Real puka po Buffona??!!
- Cube - fan Juve
- Juventino
Co o tym sądzicie? Ja myślę, że chociaż Abbiati jest dobrym bramkarzem, to jednak Juve nie będzie chciało pozbyć się Buffona, który jest według wielu najlepszym bramkarzem na świecie. Sądzę, że Cassillas ani trochę nie wystarczyłby do załatania dziury po Buffonie, tak więc mam nadzieję, że ten news to tylko i wyłącznie plota. Nie jest dziwnym, że w czasie absencji Gigiego, takich newsów będzie mnożyło się coraz więcej. Ja bym się nimi za bardzo nie przejmował, tylko wytrwale czekał na powrót Buffona na stałe do bramki Juve.Jak donoszą hiszpańskie źródła, Real Madryt zamierza sprowadzić bramkarza Juventusu, Gianluigi Buffona.
Pomimo faktu, że obecny golkiper królewskich podpisał kontrakt do 2011 roku, spekuluje się, że Real użyje Casillasa jako karty przetargowej w pozyskaniu Gigiego.
Numer Jeden we Włoszech od dłuższego czasu jest postrzegany jako najlepszy w swoim fachu. Dlatego też wydaje się, że Stara Dama nie odsprzeda swojego gwiazdora, którego pozyskała z Parmy w 2001 roku. Jednakże, i bez Buffona Juventus przewodzi w Serie A, wygrywając czternaście z piętnastu dotychczas rozegranych meczów oraz skończył fazę grupową Ligi Mistrzów na pierwszym miejscu.
Real jest gotów zapłacić mistrzom Włoch 27 milionów funtów, bądź zaoferować wspomnianego Casillasa plus pieniądze.
Źródło: Seriea.pl / z channel 4
- m4Tiex
- Juventino
Real chce kazdego zawodnika Juve po tym jak 2 razy zostali wyeliminowani z rozgrywek Champions League 
Myśle ,ze dzialacze bianconerich nie oddadza Buffona za zadne skarby poniewaz on w dobrej formie jest podstawą jedenastki Starej damy .
I oni lepiej niech nie kupuja zadnych bramkarzy bo bramkarza maja dosyc dobrego niech nieco odmlodza druzyne a nie wydawac pieniadze na bramkarzy .Akurat Cassilas jest naj mniej osadzany o slabe wystepy Królewskich :-D

Myśle ,ze dzialacze bianconerich nie oddadza Buffona za zadne skarby poniewaz on w dobrej formie jest podstawą jedenastki Starej damy .
I oni lepiej niech nie kupuja zadnych bramkarzy bo bramkarza maja dosyc dobrego niech nieco odmlodza druzyne a nie wydawac pieniadze na bramkarzy .Akurat Cassilas jest naj mniej osadzany o slabe wystepy Królewskich :-D
Aaaa...aaaaa mocniej
- Mrówa
- Juventino
nawet jakby dali za Gigiego 10 razy więcej to go nie oddamy...!!!
kolejna plota hiszpańskich pismaków.Cassilas jest bardzo dobrym bramkarzem,według mnie to jest drugim bramkarzem na świecie,po Gigim,ale Buffon To geniusz w bramce... 8)
jak real chce wymienić się bramkarzami to proponuję Chimentiego(doświadczony,solidny,nie ma sapiravji by zostać gwiazdą)+real płaci nam skrzynke piwka i symboliczne 1 euro...
a tak na serio to jak słyszę słowa "real madryt" to mi się odrazu kojarzy piosenka zepołu Piersi pt"Wirus SLD" :twisted:
kolejna plota hiszpańskich pismaków.Cassilas jest bardzo dobrym bramkarzem,według mnie to jest drugim bramkarzem na świecie,po Gigim,ale Buffon To geniusz w bramce... 8)
jak real chce wymienić się bramkarzami to proponuję Chimentiego(doświadczony,solidny,nie ma sapiravji by zostać gwiazdą)+real płaci nam skrzynke piwka i symboliczne 1 euro...
a tak na serio to jak słyszę słowa "real madryt" to mi się odrazu kojarzy piosenka zepołu Piersi pt"Wirus SLD" :twisted:

- mesju
- Qualità Juventino
Gigi najpierw musi wrócić do swojej dawnej formy. Nie sądze, żeby Real chciał wydać na niego taką kasę, gdy Buffon nie będzie grać do końca roku... Z resztą... po co to pisać. Wszystko jest jasne od dawna. GIGI ZOSTAJE W JUVE
O wszystkim i tak zadecyduje Lucek :roll:

