Premier League
- farmer16
- Juventino
Ziomek nie znasz się na żartach? Specjalnie tak powiedziałem oczywiście będzie na odwrót oni będą mieli zaszczytnom straszny zaszczyt go kopnął ale ten piłkarz to ma szczęscie.
Ogólnie cieszę się z tego transferu chce jeszcze troche pooglądać jak ten piłkarz gra w Piłkę

W Realu zapewne grałby w podstawowym składzie, ale on nie chciał tam grać i bardzo dobrze zrobił!!.W realu natomiast nie wiadomo co by się z Nim mogło stać
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Apollo_83
- Juventino
Ziomek się zna na żartach i też specjalnie tak napisałfarmer16 pisze:Ziomek nie znasz się na żartach? Specjalnie tak powiedziałem oczywiście będzie na odwrót oni będą mieli zaszczytnom straszny zaszczyt go kopnął ale ten piłkarz to ma szczęscie.![]()

- Vieira
- Juventino
Podpisal z Celtikiem bo wiedzial ze juz najlepsze lata za nim
i ciezko by mu bylo grac na pelnych obrotach w Premiership czy PrimeraDivision!
A tak to sobie dla przyjemnosci zagra z Livingston,Falkirk,Dundee ..... itd!!A kasa bedzie dalej wplywac na konto!

A tak to sobie dla przyjemnosci zagra z Livingston,Falkirk,Dundee ..... itd!!A kasa bedzie dalej wplywac na konto!
- Jasiek-x
- Juventino
Wg mnie dobrze zrobił, tam to nawet coś zagra, ale w realu :rotfl: No nie uszukujmy się, zmarnowałby się :rotfl: Zreszta wg to bardziej Celtic potrzebuje takiego wsparcia jak on, a w realu moja swoje gwiazdy, które są niepokonane :rotfl: i nie sobie z nimi wygrywają... 
- ossy
- Juventino
A niech sobie tam gra. Słyszałem że nawet Real chciał go ściągnąć. Ale chciał już pewnie tam iść, bo wiedział na co go stać i zna swój wiek. Pozytam jest fanem Celticu. Śmieszyły mnie pogłoski że miał trafić do Turynu :shock: ale to tylko pogłoski. No, życze mu powodzenia w Celticu.
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- deszczowy
- Juventino
Hm, Celtic to nie jest klub dla zawodnika o takim stazu i nazwisku jak Keane. Ale skoro lubi Szkocję...to nie zmarnuje się tam przynajmniej, jak w Madrycie. Chyba... 

- manjuveman
- Juventino
i bardzo dobrze na koniec kariery pogra sobie w celticu i spokojnie skonczy kariere
- ogn
- Juventino
Manchester United w nowym sezonie premierleague rozegrał 3 mecze i zadnego nie potrafił wygrac, dwukrotnie remisujac i raz przegrywajac. Juz dawno nie mieli takiego złego poczatku sezonu. Dlaczego tak sie stało, ze mistrz Anglii rozpoczał tak fatalnie.Wg mnie dlatego, ze w zespole jest paru nowych graczy, ktorzy niezgrali sie jeszcze z reszta druzyny, może dlatego, ze w zespole jest za duzo gwiazd.
Co Wy sadzicie na ten temat??
Co Wy sadzicie na ten temat??
- Venomik
- Juventino
A może po prostu brak formy jeszcze?
Powiem Ci tak: każdy obstawiający wie, że poczatkowych meczów w sezonie obstawiać po prostu nie wolno. Bo tutaj dużo łatwiej o niespodzianki i sensacje (no, chyba, że chcesz sensacje obstawiać - wtedy lepiej teraz).
Nowi zawodnicy wielkiego wpływu na porazki nie mieli, bo mało grali - Owen troche pograł (i grał dobrze) a Tevez... cóż, wielkim zawodnikiem jeszcze nie jest.
Jaka jest główna przyczyna?
1. Dobra gra rywali (bo grali naprawdę nieźle)
2. Słabiutka gra Ronaldo - on ciągnął ataki do przodu w poprzednim sezonie, teraz przyszedł spadek formy i Manchester ma problemy w ataku.
Powiem Ci tak: każdy obstawiający wie, że poczatkowych meczów w sezonie obstawiać po prostu nie wolno. Bo tutaj dużo łatwiej o niespodzianki i sensacje (no, chyba, że chcesz sensacje obstawiać - wtedy lepiej teraz).
Nowi zawodnicy wielkiego wpływu na porazki nie mieli, bo mało grali - Owen troche pograł (i grał dobrze) a Tevez... cóż, wielkim zawodnikiem jeszcze nie jest.
Jaka jest główna przyczyna?
1. Dobra gra rywali (bo grali naprawdę nieźle)
2. Słabiutka gra Ronaldo - on ciągnął ataki do przodu w poprzednim sezonie, teraz przyszedł spadek formy i Manchester ma problemy w ataku.
Dirty mind
- Niasty
- Juventino
Widze ża dawno tu nikt nie pisał.Więc odświeżam temat
.
Dymitar Berbatov jest już podobno jedną nogą w Manchesterze.
http://manusite.pl/index.php?co=aktualnosci&id=13125
Jak Manu nie robiło transferów tak nie robiło,ale tu od razu większy transfer.Ogólnie uważam że Bułgar wybrał dobrze.Swoje nieprzeciętne umiejętności pokazywał już w Tottenhamie a taki transfer do "Czerwonych Diabłów"może sprawić że stanie się jeszcze lepszy.

