Pary 1/8 Ligi Mistrzów

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 15:15

Płaczecie jak stare baby.
W obecnej fazie rozgrywek nie mogliśmy trafić na przeciwnika klasy Fc Brugge, a chcąc zdobyć puchar należy pokonywać najmocniejszych, słabszych i tych nieobliczalnych. Do ostatniej kategorii niewątpliwe możemy zaliczyć naszego przyszłego przeciwnika. Zespół Werderu radzi sobie w obecnym sezonie bardzo dobrze, jest jednym z najlepszych zespołów niemieckich, ale co z tego? To my jesteśmy Juventusem i to nas powinni się bać. Nie widze żadnego powodu do obaw, jesteśmy lepsi, dwukrotnie pokonamy Niemców i zagramy dalej, droga do Paryża jeszcze długa, a Werder będzie dobrą rozgrzewką przed silniejszym przeciwnikiem :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
stefan590

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 15:16

del kasa pisze:
venomik pisze:Ja ponowie pytanie: wie juz ktos jak bedzie wygladala drabinka? Bo boje sie, ze moze byc ona glupsza niz w zeszlym roku - czyli wszystkie silne druzyny sa po jednej stronie :/
Drabinka nie została jeszcze ustalona :P Dopiero podczas losowania par ćwierćfinałowych wszystko bedzie jasne.

A moim zdanie drabinka już jest ustalona, tylko nie wiem jaka :smile:

Jeżeli znowu ma być losowanie to zabije ideę Ligi Mistrzów(czyli każdy mas szanse zostać najlepszą drużyną Europy), bo znowu bzdurne zasady, typu nie mogą spotkać się drużyny z jednego kraju :prochno:

del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 15:27

Drabinki jeszcze nie ma! To by było nie dorzeczne gdyby juz wszystko było jasne kto z kim może dalej grać. Atrakcyjność rozgrywek by na tym straciła. Zawsze jest tak, że podczas losowania par ćwierćfinałowych ustala się również drabinke i obojętnie czy to jest LM czy Puchar UEFA...

Apollo_83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 15:36

DjJuve pisze:Płaczecie jak stare baby.
W obecnej fazie rozgrywek nie mogliśmy trafić na przeciwnika klasy Fc Brugge, a chcąc zdobyć puchar należy pokonywać najmocniejszych, słabszych i tych nieobliczalnych. Do ostatniej kategorii niewątpliwe możemy zaliczyć naszego przyszłego przeciwnika. Zespół Werderu radzi sobie w obecnym sezonie bardzo dobrze, jest jednym z najlepszych zespołów niemieckich, ale co z tego? To my jesteśmy Juventusem i to nas powinni się bać. Nie widze żadnego powodu do obaw, jesteśmy lepsi, dwukrotnie pokonamy Niemców i zagramy dalej, droga do Paryża jeszcze długa, a Werder będzie dobrą rozgrzewką przed silniejszym przeciwnikiem :wink:
podpisuje się dwoma rękoma pod tym co napisałeś :wink: A zwłaszcza spodobało mi się stwierdzenie "To my jesteśmy Juventusem i to nas powinni się bać". Aby być najlepszym trzeba wygrywać z najlepszymi :-D Werder to dobra niemiecka drużyna ale nie tak dobra jak Juve.

romaneq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 15:41

Werder solidna drużyna. Czołówka Bundesligi. Praktycznie w każdym meczu min. 3 bramki. Napewno są mocniejsi od Bruggi i Rapidu. W tym sezonie z Bayernem dostali (jak dobrze pamiętam) 3:1.

Napewo jesteśmy faworytem. Innej opcji jak nasz awans nie widzę. Barsa pojechała Werder w sumie na stojąco i myślę, że z Juve będzie tak samo.
Z Udinese Werder się męczył a Udine jak gra w tym sezonie wszyscy wiedzą. O Panathinaikosie nie warto wspominać nawet.

Juve to potęga, Werder średniak. Uważam, że nie mają większych szans z naszymi piłkarzami. Z losowania jestem zadowolony :-D

Oczywiście pełna koncentracja podczas dwumeczu :pray:

Obrazek
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 15:47

Z całym szacunkiem ale wg. mnie Werder jest o klase niżej od Juve:) myśle ze powinniśmy wygrać ten dwumecz chociaż nie można lekceważyć żadnego przeciwnika...

Moje Typy:
Juve
Chelsea
Real
Villareal
Lyon
Inter
Milan
Benfica-Liverpool nie jestem pewien ale raczej Benfica:P

Sky is the limit!
T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 16:30

W sumie do dobre losowanie Werder jest dobrą drużyną ale napewno o klase słabszą od Juve kibicie i przedewszytkim piłkarze nie powinni lekceważyć Werderu B. życie nas nauczyło że jeśli jesteśmy faworytami to to olewamy przeciwnika i każdy wie jak się kończy np. Liverpool :angry: :płaczę:. W Bremi dobrym rezultatem byłby bramkowy remis :wink: W Turynie to wiadomo.... puste trybuny ehh.. aż żal na to patrzeć
Myśle że Poslat Sport powinnien pokazać 2 mecz na delle alpi ale to sie zobaczy :wink:

grandejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 16:59

Bez wątpienia to nie bedzie łatwy mecz, moglismy trafic lepiej (PSV, Ajax, Rangers), ale mogło byc znacznie gorzej (Chelsea, Real). Musimy byc maksymalnie skupieni i zdeterminowani, Werder moze zagrac ofensywnie (nie mają tyle do stracenia co Juve).
Moje typy:
JUVE
Chelsea
Arsenal
Bayern
Lyon
Inter
Liverpool
Vilarreal
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2005, 17:27 przez grandejuve, łącznie zmieniany 1 raz.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 17:07

