Serie A: (16) Lazio 1-1 JUVENTUS
- Vincitore
- Juventino
Za błędy przepraszam bo właśnei wróciłem z przedTV.
Wykrakałem
Co za mecz
wprawdzie remis na ciężkim terenie ale nie nasyciłem się tym. Tymbardziej że moglismy dostać w tyłek , brawo dla Abiattiego! poprostu był panem dzisiejszego spotkania. Szkoda tej pierwszej bramki.. zawalił Thuram ale cóż i najlepszym sie zdarzają takie figle szkoda tylko że ten był aż tak bardzo bolesny. Najbardziej podobał mi się Nedved , grał jak wtedy gdy zdobywał Złotą Piłke, walczył o każdy milimetr boiska i walczył jak dziki pies. Moim zdaniem Capello zbyt długo zwlekał ze zmianami
. Jedynie kogo mogę wyróznić to :Abiattiego, Nedveda , Zambrotte i Trezeguet który nie zagrał w sumie wielkiej partii ale zrobił to co do niego należało bo od niego się wymaga wykończenia akcji a w tych sprawach jest najlepszy. Bardzo dobrze przy bramce Davida zachował się Nedved którego asysta była wielkiej klasy wprawdzie był to chyba strzał ale Treze mógł wykorzystać swoje warunki fizyczne i udało się, jest niedosyt ale nic takiego się znowu się nie stało kiedys musiał przyjsc ten pierwszy remis i cieszę sie że straciliśmy go właśnie z Lazio a nie z jakimiś outsiderami , ten wynik chyba jeszcze bardziej pobudzi do działania nasz Juventus, teraz nie pozostaje nam nic jak tylko wygrać pozostałe mecze do końca rundy a została nam już tylko Siena, Palermo i Reggina jeżeli wygramy wszystko zdobędziemy aż 52 na 57 mozliwych punktów w pierwszej rundzie.
P.S: Di Canio :lol:
FORZA JUVE!! FORZA JUVE!! FORZA JUVE!!
Wykrakałem

P.S: Di Canio :lol:
FORZA JUVE!! FORZA JUVE!! FORZA JUVE!!
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2005, 22:50 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- m4Tiex
- Juventino
Ten mecz nalezal do jednych z najtrudniejszych w tej rundzie Serie A.Bardzo ladna gra Lazio poprostu bylo widac walczyli jak nikt inny Juve troszeczke przy niektorych akcjach zasypialo, podobala mi sie gra Zambrotty zreszta jak co mecz .
Thuram zawinil przy bramce ale gdby nie to byl pewnym pkt obrony razem z Cannavarem Trezeguet poza ta bramka z lini to slaby mecz dlatego Don Fabio postanowil wposcic Alexa za niego ,Zlatan dla mnie on dzisiaj zagral dobrze chociaz czasami nie mogl sie zrozumiec z chopciazby Nedved czy Treze ale widzielismy pare dobrych podan ,Nedved dzisiaj az bylem zdziwiony jego zachowaniem malo co w 1 polowie meczu nie pobil by gracza Lazio
Ogolnie mecz na poziomie tylko szkoda ,ze 1:1 ale lepiej to niz porazka .
Pozdrowionka
Thuram zawinil przy bramce ale gdby nie to byl pewnym pkt obrony razem z Cannavarem Trezeguet poza ta bramka z lini to slaby mecz dlatego Don Fabio postanowil wposcic Alexa za niego ,Zlatan dla mnie on dzisiaj zagral dobrze chociaz czasami nie mogl sie zrozumiec z chopciazby Nedved czy Treze ale widzielismy pare dobrych podan ,Nedved dzisiaj az bylem zdziwiony jego zachowaniem malo co w 1 polowie meczu nie pobil by gracza Lazio

Ogolnie mecz na poziomie tylko szkoda ,ze 1:1 ale lepiej to niz porazka .
Pozdrowionka
Aaaa...aaaaa mocniej
- zlatan_sc
- Juventino
Ja wiem czy byl to jeden z najtrudniejszych meczy w tej rundzie.. do łatwych nie nalezal, ale moglismy wygrac bez problemu. Szkoda, ze tylko remis, reszta stawki pewnie odrobi te 2 stracone punkty. Ale nie ma co rozpaczac, bo niektorzy w komentarzach chca juz sobie w leb strzelac
utrzymujemy jeszcze bezpieczna odleglosc punktowa nad reszta czołówki i licze na dalsza dobra gre Juve. pzdr 8)

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Apollo_83
- Juventino
A o to moje wrażenia po meczu. Juve dzisiaj zagrało przeciętnie, pierwsza połowa była dla Lazio w drugiej natomiast Juve zagrało lepiej. Thuram przy stracie gola zachował się jak niedoświadczony młodzik
, głupio stracona brama. Dobrze, że Nedved zgłubił obrónców i oddał strzał w światło bramki gdzie Treze dopełnił formalności. Juventus nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, czuję niedosyt 

- Michael900
- Juventino
Pierwszy remis w Serie A w tym sezonie. I Lazio dalej jest niepokonane na swoim stadionie. A tak chciałem, żeby Juventus przełamał to i wygrał z nimi na Stadio Olimpico. Mimo to Juve dalej jest nie zagrożone na pozycji lidera. W drugim meczu na Delle Alpi będzie napewno lepiej.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- nordahl
- Milanista
Swietny mecz Lazio. Dobra postawa Peruzziego, Dabo, Cribariego. Nedved mnie zszkokowal, Thuram rozbawil. Juve zagralo slabo.. remis to najnizszy wymiar kary.
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- Alex_10
- Juventino
Troche sie załamałem grą JUVE... Zaczeli fatalnie mecz i pierwsza połowa należała do Lazio !! I ta bramka na 1-0 Thuram
W drugiej zaczeli coś grać ale nie tego sie spodziewałem . Oczywiście nie zawiódł Treze natomiast załamałem sie postawą Zlatana , spacerek po boisku , niedokładne podania . Don Fabio zwlekał ze zmianami i skończyło sie tak jak skończyło .
Mam nadzieje ze już w następnej kolejce udowodnimy że to był mały wypadek przy pracy
I pokażemy Sienie kto rządzi w Serie A !! :twisted: :twisted:
FORZA JUVE