Dymitar Berbatov jest już podobno jedną nogą w Manchesterze.
http://manusite.pl/index.php?co=aktualnosci&id=13125
Jak Manu nie robiło transferów tak nie robiło,ale tu od razu większy transfer.Ogólnie uważam że Bułgar wybrał dobrze.Swoje nieprzeciętne umiejętności pokazywał już w Tottenhamie a taki transfer do "Czerwonych Diabłów"może sprawić że stanie się jeszcze lepszy.
- Marcello Lippi
- Juventino
Niasty
Nienawidzę manu,nie wiem dlaczego mam do nich jakąś odrazę,może to z powodu ich przereklamowanych gwiazdorów,nazwisk nie wymieniając...
Jednak uważam że sprowadzenie Berbatova byłoby świetnym ruchem w ich wykonaniu.Silny,szybki,doskonale grający głową,obdarzony dobrym strzałem z obu nóg,jednym słowem napastnik kompletny.
Nienawidzę manu,nie wiem dlaczego mam do nich jakąś odrazę,może to z powodu ich przereklamowanych gwiazdorów,nazwisk nie wymieniając...
Jednak uważam że sprowadzenie Berbatova byłoby świetnym ruchem w ich wykonaniu.Silny,szybki,doskonale grający głową,obdarzony dobrym strzałem z obu nóg,jednym słowem napastnik kompletny.
- Niasty
- Juventino
może to z powodu ich przereklamowanych gwiazdorów
O jakich piłkarzach mówisz

Nie wiem czy Ronaldo jest przereklamowany bo piłkarz z niego bardzo dobry...:roll:.Po prostu jest wiele szumu wokól jego osoby w mediach,ale to nie świadczy że jest przereklamowany.Innych graczy tego typu nie moge znalezc w Manchesterze.:roll:
nazwisk nie wymieniając...
Może jednak wymienisz?
- Marcello Lippi
- Juventino
Niasty
Rooney(jaki tam z niego wielki piłkarz) :rotfl: ,Tevez(już Lavezzi jest lepszy),Ferdinand(żaden wielki obrońca,robi masę błędów przez które często ManU gubi punkty).A co do Ronaldo:myślę że to bardzo dobry gracz(miałeś rację,idealne określenie),lecz na pewno nie wybitny.I na pewno wybitny nie będzie.Za dużo lepszych piłkarzy uważam Lamparda,Messiego,Kakę,Robbena,Ronaldinho.Poza tym zwyczajnie za nim nie przepadam.(choc to może nie ma zbytniego znaczenia,Tottiego też nie lubię,a trzeba przyznac,że zawodnik z niego nieprzeciętny,na pewno lepszy niż Ronaldo.)
Rooney(jaki tam z niego wielki piłkarz) :rotfl: ,Tevez(już Lavezzi jest lepszy),Ferdinand(żaden wielki obrońca,robi masę błędów przez które często ManU gubi punkty).A co do Ronaldo:myślę że to bardzo dobry gracz(miałeś rację,idealne określenie),lecz na pewno nie wybitny.I na pewno wybitny nie będzie.Za dużo lepszych piłkarzy uważam Lamparda,Messiego,Kakę,Robbena,Ronaldinho.Poza tym zwyczajnie za nim nie przepadam.(choc to może nie ma zbytniego znaczenia,Tottiego też nie lubię,a trzeba przyznac,że zawodnik z niego nieprzeciętny,na pewno lepszy niż Ronaldo.)
- C-Bart
- Juventino
Sprowadzenie Berbatowa to byłby bardzo dobry ruch transferowy Manchesteru United. Czerwone Diabły potrzebują jakiegoś wyższego zawodnika w ataku, który mógłby powalczyć przy dośrodkowaniach bo jak na razie to ani Rooney ani Tevez nie należą do graczy którzy mają predyspozycje do walki o górne piłki. Jest jeszcze Saha ale Ferguson raczej na niego nie stawia a na dodatek temu piłkarzowi dość często przydarzają się kontuzje. Zostaje jeszcze młodziutki Campbell ale z racji małego doświadczenia nie jest zbyt pewnym zawodnikiem. Berbatow to jest właśnie piłkarz jakiego potrzebuje MU.