Bianconeri w reklamach
- Włodar
- Juventino
Wielu zawodników Juve brało udział w różnego rodzaju reklamach telewizyjnych, chciałbym aby ten temat posłużył do udostępniania takich reklam jeśli ktoś z userów je posiada (oczywiście pomijamy te, które znajdują sie w downloadzie JP). Niżej podaje linki do serii reklam jogurtu Danette w której udział wzięła rodzina Ciro Ferrary (pliki w formacie .swf, jesli ktos ma w lepszej jakosci to niech sie podzieli
), oraz reklam Adidasa (f50+ w formacie .swf):
Danette-affogato cioccolato
Danette-ricatto
Danette-stracciatella
Danette-tre cuochi
Danette-panini
Adidas f50+ (m.in. Trezeguet i Del Piero)
Adidas-Forever Sport (m.in. Van Der Sar)
Mam takze wielką prośbe: jesli ktoś posiada reklamę PEPSI w której zawodnicy Juve i ManUtd sa "uwięzieni w piłkarzykach (trambambuli)" to bardzo prosze o udostępnienie
Danette-affogato cioccolato
Danette-ricatto
Danette-stracciatella
Danette-tre cuochi
Danette-panini
Adidas f50+ (m.in. Trezeguet i Del Piero)
Adidas-Forever Sport (m.in. Van Der Sar)
Mam takze wielką prośbe: jesli ktoś posiada reklamę PEPSI w której zawodnicy Juve i ManUtd sa "uwięzieni w piłkarzykach (trambambuli)" to bardzo prosze o udostępnienie

- wloski
- Juventino
Włodar ściągłem ten filmik i ci powiem ,że nie da się go obslużyć żadnym programem jaki posiadam ;](Shockwave Flash Object - co to za format :shock: , pierwsze slysze) jeśli możesz podaj jakim programem obsłuzyć... w życiu nie widziałem wtakim formacie filmu ,ten format znam ze różnych "paści" w grafice...Włodar pisze: Adidas f50+ (m.in. Trezeguet i Del Piero)
- OskarG
- Juventino
Macromedia Flash Player - np 8 - i działawloski pisze:Włodar ściągłem ten filmik i ci powiem ,że nie da się go obslużyć żadnym programem jaki posiadam ;](Shockwave Flash Object - co to za format :shock: , pierwsze slysze) jeśli możesz podaj jakim programem obsłuzyć... w życiu nie widziałem wtakim formacie filmu ,ten format znam ze różnych "paści" w grafice...Włodar pisze: Adidas f50+ (m.in. Trezeguet i Del Piero)
TUTAJ

- gorczas
- Juventino
Zrobiłem z tego plik *.exe, który można uruchomić na każdym kompiewloski pisze:Włodar ściągłem ten filmik i ci powiem ,że nie da się go obslużyć żadnym programem jaki posiadam ;](Shockwave Flash Object - co to za format :shock: , pierwsze slysze) jeśli możesz podaj jakim programem obsłuzyć... w życiu nie widziałem wtakim formacie filmu ,ten format znam ze różnych "paści" w grafice...Włodar pisze: Adidas f50+ (m.in. Trezeguet i Del Piero)
link
PozdrQ
- wloski
- Juventino
i to się nazywa pomoc wielkie dzięki oskar ,chce zobaczyc Treze w akcjiOskar8 pisze:[Macromedia Flash Player - np 8 - i działa

ok napewno sie przydagorczas pisze: Zrobiłem z tego plik *.exe, który można uruchomić na każdym kompie![]()

i ja pozdrwiam !gorczas pisze:PozdrQ
dzieki wszystkim

- Tasak
- Juventino
Ja mam pare reklam m.i.
SuperGigi ratuje miasto przed Wielką Kobietą- Pepsi
Piłkarze Juve & ManUtd jako "piłkarzyki"- Pepsi
Adidas, piłkarze sie gdzieś włamują, m.i. Davids
Chłopak w bluzie Juve wyciera puszke Pepsi koszulką Beckhama 
Póżniej to dam na jakiś server teraz nie mam czasu żeby tego szukać...

Póżniej to dam na jakiś server teraz nie mam czasu żeby tego szukać...
- Alexa Del Piero
- Juventino