Mam nadzieje ze już w następnej kolejce udowodnimy że to był mały wypadek przy pracy
FORZA JUVE
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Juventus zagrał słabo, trzeba to przyznać bez bicia. Bramka dla Lazio to oczywiście fatalny błąd Thurama, który zamiast bawić się w polu karnym powinien pozbyć się piłki przy pierwszym kontakcie z nią. Wielkiego żalu do francuza nie mam. Błędy zdarzają się nawet tak wielkim piłkarzom. Po strzeleniu gola przez Trezeguet miałem nadzieje, że Juventus pójdzie za ciosem, jednak jak się okazało to nie był dzień bianconerich :? Zawiedziony jestem postawą Ibrahimovica, który prócz tego jednego pięknego podania do Trezeguet na boisku nie robił kompletnie nic. Niby coś tam próbował walczyć, kiwac jednak kompletnie nic mu nie wychodziło. Tracił dużo piłek i zbyt wiele razy faulował. Czekałem na zmiane, liczyłem że już od początku drugiej połowy na boisku zobaczymy Del Piero. Capello zbyt długo zwlekał ze zmianą. Pozatym zdjął nie tego napastnika, któego zdjąć powinien. Mimo, że Treze wielkiego meczu też dziś nie zagrał to jednak ma on smykałke do strzelania bramek i moim zdaniem powinien zostać na boisku, a na ławce usiąść powinien Zlatan. Remis oczywiście nie jest złym wynikiem, jednak spodziewałem się, że Juventus zdoła pokonać Lazio. Aczkolwiek mówi się trudno i żyje się dalej
Ja tragedii nie robie i licze na niespodzianki w jutrzejszych meczach Milanu i Interu :twisted:

- 29
- Juventino
http://www.juventusmania.net/hisham/...-0Juventus.zip
http://www.juventusmania.net/hisham/...-1Juventus.zip
bramki
Lazio to solidna firma którą szanuje... i jeśli Juve ma jakiekolwiek punkty stracić, to niech podzieli się nimi z Lazio. A Thuram trochę chyba zdekoncentroawny na początku
http://www.juventusmania.net/hisham/...-1Juventus.zip
bramki

Lazio to solidna firma którą szanuje... i jeśli Juve ma jakiekolwiek punkty stracić, to niech podzieli się nimi z Lazio. A Thuram trochę chyba zdekoncentroawny na początku

Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2005, 00:00 przez 29, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bartas_01
- Juventino
Szanuje Capello i wiem ze jest swietnym szkoleniowcem ale duetowi Treze - Zlatan dzisiaj totalnie nie szlo... Dlaczego czekal z wprowadzeniem Alexa do 80 minuty pomimo ze nic sie w ataku nie ukladalo a tu prosze wchodzi alex i zalayeta alex dwie ladne akcje po jednej faulowany po drugiej piekny strzal nedveda i raz minimalnie a sam by strzelil a to wszystko w 10 minut... Zalayeta tez raz ladnie przedryblowal.. kto wie co by bylo gdyby Don Fabie wczesniej ich wpuscil.... no nic FORAZ JUVE!!!!
- KamilDeath
- Juventino
jak bardzo polubilem naszego obecnego trenera tak jednej mu wybaczyc cechy nie moge , a jest to jak zapewne kazdy wie zbyt duze uwielbienie do zawodnika z nr 9 :roll: ja nie mowie ze Zlatan na 1 sklad nie zasluguje , bo lubie go ogladac i ciesze sie ze jest w naszej druzynie , ale faktem jest ze gdy nie idzie mu gra to mimo to zostaje na boisku , choc moze go ktos rownie wartosciowy zastapic
co do wrazen po meczu ......... to tak naprawde brakuje nr 8 w druzynie , czesto krytykowany w tym sezonie ,a jednak wazne ogniwo z naszego Brazylijczyka sie zrobilo i ten mecz o tym swiadczy sam Viera nie wystarczy
Nedved na plus napewno on glownie ciagnal gre naszych , tak jak mowilem brakowalo srodka i gra byla bardzo nieuporzadkowana , co odbilo sie na wyniku , czy jestem zly ......... byc nie moge bo wygrywac zawsze nie mozna i jak ktos powiedzial wczesniej z rzysmkim klubem nie wstyd zremisowac
pozdrowienia dla forumowiczow
co do wrazen po meczu ......... to tak naprawde brakuje nr 8 w druzynie , czesto krytykowany w tym sezonie ,a jednak wazne ogniwo z naszego Brazylijczyka sie zrobilo i ten mecz o tym swiadczy sam Viera nie wystarczy
Nedved na plus napewno on glownie ciagnal gre naszych , tak jak mowilem brakowalo srodka i gra byla bardzo nieuporzadkowana , co odbilo sie na wyniku , czy jestem zly ......... byc nie moge bo wygrywac zawsze nie mozna i jak ktos powiedzial wczesniej z rzysmkim klubem nie wstyd zremisowac
pozdrowienia dla forumowiczow

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....