pubów tam nie brakuje .
Ludzie zgłaszać się , narazie jest 5 osob .
- LBaLin
- Juventino
Siema,
Ja przyjde ale nie do championa bo mi atmosfera nie pasuje i ceny. Jest mnostwo innych pubow. Mi najbardziej pasuje u mnie pod blokiem - deska sie nazywa
. To jest na Goclawiu - 15 min autobusem od centrum
. A poza tym to chyba lokali nie brakuje.... Bede ja + 1 albo i 2 osoby......
Ja przyjde ale nie do championa bo mi atmosfera nie pasuje i ceny. Jest mnostwo innych pubow. Mi najbardziej pasuje u mnie pod blokiem - deska sie nazywa

- piotrek147
- Juventino
Wielkie brawa dla JP za podjecie decyzji o przekazaniu pilki na WOSP. Napewno jakis kibic Starej Damy wylicytuja ja za duzo hajsu i pomoze chorym dzieciom.
- felix jaegar
- Juventino
Ludzie dajcie spokój, jeśli was tak poruszyła decyzja zarządu azeby przekazac tę piłkę na WOŚP to napiszcie im PW. Tam do woli możecie się dziwić, podziwiać etc. Nie zdzierże kolejnych wyrazów uznania bo to nijak się ma do tematu
... no to może na wilczą ? melina valsira odpada 8)

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
- deep
- Juventino
widzę że jest mały problem z knajpami w Warszawie
każdy wie że jest pełno, ale nikt jakoś żadnej nie zna 
macie małego gotowca:
Cztery Kąty, na Wilczej (Centrum)
Piwonia, na Nowowiejskiej (koło metra Politechnika)
Drukarnia, bodajże na Lwowskiej, ale niedaleko Piwonii
Czwarta Szklanka, na Śniadeckich, koło metra Politechnika, i placu Konstytucji
Student i Remont obok siebie, koło Riviery (przy metrze Politechnika)
wszystkie blisko Centum, piwo nie droższe niż 7 zł, w dwóch ostatnich 5-6
jak coś, sprawdźcie w necie gdzie są dokładnie, jaki adres, telefon, podzwońcie, sprawdźcie czy jutro czynne, rezerwujcie (zwykle nie trzeba) i się wybierajcie!! pozdrawiam
p.s. ja bym polecał Czwartą Szklankę, tel. 627-35-30, piwko 6 zł

macie małego gotowca:
Cztery Kąty, na Wilczej (Centrum)
Piwonia, na Nowowiejskiej (koło metra Politechnika)
Drukarnia, bodajże na Lwowskiej, ale niedaleko Piwonii
Czwarta Szklanka, na Śniadeckich, koło metra Politechnika, i placu Konstytucji
Student i Remont obok siebie, koło Riviery (przy metrze Politechnika)
wszystkie blisko Centum, piwo nie droższe niż 7 zł, w dwóch ostatnich 5-6
jak coś, sprawdźcie w necie gdzie są dokładnie, jaki adres, telefon, podzwońcie, sprawdźcie czy jutro czynne, rezerwujcie (zwykle nie trzeba) i się wybierajcie!! pozdrawiam
p.s. ja bym polecał Czwartą Szklankę, tel. 627-35-30, piwko 6 zł
- Hotbe
- Juventino
Ja tez bede. Pasowałoby mi jakos w Centrum koło 18. Mam prosbe do Ciebie bblackk zebys napisal mi sesa co jak i gdzie bo w pracy nie bede mogl sledzic tematu. Pozdr.
We play together, we die together. Juventus for life.