Serie A: (15) JUVENTUS 4-0 Cagliari
- bblackk
- Juventino
Można -> Grzegorz Piechna :lol:kedzier pisze:Nie wiem, czy w Europie można znaleźć obecnie bardziej skutecznego zawodnika.
Ja tymczasem dokonałem przełomowego dzieła i pierwszy raz obejrzałem na swoim własnym kompie mecz Juventusu poprzez internet, a to dzięki temu, że od tygodnia mogę wreszcie cieszyć się prędkością 1mb/s

Najabrdziej martwi mnie to, że jak narazie wszystko idzie za dobrze

- mnowo
- Qualità Juventino
Tak jak fajnie to ktos ujal piszac newsa na JP, ten mecz okazal sie raczej sparingiem niz spotkaniem o punkty
No i bardzo dobrze, obysmy kazdy taki rozgrywali..
..ze skrotow wynika, ze na boisku rzadzili Panowie Nedved, Ibrahimovic i Trezeguet. Przy pierwszej bramce to Nedved zachowal sie jak napastnik, byl tam gdzie powinien i huknal kiedy trzeba bylo, druga moim zdaniem to mimo wszystko troche scierka bramkarza.. no bo dac sie pokonac przez lezacego na ziemi Trezegueta.. :roll: Mimo wszystko brawa dla Francuza.
Trzecia bramka to bardzo dobra akcja w/w trojki. Myslalem szczerze mowiac, ze to Nedved uderzy na bramke, ale ten oddal jeszcze pilke Trezeguetowi, ktory znajdowal sie miedzy dwoma obroncami Cagliari... i gol.
A samoboj.. troche wspolczuje temu obroncy.. Fatalnie...
Coz powinienem rzec po tym meczu? Chyba to samo, co ci dwaj Panowie:
Zarty zartami, ale naprawde idziemy jak lodolamacz, jak na razie mimo wpadki z Milanem odskoczylismy na 10pkt od drugiego zespolu, ktorym tym razem jest Inter. Widac druzyny z grupy Milan, Inter i Fiora ladnie wymieniaja sie punktami
Coz, na pewno taka sytuacja nie jest dzielem przypadku, ale najbardziej cieszy to, ze cieszylismy sie poprzednim sezonem, ktory rowniez byl naprawde niezly w naszym wykonaniu, a tu prosze... Zaryzykowalbym stwierdzenie, ze utrzymujac taka forme zaslugiwalibysmy i na puchar Serie A, i Ligi Mistrzow... Moze to troche na wyrost i nieco pod wplywem emocji [wybaczcie mi, ale 4:0 dla Juve i wygrana Gornika 2:0 nad Legia to chyba dla mnie za duzo wrazen jak na jeden weekend
], ale naprawde taka mysl mi sie kolata po glowie.
Nie pozostaje nam nic innego, jak trzymac obecna forme i nie odpuszczac. Fakt, ze moze byc jeszcze lepiej, ale wazniejsze jest chyba, zeby teraz nie zejsc ponizej poziomu, ktory obecnie prezentujemy. Jesli to osiagniemy, bedzie bardzo dobrze.

..ze skrotow wynika, ze na boisku rzadzili Panowie Nedved, Ibrahimovic i Trezeguet. Przy pierwszej bramce to Nedved zachowal sie jak napastnik, byl tam gdzie powinien i huknal kiedy trzeba bylo, druga moim zdaniem to mimo wszystko troche scierka bramkarza.. no bo dac sie pokonac przez lezacego na ziemi Trezegueta.. :roll: Mimo wszystko brawa dla Francuza.
Trzecia bramka to bardzo dobra akcja w/w trojki. Myslalem szczerze mowiac, ze to Nedved uderzy na bramke, ale ten oddal jeszcze pilke Trezeguetowi, ktory znajdowal sie miedzy dwoma obroncami Cagliari... i gol.

A samoboj.. troche wspolczuje temu obroncy.. Fatalnie...

Coz powinienem rzec po tym meczu? Chyba to samo, co ci dwaj Panowie:
white_wolv pisze:Wieczorem derby Mediolanu i podejrzewam ze Milan potraci punkty.Jesli tak sie stanie..to nudne sie zrobi to SerieA
Bez kitu...bblackk pisze:Najbardziej martwi mnie to, że jak narazie wszystko idzie za dobrzeDrużyna idzie jak burza, co kolejkę powiększamy przewagę nad Milanem (dzisiejsze Derby Mediolanu o_O), faza grupowa LM też nie stanowiła dla nas problemu, żaden z kluczowych piłkarzy nie jest kontuzjowany, a drużyny nie dosięga żaden kryzys formy... jest świetnie i nie ma żadnego "ale". Przecież tak nie można!
Zarty zartami, ale naprawde idziemy jak lodolamacz, jak na razie mimo wpadki z Milanem odskoczylismy na 10pkt od drugiego zespolu, ktorym tym razem jest Inter. Widac druzyny z grupy Milan, Inter i Fiora ladnie wymieniaja sie punktami
Coz, na pewno taka sytuacja nie jest dzielem przypadku, ale najbardziej cieszy to, ze cieszylismy sie poprzednim sezonem, ktory rowniez byl naprawde niezly w naszym wykonaniu, a tu prosze... Zaryzykowalbym stwierdzenie, ze utrzymujac taka forme zaslugiwalibysmy i na puchar Serie A, i Ligi Mistrzow... Moze to troche na wyrost i nieco pod wplywem emocji [wybaczcie mi, ale 4:0 dla Juve i wygrana Gornika 2:0 nad Legia to chyba dla mnie za duzo wrazen jak na jeden weekend
Nie pozostaje nam nic innego, jak trzymac obecna forme i nie odpuszczac. Fakt, ze moze byc jeszcze lepiej, ale wazniejsze jest chyba, zeby teraz nie zejsc ponizej poziomu, ktory obecnie prezentujemy. Jesli to osiagniemy, bedzie bardzo dobrze.

