WARSZAWA - zobacz piłkę z autografami piłkarzy Juventusu!
- bblackk
- Juventino
We wtorek, w Warszawie, jeden z członków zarządu Juvepoland Club (czyt. bblackk
), będzie prezentował oryginalną piłkę Nike (90) z autentycznymi autografami piłkarzy Juventusu, którą Nasz fanklub otrzymał podczas ceremonii przyjęcia nowych oficjalnych fanklubów Juventusu, która odbyła się w Turynie 11.12.2005r. Będzie to jedyna taka okazja, żeby przyjrzeć się własnoręcznym podpisom wszystkich gwiazd Starej Damy, ponieważ następnego dnia, piłka będzie wysłana i przekazana dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.
Miejsce (pub) i czas (godzina) pozostawiam do przedyskutowania Wam, ażeby "pasował" jak największej ilości osób. Radzę stawić się tłumnie i wziąć ze sobą aparaty.
Mam nadzieję, że nie walczyłem o jedeń dzień zwłoki na darmo i kogoś z Warszawy i nie tylko, taki autentyk zainteresuje
Pozdrawiam!

Miejsce (pub) i czas (godzina) pozostawiam do przedyskutowania Wam, ażeby "pasował" jak największej ilości osób. Radzę stawić się tłumnie i wziąć ze sobą aparaty.
Mam nadzieję, że nie walczyłem o jedeń dzień zwłoki na darmo i kogoś z Warszawy i nie tylko, taki autentyk zainteresuje

Pozdrawiam!

- white_wolv
- Juventino
Wyrazy najwiekszego uznania dla tych co podjeli ta decyzjebblackk pisze:(..) ponieważ następnego dnia, piłka będzie wysłana i przekazana dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

- gosciu_Muranista
- Juventino
no nieźle bebloku-ładny gest odnośnie oddania piłki na WOŚP. A co do miejsca to wszystko jedno byle nie champion-bo tam piwo za drogie będzie. A godzina to raczej wieczorne np.18-19. Bo wcześniej raczej nie będę mógł. A aparat to mam ja i xionc więc musicie na Nas czekać 

- x_men_1988
- Juventino
Ja z chęcią obejrze tą piłke i posiedze przy piwku z całą Wraszawską epiką JP + zarząd
. Miejsce , a sczególnie godzina są dla mnie bez znaczenia bo i tak mam jutro wolne . Skoro gosciu moze przyjść o 18 czy 19 , to w takim razie chyba o tej godzinie sie spotkamy , bo inaczej nie będziemy mieli maszyny robiącej zdjęcia .
Ciekawe za ile WOŚP sprzeda tą piłke , jakby nie wyszło to i tak JPC wykonało ładny gest
.
Pozdro .

Ciekawe za ile WOŚP sprzeda tą piłke , jakby nie wyszło to i tak JPC wykonało ładny gest

Pozdro .
- Tigmar
- Juventino
wielkie gratulacje ! naprawde świetny pomysł ! ciekawe ile da jakiś nadziany gość za nią
na pewno będę o nią walczył :lol: :rotfl: 
swoją drogą to szkoda, że nie macie więcej tych piłek
byłaby większa szansa na jej zdobycie 

swoją drogą to szkoda, że nie macie więcej tych piłek

Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2005, 14:10 przez Tigmar, łącznie zmieniany 1 raz.
- mesju
- Qualità Juventino
A może zrobimy jakąś zrzutke jako JP i ją odkupimy
Fajnie by to wyglądało...
Jeśli chodzi o sam gest, to wielkie brawa się należą. Dzieciakom kasa sie przyda. Gdybym wiedział wcześniej, to uzbierałbym troche kasy i trochę się policytował. Miejmy nadzieje, że znajdzie się jakis nadziany fanatyk JUVE i ją kupi za jakąś większą gotówkę
Szkoda, np. że nie będzie oficjalnego przekazania przedmiotu na antenie telewizyjnej

Jeśli chodzi o sam gest, to wielkie brawa się należą. Dzieciakom kasa sie przyda. Gdybym wiedział wcześniej, to uzbierałbym troche kasy i trochę się policytował. Miejmy nadzieje, że znajdzie się jakis nadziany fanatyk JUVE i ją kupi za jakąś większą gotówkę
Szkoda, np. że nie będzie oficjalnego przekazania przedmiotu na antenie telewizyjnej
- Johnny777
- Juventino
A ja się nie dołączę do ogólnego zachwytu i uważam że pomysł jest chybiony
Mam osobiste "anty" do prowadzącego całą ta imprezę dlatego uważam że to błąd z przekazaniem piłki na wośp. Nie będę wyjaśniał dlaczego bo zrobiłaby się tu awantura - kto "za", a kto "przeciw".

- ulin
- Juventino
Fajny gest, z jednej strony to szkoda pileczki, ale jesli to ma pomoc dziecia, to jestem jak najbardziej za !!!!
Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
wygrywa JUVENTUS
- Michael900
- Juventino
Podziwiam was za to że oddajecie tą piłkę na aukcję charytatywną. Mi nie przyszło by to tak łatwo jak wam. Z chęcią wziął bym udział w tej licytacji, ale u mnie z kasą słabo
Mam nadzieję, że zdjęcie tej piłki ukaże się na forum.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- gosciu_Muranista
- Juventino
tylko nie maszyny. Za karę jeśli w końcu ustalimy termin spotkania(co uznam za ogromny sukces) to Ty będziesz miał zdjęcie na końcu robione albo wogólex_men_1988 pisze:Skoro gosciu moze przyjść o 18 czy 19 , to w takim razie chyba o tej godzinie sie spotkamy , bo inaczej nie będziemy mieli maszyny robiącej zdjęcia.

Gdy zobaczyłem ilość wpisów to pomyślałem, że ludzie sypneli propozycjami co do spotkania u tu tylko wszyscy są pod wrażeniem. A jedyna propozycja to moja. Jak tak dalej pójdzie to albo nie będzie spotkania albo będą na nim 2-3 osoby. Tylko xmen się dostosował do mojej propozycji a więc dzieci, jakie decyzje?