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Co najmniej dwa razy w roku mamy okazje czytać newsy jak to Buffon przechodzi do Realu :o to trwa dobre trzy lata, zawsze kończy się tak, że Buffon jednak zostaje, wiec i tym razem będzie podobnie.
- Vieira
- Juventino
Realowi nie idzie graja słabo wiec jest pełno spekulacji kogo to pozyskaja!
Oczywiscie nie chce mi sie wierzyc aby Giggi odszedl z Turynu jak sam powtarza czuje sie tu znakomicie!Ja mysle ze jeszcze ma wiele do osiagniecia w Juve i podtrzymania opini najlepszego golkipera swiata!
Zreszta niedawno prasa podawala ze Real zapragnol Emersona i Zlatana!
Chciec to oni sobie moga....................
A pewnie pozyskaja dziadka Keana :rotfl: i dobre maja :rotfl:
FORZA JUVE
Oczywiscie nie chce mi sie wierzyc aby Giggi odszedl z Turynu jak sam powtarza czuje sie tu znakomicie!Ja mysle ze jeszcze ma wiele do osiagniecia w Juve i podtrzymania opini najlepszego golkipera swiata!
Zreszta niedawno prasa podawala ze Real zapragnol Emersona i Zlatana!
Chciec to oni sobie moga....................

A pewnie pozyskaja dziadka Keana :rotfl: i dobre maja :rotfl:
FORZA JUVE
- farmer16
- Juventino
Ja już normalnie tego słuchać nie mogę . Po co Real miałby podpisywać kontrakt z Gianluigi Buffonem jeżeli Iker Cassillas niedawno podpisał nowy kontrakt do 2010 roku
:? /Trochę to zaczyna robić się denerwujące najlepiej nie zakładać takich tematów jak mamy pewność , że nie przejdzie
. Teraz Gigi ma kontuzje
Abbiatti sobie jeszcze trochę pobroni w Juventusie choć do jego bronienia nic nie mam, nie popełniał katstrofalncyh błędów.

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Mundek
- Juventino
Nikt w zarządzie nie jest az takim bezmózgiem zeby sprzedac Gigiego
Bez niego radzimy sobie świetnie ale co bedzie jak wróci na swoje miejsce :twisted: Nie wierze w ta plote i jednoczesnie wierze w to ze Buffon zostanie w Juve do konca kariery!!
GIGI wracaj do zdrowia!!
A co do Realu to za bardzo kombinują, mają przeciez świetnego golkipera . Podobno Cassilas przedłuzył kontrakt z realem czyli wszystko jasne , raczej nie podpisywaliby kontraktu z nim zeby zaraz go sprzedac ;/

GIGI wracaj do zdrowia!!
A co do Realu to za bardzo kombinują, mają przeciez świetnego golkipera . Podobno Cassilas przedłuzył kontrakt z realem czyli wszystko jasne , raczej nie podpisywaliby kontraktu z nim zeby zaraz go sprzedac ;/
... wtedy na ziemie zstąpił demon - głowe miał jedną, nogi miał dwie a na koszulce numer 17...
zwał sie David Trezeguet !!
zwał sie David Trezeguet !!
- JuventinoPS
- Juventino
- Lakier
- Juventino
Dokladnie, i za kazdym razem, gdy taka plotka zostanie napisane przez Marce, badz As, znajdzie sie jakis jelen, i zalozy nowy temat na forumUlTrAs pisze:Co najmniej dwa razy w roku mamy okazje czytać newsy jak to Buffon przechodzi do Realu :o to trwa dobre trzy lata, zawsze kończy się tak, że Buffon jednak zostaje, wiec i tym razem będzie podobnie.

Swoja droga, fajny sig.

Kupowalismy Buffona za 50 mln euro, zeby teraz go sprzedac za 27 mln funtow?

Ti amo Juventus per sempre.
- DamKam
- Juventino
Z tego co pamietam, bylo to niecale 40 mln euro... ale mniejsza o to, w sumie ja tez moge sie mylicLakier pisze:Kupowalismy Buffona za 50 mln euro
A konkretnie co do tematu: to jestem przekonany, ze Gigi jest nie na sprzedarz... a zreszta Moggi juz nie raz to podkreslal :!: On po prostu musi u nas zostac i koniec kropka 8)
I rowniez denerwuje mnie, jak co jakis czas ktos zaklada tego typu temat... i w dodatku zawsze jest mowa o Realu :?