Rummenigge ostro krytykuje Moggiego !!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2005, 17:27

W działaniach Moggiego mimo wszystko nie widze nic złego. Tak samo było z Zebiną, Emersonem i CAPELLO gdy Lucek ściągał ich z Romy! W momencie kiedy Don Fabio podpisał konkrakt z Juve wszyscy byli zszokowani, wielki szum był i tyle z czasem wszytsko ucichło, tak się robi transfery. Twardo trzeba postawić sprawe a nie cackać się jak z jajkiem ... Jak to Ultras powiedział...
UlTrAs pisze:Rummenigge został wydymany przez Moggiego po raz drugi w przeciągu roku i to go boli ;)
Krótko i na temat.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2005, 18:17

No nie wiem...
Dla mnie jak coś jest niezgodnego z obyczajami piłkarskimi oraz PRZEPISAMI to oczywiste jest, że widzę w tym coś złego.
Zastanówmy się, jak byśmy reagowali, gdyby to Chelsea umawiała się za plecami Juventusu, nielegalnie (!!) z Trezeguetem i Zambrottą - obawiam się, że wówczas leciałyby wyzwiska.
Nie zachowujmy się jak Kali - źle, gdy ktoś nam ukradnie krowę (nielegalnie odciągnie zawodnika) a dobrze, gdy my sami to zrobimy.
Nie wszystko, co dotyczy Starej Damy musi być nieskazitelnie czyste, każdy ma własne sumienie i intelekt, żeby to oceniać.
Bo nie chcę, by za kilka lat Juventus kojarzony był z dawkami leków oraz niezgodnymi z przepisami działaniami Moggiego. Przy całym szacunku dla jego niewątpliwego transferowego geniuszu.

Dirty mind
juvinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2005, 11:12

dla mnie Rummenigge ma nasrane we łbie...denerwują go sukcesy Moggiego, a sam nie może niczego osiągnąć... :prochno: :prochno:

ODPOWIEDZ