Quiz (Filmy)
- Martin
- Juventino
Dokladnie! Jestem za! Poza tym nie ma co sie spieszyc. Zwlaszcza jesli chodzi o adminow i modow, ktorzy na forum przesiaduja praktycznie codziennie. :roll:steru pisze:No to czekamy na pytanie Boncola.Miejmy nadzieje że tym razem nie będzie tyle nieścisłości co ostatnio.Zawsze można przy okazji zaznaczenia na forum że odpowiedź jest poprawna wysłać też osobie która poprawnie odgadła prywatną wiadomość.Robota żadna a mogłoby oszczędzić wyczekiwań, sprawdzań i nieporozumień.Przemyślcie to
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Boncol
- Juventino
Nowy post żeby wszyscy sie zorientowali

Screen może trudny, więc jako podpowiedź powiem że jest to film o profesorze walczącym o zniesienie kary śmierci
Chyba łatwe

:rotfl:

Screen może trudny, więc jako podpowiedź powiem że jest to film o profesorze walczącym o zniesienie kary śmierci
Chyba łatwe
TakDaw pisze:Życie Za Życie

Martin pisze:Życie za życie
W odróżnieniu od Dawa ja jestem pewien że to ten film. A on strzelał
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2005, 15:17 przez Boncol, łącznie zmieniany 2 razy.
- Daw
- Juventino
Życie Za Życie 

Ja też jestem pewnien, ale ja prawie zawsze przy odpowiedzi w tym temacie daje pytajnik na koniec. Jak mógłbym nie znać tego filmu, Kevin Specey jest moim ulubionym aktorem :-DMartin pisze:W odróżnieniu od Dawa ja jestem pewien że to ten film. A on strzelał

Tak.steru pisze:Adwokat diabła ?

Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2005, 15:33 przez Daw, łącznie zmieniany 3 razy.
- stefan590
- Juventino
Oczywiście "życie jest piękne"
Wspaniały film, który opowiada o niezmierzonej żadną miarą miłości do syna. Ojciec stara się uchronić go przed okrucieństwami wojny i wmawia mu, że ich pobyt w obozie koncentracyjnym to tylko... gra. Film trochę komediowy, ale koniec ma dosyć smutny. POLECAM, to holocaust opowiedziany w troche inny sposób.

Wspaniały film, który opowiada o niezmierzonej żadną miarą miłości do syna. Ojciec stara się uchronić go przed okrucieństwami wojny i wmawia mu, że ich pobyt w obozie koncentracyjnym to tylko... gra. Film trochę komediowy, ale koniec ma dosyć smutny. POLECAM, to holocaust opowiedziany w troche inny sposób.
Skoro tak to zadam coś innego, nie chcieliście łatwo, to macie coś bardzo trudnego. Podpowiem, że znowu chodzi o produkcję ZF SKURCZ:Boncol pisze:Był już ten film :evil:steru pisze:Fight Club

Tak, bardzo dobrze. Byłeś szybszy od stera.Boncol pisze:Któryś raz powtarza się ten sam film i to mnie troszke zdenerwowało![]()
Bułgarski pocisk :rotfl:
Dokładny tytuł to BUŁGARSKI POŚCIKK, ale nie będę się czepiał o jedną literkę!!steru pisze: EDIT 2
Jak już mamy być dokładni to tytuł tego filmu jest chyba Bułgarski pościkk a nie Bułgarski pocisk :roll:
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2005, 16:34 przez stefan590, łącznie zmieniany 4 razy.
- steru
- Qualità Juventino
Fight Club 
EDIT :
Może to jest Bułgarski pościkk ??
EDIT 2
Jak już mamy być dokładni to tytuł tego filmu jest chyba Bułgarski pościkk a nie Bułgarski pocisk :roll:
EDIT :
Może to jest Bułgarski pościkk ??
EDIT 2
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2005, 16:25 przez steru, łącznie zmieniany 3 razy.
- Boncol
- Juventino
Któryś raz powtarza się ten sam film i to mnie troszke zdenerwowało

Bułgarski pościkk

Bułgarski pościkk

Tak. Twoja kolejpajzano pisze:Przepowiednia (Mothman Prophecies)

Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2005, 17:25 przez Boncol, łącznie zmieniany 3 razy.
- pajzano
- Juventino
Przepowiednia (Mothman Prophecies)

Tiaaaa.Bebik pisze:dzień świstaka
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2005, 18:06 przez pajzano, łącznie zmieniany 1 raz.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- pajzano
- Juventino
Kodeks 46. Film nudny jak flaki z olejem.
Ponieważ jestem w 100% pewien, od razu dam swoja zagadkę. Od razu powiem, że to horror:

Ponieważ jestem w 100% pewien, od razu dam swoja zagadkę. Od razu powiem, że to horror:

Oczywiście, że tak. :-D I wyliczanka to oczywiście też ta scena.Juventin pisze:Koszmar z ulicy Wiązów (albo Wiązowej) oczywiscie ;]
Pierwszy raz go ogladałem jak miałem z 8 lat, i do dzis pozostaje moim ulubionym :-D
One... two...Freddy's coming for you.
Three... four...Better lock your door.
Five... six...Grab your crucifix.
Seven... eight...Gonna stay up late.
Nine... ten...Never sleep... again.
:twisted:
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2005, 19:13 przez pajzano, łącznie zmieniany 1 raz.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Bany_DG
- Juventino
Koszmar z ulicy Wiązów (albo Wiązowej) oczywiscie ;]
Pierwszy raz go ogladałem jak miałem z 8 lat, i do dzis pozostaje moim ulubionym :-D
No to zgaduj-zgadula

Tematyka jak widac nie zmieniona

Spójrzcie na tego małego ludka z dole fotki
No to zgaduj-zgadula

Tematyka jak widac nie zmieniona
Nie, ale bliska tematykaBoncol pisze:Laleczka Chucky
Nie, ale podobna temaykaKOPEĆ pisze:może Powrót laleczki Chucky?

Panowie, nie mówcie ze nabraliscie sie na ten napis Chucky w nazwie fotki, jest to podpowiedz, nie chodzi o Laleczke Chucky, ale akcja filmu kreci sie wokół lalek, no teraz to juz powinniscie zgadnącsteru pisze:Hmm może chodzi o Narzeczoną laleczki Chucky ??"
Spójrzcie na tego małego ludka z dole fotki
Władca Lalek, ale zaliczam, ludzie kultowy film, pierwszy horror jaki widziałem, mimo że dzis juz smieszy, nie kojarzycie http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=408kostekyo pisze:Mnie jedyne co się z lalkami kojarzy to "Władca marionetek"
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2005, 22:30 przez Bany_DG, łącznie zmieniany 6 razy.