stefan590 pisze:A moim zdanie drabinka już jest ustalona, tylko nie wiem jaka

Jeżeli znowu ma być losowanie to zabije ideę Ligi Mistrzów(czyli każdy mas szanse zostać najlepszą drużyną Europy), bo znowu bzdurne zasady, typu nie mogą spotkać się drużyny z jednego kraju
drbinkiu jeszcze nie ma..... i zdaje się od początku nowej formuły ligi mistrzów drabinka była ustalana przy losowaniu ćwierćfinałów :!: i nie ma wtedy już żadnych zasad dotyczących klubów które grały w tej samej grupie czy z tego samego kraju.......
PS: mam prośbę.... jeśli czegośnie jesteś pewien to lepiej nie odzywaj się na ten temat.....

adrian_markuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 17:08

Losowanie takie sobie,mogliśmy trafić lepiej.Werder jest teraz w dobrej formie,ale w lutym-może być różnie.TVP napewno nie pokaże tego meczu(no cóż,mówi się trudno :? :angry: ).Jesteśmy jednak zdecydowanym faworytem i nie wyobrażam sobie odpadnięcia w tej fazie Ligi Mistrzów.

@grandejuve-nie mogliśmy trafić na Barcę,ponieważ byliśmy w tym samym koszyku :doh: :!:

Forza Juve!!!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 18:00

Losowanie uwazam za udane :-D Nie widze innej mozliwosci jak awans :smile: Choc oczywiscie Werder nie mozna zlekcewazyc... zreszta jak kazdego innego przeciwnika. Niemcy zawsze graja bardzo zdeterminowanie, a w dodatku Bremenczycy graja bardzo ofensywny futbol, strzelajac mnustwo bramek :!:

Co do innych par, to uwazam, ze faworytami sa:
Arsenal
Milan albo Bayern... nie umiem sie zdecydowac
Lyon
Liverpool
Inter
Chelsea
Villareal

Kali

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 18:10

DamKam pisze:strzelajac mnustwo bramek :!:
- yhym
Apollo_83 pisze:"To my jesteśmy Juventusem i to nas powinni się bać"
- święte słowa! Jedna z mądrzejszych rzeczy dzisiaj na forum. Podpisuje sie pod tym co napisałeś.

Ti Amo Juve!
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 18:15

Chciałem Ajax a wylosowaliśmy Werder w sumie nie jest źle.Werder to atrakcyjna drużyna.Często widzę ich spotkania na Polsacie Sport i uważam że są naprawdę dobrą drużyną.Dużo bramek na ich koncie i świetny w tym sezonie Klose ( może on będzie powodem do transmisji tego dwumeczu na Polsacie Sport :wink: ).Jeśli Juventus utrzyma tak dobrą formę to sądze że Werder będzie tłem dla naszego zespołu jeśli tylko go nie zlekceważy.Nie będe się bawił w typowanie gdyż mecze dopiero w lutym i marcu a do tej pory forma może się pojawić i uciec ze 2 razy.
Pocieszające jest to że Juventus jest faworytem u bukmacherów :-D Oby się nie mylili :prochno:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 18:17

DjJuve pisze:Płaczecie jak stare baby.
Z jednej strony masz niewątpliwie rację, jednak z drugiej chciałbym przestrzec wszystkich tych, którzy zaczęli zastanawiać się już czy w ogóle jest sens wychodzić na boisku. Prawdą jest, że żaden zespół przypadkowo z grupy nie wyszedł i w jakiś sposób potwierdził swoją klasę, ale nie oszukujmy się - Juventus dobrze wylosował i nie powinien mieć kłopotów z awansem. Jedyną szansę Werderu upatruję w ciągłym murowaniu bramki i liczeniu na cud, jednak jestem pewien, że jeśli tylko Juve dalej będzie w takiej formie, to nie będzie miało problemów. Z innych par najciekawszy wydaje się być pojedynek Chelsea z Barceloną, w którym kibicować będę londyńczykom.

:roll:
stefan590

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 19:08

Shickit pisze:
stefan590 pisze:A moim zdanie drabinka już jest ustalona, tylko nie wiem jaka

Jeżeli znowu ma być losowanie to zabije ideę Ligi Mistrzów(czyli każdy mas szanse zostać najlepszą drużyną Europy), bo znowu bzdurne zasady, typu nie mogą spotkać się drużyny z jednego kraju
drbinkiu jeszcze nie ma..... i zdaje się od początku nowej formuły ligi mistrzów drabinka była ustalana przy losowaniu ćwierćfinałów :!: i nie ma wtedy już żadnych zasad dotyczących klubów które grały w tej samej grupie czy z tego samego kraju.......
PS: mam prośbę.... jeśli czegośnie jesteś pewien to lepiej nie odzywaj się na ten temat.....
Przecież napisałem, że MOIM ZDANIEM.

P.S. Jeżeli masz zamiar pokazywać wszystkim jaki z Ciebie fajny koleś to się lepiej nie odzywaj.

P.S.2 Drabinki, a nie "drbinkiu. Czegoś nie, a nie jak ty to ujęłęś "czegośnie"

P.S.3 Dlaczego nie piszesz dwa posty obok siebie?
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2005, 19:11 przez stefan590, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