Pary 1/8 Ligi Mistrzów

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2005, 09:08

kapec pisze: milan takze przegra z bayernem, tego jestem pewien( oczywiscie jezeli druzyny az tak bardzo sie nie zmienia po przerwie zimowej)
forza juve!
Tutaj mam inne zdanie, to juz nie ten sam Bayern co z początku sezonu. Milan ich rozjedzie aż miło :smile:

Co do losowania Juventusu. Niby jest dobrze, ale Werder niezwykle ofensywnie gra na własnym terenie, mają szybkich graczy z przodu. Nie mozemy an wyjeździe stracić zbyt wielu goli, bo zwykle mimo że w Turynie, w rewanżu zbyt wielu też ich nie strzelamy.
Mogliśmy trafić jednak gorzej więc nie bede narzekał

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Gieri

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2005, 10:00

Tutaj mam inne zdanie, to juz nie ten sam Bayern co z początku sezonu. Milan ich rozjedzie aż miło
BRAWA BRAWA !! Za ta madra wypowiedz :). Jednak niektorzy z was znaja sie na futbolu :D

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2005, 12:41

Gieri pisze:
Tutaj mam inne zdanie, to juz nie ten sam Bayern co z początku sezonu. Milan ich rozjedzie aż miło
BRAWA BRAWA !! Za ta madra wypowiedz :). Jednak niektorzy z was znaja sie na futbolu :D
heh. Zabawny jesteś :rotfl: Nie chce przypominać wam o syndromie LaCoruna, ale mniejsza z tym. Pamiętaj to jest dwu mecz i jeden piękny mecz o niczym nie świadczy, więc Bayern będzie u siebie bardzo gróźny i jeśli Milan nie będzie w formie to szybko pożegna jest z LM, tak samo jak każda drużyna, której sie powinie noga...

AGAnieszka10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2005, 13:03

Ja sobie marzyłam, że Juve zagra w 1/8 z Realem Madryt... ... ... nio ale trudno :wink: Ja myślę, że Juve rozwalą Werderka w obydwu meczach. Nie ma się co łudzić, że TVP to pokaże... nio ale cóż. Zresztą idzie się już do tego przyzwyczaić ! Co do reszty meczów 1/8 to faktycznie Chelsea vs. Barca zapowiada się ciekawie i myślę, że będzie na co popatrzeć, bo Barca pewnie pójdzie w bój z hasłem "zemsta" na ustach. Milan vs. Bayern teoretycznie zapowiada się emocjonująco ale w praktyce to śmiem wątpić w taki stan widowiska. Oba zespoły mają równe szanse na ostateczne zwycięsto ale ja liczę na Bayern... zgadnijcie dlaczego ??? :) A co do meczu mojego wymarzonego przeciwnika 1/8 Realu M. z Arsenalem to trudno jest cokolwiek przewidzieć... Ogólnie jestem zadowolona z wyniku losowania ale naprawdę szkoda, że to nie Real M. będzie przeciwnikiem Juve... :płaczę: (wiem zero ambicji :smile: )... Liczę na Juve i sprzyjanie losu w drodze do Paryża... :pray:

wśród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi (...)
kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2005, 20:48

Werder to drużyna, która chciałaby udowodnić, że coś znaczy w Europie, niestety nie uda im się to bo już w 1/8 trafili na największego faworyta... :P Drużyna z Bremy jest do ogrania - wystarczy sobie przypomniec ubiegłoroczny dwumecz z Lyonem - 3-0 i chyba 8:2 (nie pamiętam juz wyniku bo było za dużo tych goli). Życzę szczęścia całym moim sercem mojemu ukochanemu Klubowi. Wierzę, że w tym roku puchar bedzie nasz!

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2005, 09:43

Losowanie bylo naprawde ciekawe- dawno chyba nie bylo takich szlagierow juz w 1/8 finalu LM. :)
Barcelona bedzie miala okazje "odegrac sie" na Chelsea. Chcialbym, zeby pokazali ladny futbol, i chyba to im bym kibicowal, mimo nastawienia pro-angielskiego co niektorych :whistle: he he.
Poza tym rzeczywiscie bardzo ciekawe sa pary Milan-Bayern, Real-Arsenal.. to wszystko oznacza, ze czesc "wielkich" musi odpasc juz teraz.

Patrzac przez pryzmat tych par, tych "wielkich" par, rzeczywiscie moze sie wydawac, ze trafilismy na latwego przeciwnika, przygotowanego juz praktycznie na kleske. Trzeba byc jednak ostroznym, bo tytul "faworyta" meczu czesto jest mocno mylacy. Mimo wszystko caly czas nim jestesmy i bedziemy.

Podsumowujac- licze na dobra postawe Juve, ale tez Lyonu, Ajaxu, Bayernu, Barcelony.. mam nadzieje, ze zobaczymy kawal dobrego futbolu. W koncu to Liga Mistrzow... :roll:

twardykkk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2005, 15:23

Jak beda grali tak jak w tamtym sezonie z Liverpoolem to nie mamy czego szukac w LM

CAMPIONI D`ITALIA
BUŁA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2005, 21:57

Juve bez kłopotu powinno pokonac Werder :lol: i oczywiscie bez zadnych niespodzianek dotrzec do nastepnej fazy LM! Oczywiscie najlepszy mecz to Barca vs Chelsey;D Jedank rownież ciekawe moze być starcie Realu z Arsenalem.. :evil:

"Nasze barwy chwały, zawsze bedą ślnić.." FORZA JUVE!!!
Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2005, 22:09

Z losowania jestem zadowolony ale w jakis hurraoptymizm nie wpadam.Werder to solidna grajaca ofensywny futbol drużyna ze słaba( na szczęście :) ) obrona ale do Juve im daleko.Nie przewiduje wielkich problemóz z awansem do nastepnej rundy LM.Co do innych par najciekawej zapowiada sie mecz Barcelony z Chelsea(pewniak do transmisji w TVP),Real-Arsenal no i Bayern - Milan.Reszta par jest mniej interesujaca co nie znaczy ze słaba i nie warta uwagi.Ciekawe dwóch murowanych faworytów ( oprócz Juve ) czyli Barca i Chelsea zakonczy swoja przygode z LM(tak jak w ostatniej edycji LM) tuz po fazie grupowej..rok temy była to Barca a teraz?Zobaczymy.W tym dwumeczu bede kibicował Barcelonie bo nie znosze Chelsea za rządów Cara Romana.

ODPOWIEDZ