- Mateo
- Juventino
Nie widziałem meczu ani skrótu, ale za to widziałem bramki... patrząc na nie zgadzam się z opinią, że ten mecz wyglądał raczej jak sparing..i to z trzecio ligową drużyną. A pamiętamy, że w tamtym sezonie Juve musiało się solidnie namęczyć z Cagliari
.
Zwycięstwo 4-0 nie może być przypadkowe i wynik wygranej wskazuje, że byliśmy w tym meczu o niebo lepsi od rywali i niepodzielnie panowaliśmy na boisku
. Podobno bardzo ładnie i zespołowo zagrał Zlatan...co jak wiemy jest raczej rzadkością, ale ostatnimi występami potwierdza, że znów jest w kapitalnej formie
.
Bramki jak dla mnie jak w meczach sparingowych. Juve wchodziło w pole karne Cagliari, robiło co chciało i bawiło się w nim
. Jeśli chodzi o pierszego gola to na brawa zasługuje kiwka i świetne podanie Vieiry do Trezeguet (coś podobnego jak przy drugiej bramce z Bayernem
). Drugi gol to jak już poprzednik napisał troszke wstyd dla bramkarza. Fakt, że uderzona z bliskiej odległości i w róg bramki, ale jednak tak powoli się toczyła, że bramkarz powinien być na posterunku.
Trzeci gol to aż przesada altruizmu naszych graczy
. Piękne podanie Ibry do Nedveda, który powinien już kończyć te akcje...ale jeszcze się pobawił i podał do Trezeguet. Ośmieszenie obrony Cagliari.
O czwartym golu już nawet nie wspomne
. Poprostu zupełny wstyd ambitnego obrońcy Cagliari, który jeszcze chciał wygarnąć piłke z bramki, a ją tam wpakował bo bardzo ładnej asyście słupka
. Taki Happy End na koniec, choć cały mecz był dla nas happy 

Zwycięstwo 4-0 nie może być przypadkowe i wynik wygranej wskazuje, że byliśmy w tym meczu o niebo lepsi od rywali i niepodzielnie panowaliśmy na boisku

Bramki jak dla mnie jak w meczach sparingowych. Juve wchodziło w pole karne Cagliari, robiło co chciało i bawiło się w nim

Trzeci gol to aż przesada altruizmu naszych graczy

O czwartym golu już nawet nie wspomne

- Mrówa
- Juventino
jak tak dalej pójdzie to reale i inne śmieszne drużynki będą chciały nam wszystkich piłkarzy podebrać... :lol:
a tak na serio-nie spodziewałem się tak łatwego zwycięstwa,ale Juventini pokazują że nie lekceważą żadnego przeciwnika,mam nadzieję że tak będzie do kończ sezonu... 8)
P.S.na Delle Alpi w meczu z Cagliari zasiadło całe 27,578 widzów... :!:
...nie wiem czy kibiców Cagliari było tak dużo,czy w Turynie prądu brakło i tifosi postanowili obejrzeć mecz na żywo a może zjawili się na stadionie kibice Legii... 
a tak na serio-nie spodziewałem się tak łatwego zwycięstwa,ale Juventini pokazują że nie lekceważą żadnego przeciwnika,mam nadzieję że tak będzie do kończ sezonu... 8)
P.S.na Delle Alpi w meczu z Cagliari zasiadło całe 27,578 widzów... :!:

- mieczkos10
- Juventino
ma moze ktos skrot z wczorajszego meczu??? Bede bardzo wezieczny jak go ktos zamiesci.
FORZA JUVE 8) 8) 8)
FORZA JUVE 8) 8) 8)
- Pirlo
- Juventino
No i pieknie... Juve potwierdza swoją klsae i znakomitą formę...swietnie zagrał cały zespół...moze z wyjątkiem Giannichedy...który jak dla mnie okazał sie totalnym niewypałem...bo jka juz ktos wczesniej zauwazył Appiah jest duzo od niego lepszy i sprzedaz go była duzym błedem...jak dla mnie to to jbył drugi najwiekszy bład po sprzedazy Henry'ego...ale wracając do meczu bravo dla Treze za zabójczą skutecznosc i dla Ibry który po troszeczke słabszym początku sezonu teraz jest jednym z najlepszych...no i mam juz 10 pkt przewagi...no cóz odważa sie i powiem ze sprawa mistrzostwa jest juz przesądzona
To jest najciekwsze momenty tego meczu....czyli tak zwany skrót
http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=247S ... OJGGHO5BSX
To jest najciekwsze momenty tego meczu....czyli tak zwany skrót
- koki90
- Juventino
Mi link działaSipers pisze:Dajcie jakis inny link do skrotu bo ten nie dziala :?

Oczywiście wielkie podziękowania dla Cris'a za podanie linku do skrótu i dla Rafala 005 za zapowiedź do meczu

Kolejne świetne zwycięstwo Juventusu, panowanie na boisku i skuteczność

Jak już ktoś to poweidział...zwycięstwa Juventusu robią już się nudne...
- piotrek147
- Juventino
Sipsers masz tu linka ktory sie odrazu sciaga:
http://d55.yousendit.com/D/247SWAKQYZLK ... lights.wmv
http://d55.yousendit.com/D/247SWAKQYZLK ... lights.wmv
- _Jah
- Juventino
Mi też te linki nie działają. Prosiłbym o jeszcze
.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Micassa
- Juventino
http://d55.yousendit.com/D/247SWAKQYZLK ... lights.wmv teraz ten nie dziala moze ktos wrzucic na megaupload albo rapidshare z gory dzieki posdro