Filmik ze Sky Sport - 182 gole Del Piero!!!
- Mundek
- Juventino
Po wilu godzinach sciągania nareszcie obejzałem ten film !
Uwazam ze jest bardzo dobrze zrobiony
Troche muze bym zmienił ale to szczegoł ,ogólnie jest swietny!
KAzdy kibic JUVe musi to miec w swojej kolekcji!!
Wspaniałe uczuccie radosci przez 25 minut:P
Uwazam ze jest bardzo dobrze zrobiony

Troche muze bym zmienił ale to szczegoł ,ogólnie jest swietny!
KAzdy kibic JUVe musi to miec w swojej kolekcji!!
Wspaniałe uczuccie radosci przez 25 minut:P
... wtedy na ziemie zstąpił demon - głowe miał jedną, nogi miał dwie a na koszulce numer 17...
zwał sie David Trezeguet !!
zwał sie David Trezeguet !!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A mi się ściągnąl w niecałą godzinkę
Świetny rarytasik do kolekcji każdego fana. SKY się postarało, naprawdę solidna robota. Nigdy jeszcze nie obejrzałem 182 goli na raz.....w dodatku 1 piłkarza :-D Tak więc czekamy do 200, innej opcji nie ma 8)

- Del Rajko
- Juventino
Ja póki co zacząłem go zasysać. Transfer średni ok. 25 kb/s
Mam nadzieje że warto
Dziękówa za link 

- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Ten filmik jest naprawde niesamowity. Del piero nie strzelal zwyklych goli jego brameczki byly magiczne (no moze poza tymi zdobytymi z rzutow karnych ktorych troche jednak bylo:-D) Ja sciagalem z Emula i sciagalo mi sie ok. 10 godzin. Kazdy prawdziwy kibic JUVE powinien miec ten filmik na dysku. Ja napewno predko go nie usune bo wywarl na mnie wielkie wrazenie.
pzdr
pzdr
- AdamG 92
- Juventino
ehh, sciagnalem i nie dziala, wlaczyl sie, odpalilo, ale po dwoch sekundach przestal dzialeac, muzyka sobie leciala, a obraz dalej byl taki sam, buuuu, czy kots wie co to moze byc, jak cos to wielkie dzieki bo bardzo chcialbym zobaczyc, ten filmik, sciagal sie bez problemu.I mam najnowszego Winampa, moze to dlatego ze mam Win98...
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
AdamG 92 pisze:ehh, sciagnalem i nie dziala, wlaczyl sie, odpalilo, ale po dwoch sekundach przestal dzialeac, muzyka sobie leciala, a obraz dalej byl taki sam, buuuu, czy kots wie co to moze byc, jak cos to wielkie dzieki bo bardzo chcialbym zobaczyc, ten filmik, sciagal sie bez problemu.I mam najnowszego Winampa, moze to dlatego ze mam Win98...
mialem podobnie ale akurat nie z tym filmikem. W moim przypadku pomoglo sciagniecie nowych kodekow a sa to klcodec254f.
- matej
- Juventino
tu macie dokładnego linka do chyba najnowszych kodeków http://alfa.icis.pcz.pl/~subedit/polish ... ack_pl.exe

- x_men_1988
- Juventino
Na taki filmik czekałem
, wszytkie gole Alexa , w bardzo dobrej jakości ,
dla SKY . Aż chce się grać w piłke po takich golach , jak np. te wkręty na długi słupek, czy rzutach wolnych .. ale nic chyba nie przebije goli nr. 133 i 138 , dla mnie cuda , szczegolenie ta pierwsza . Teraz czekam na nastepne 182 bramki
, jak nie Alexa to moze Treze , albo Ibry .

- Mrówa
- Juventino
fajnie zobaczyć wszystkie bramki Alexa dla Juve... 8) kilka z nich widziałem po raz pierwszy...
jeszcze brakuje mi w kolekcji bramek Alexa strzlonych dla repry Włoch,ale mam nadzieję że wkrótce coś takiego powstanie
szkoda tylko że będzie to filmik o wiele krótszy od tego... 
jeszcze brakuje mi w kolekcji bramek Alexa strzlonych dla repry Włoch,ale mam nadzieję że wkrótce coś takiego powstanie

- Piemontinho
- Juventino
Cudowne brameczki wielkiego piłkarza.
Alex fachowo i pewnie wykonywał rzuty karne. Rzuty wolne tez pięknie wpadały. Mnie osobiście najbardziej podobała sie bramka numer 47 przeciw manu. :twisted: Del Piero miał przeciez wtedy cały świat u stóp. :-D Zdobył już LM, wygrał Serie A, Super Puchar Europy i P. Interkontynentalny - osiągnął status mega gwiazdy.
Podsumowując wspaniały filmik, masa wspomnień, aż łezka sie w oku kręci - absolutny must have każdego kibica JUVE. Forza ALEX!!!

Podsumowując wspaniały filmik, masa wspomnień, aż łezka sie w oku kręci - absolutny must have każdego kibica JUVE. Forza ALEX!!!
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Hmm... Nie wiem dlaczego tak wolno Wam to idzie... Ja zasysam przy pomocy Internet Download Manager i ssa mi w okolicach 130-140 kb/s... Już się nie mogę doczekać. Coprawda mam filmik z "90 minuto" "100 bramek Del Piero", ale co 183, to nie sto, co nie ??? 

- JUVEFANE_10
- Juventino
filmik super mnie go ściągneło w 49 minut!.POLECAM wszystkim

JESTEM OSZUSTEM
- mikinh
- Juventino
http://www.juventusmania.net/juveman/Delpiero182.zip z tego linka idzie miodzio prawie 100 KB/s WIEEEELKIE ale to naprawde wieeeeelkie podziekowania za ten filmik

Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2006, 23:11 przez mikinh, łącznie zmieniany 1 raz.
E la Juventus, c un inno che forza ci da.
E la Juventus, e nostra la vittoria sarr.
........::::::::::::::::: 28 :::::::::::::::::........
E la Juventus, e nostra la vittoria sarr.
........::::::::::::::::: 28 :::::::::::::::::........