Mecze Juve na TeamSpeaku
- Michael900
- Juventino
No nie myślałem, że stanie się to tak popularne i to już w pierwszym meczu. Ja myślałem, że jak zwykle kolejny pomysł nie wypali, a tu prosze. Pozostaje mi pogratulować.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Del Rajko
- Juventino
Z szacuneczkiem dla tego kto się pofatygował w ogóle żeby komentować nam to spotkanie, ale Szaranowiczem to On nie jest
Może innym ten sposób relacjonowania spotkań przypadnie go gustu :roll: POZDRAWIAM :!: 

- Lakier
- Juventino
Jak jestes taki madry to sam sprobuj. Typowy Polakrajkochlajko123 pisze:Z szacuneczkiem dla tego kto się pofatygował w ogóle żeby komentować nam to spotkanie, ale Szaranowiczem to On nie jestMoże innym ten sposób relacjonowania spotkań przypadnie go gustu :roll: POZDRAWIAM :!:

Gratulujacje dla autora pomyslu, realcji zaczelem sluchac przed chwila i bardzo mi sie podoba.

Ti amo Juventus per sempre.
- steru
- Qualità Juventino
Klimat był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Udało mi się obejrzeć cały meczyk, no może z małą przerwą, posłuchałem cudnych głosów Rafała i Dionizosa ( chłopaki na następnym meczu liczę znów na wasz duet
) no i do tego zwycięstwo 4-0.
Mam nadzieję że ten pomysł nie padnie i co tydzień będzie można w ten sposób spędzać czas na meczu Juve.
PZDR
Udało mi się obejrzeć cały meczyk, no może z małą przerwą, posłuchałem cudnych głosów Rafała i Dionizosa ( chłopaki na następnym meczu liczę znów na wasz duet
Mam nadzieję że ten pomysł nie padnie i co tydzień będzie można w ten sposób spędzać czas na meczu Juve.
PZDR
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Hehe... Widze, że ostatecznie mój pomysł wypalił
Zaaajefajnie. Niestety ja mialem dzisiaj zajęcia i nie mogłem się zjawić, ale dziękuje tym osobom, które podjęły trudy, żeby wprowadzić ten projekt w życie. Słyszałem od niektórych, że było bardzo fajnie 

- Duff
- Juventino
Jak dla mnie to jest wspaniały pomysł... Widziałem że dużo osób się tym zainteresowało i sądze ż można by było stworzyć więcej kanałów na różne mecze... Co wy na to??? No i JuvePoland powinno zaakceptować to i jakoś dodać na swoją strone POZDRO ALL
- Mrówa
- Juventino
no dość że Juve rozwaliło 4-0 Cagliari... :-D ,to jeszcze miałem okazję posłuchać następców Szpaka-rafala005 i Dionizosa...
bardzo fajna sprawa z tym komentowaniem,chyba sobie jakiś mikrofon muszę skołować...
bardzo fajna sprawa z tym komentowaniem,chyba sobie jakiś mikrofon muszę skołować...

- rafal005
- Juventino
No, no, nie spodziewałem się, że będzie aż 50 osób na TeamSpeaku
Dzięki za wszelkie słowa pochwały. Zapraszam za tydzień na mecz z Lazio. Może mecz będzie na Canal+ to będzie więcej chętnych do komentowania.

Jeżeli masz dobre łącze, to nie ma sprawy. Ja na neostradzie 256 oglądałem na żywo i komentowałem... Nie mamy z Dionizym monopolu na komentowanie, więc każdy chętny może spróbować swoich siłMichał`fcj pisze:bardzo fajna sprawa z tym komentowaniem,chyba sobie jakiś mikrofon muszę skołować...

- BOOM
- Juventino
Bylo bardzo dobrze... trzeba zauwazyc, ze oni widzieli bardziej plamy niz pilkarzy, nie mowiac juz o pilce (sam ogladalem przez tego realplayera to wiem
)... wiec to co robili to byl kawal dobrej roboty :twisted:
Jako, ze nie posiadam ani canal+ ani polsat sport ani nic... wiec czekam na nastepna sesje komentatorska podczas meczu z Lazio

Jako, ze nie posiadam ani canal+ ani polsat sport ani nic... wiec czekam na nastepna sesje komentatorska podczas meczu z Lazio

- Del Rajko
- Juventino
Radze Ci uważnie czytać każdy post :doh: Napisałem tylko, że ten sposób relacjonowania spotkań jakoś nie przypadł mi do gustu. A Ty mi tu z jakimiś mądrościami wyjeżdżasz i opowiadasz o mentalności PolakówLakier pisze:Jak jestes taki madry to sam sprobuj. Typowy Polakrajkochlajko123 pisze:Z szacuneczkiem dla tego kto się pofatygował w ogóle żeby komentować nam to spotkanie, ale Szaranowiczem to On nie jestMoże innym ten sposób relacjonowania spotkań przypadnie go gustu :roll: POZDRAWIAM :!:
.
Gratulujacje dla autora pomyslu, realcji zaczelem sluchac przed chwila i bardzo mi sie podoba.

- Adi666666
- Juventino
Niestety nie chodzi mi ten linkrafal005 pisze:
1. Ściągnij TeamSpeaka i go zainstaluj.

Pomosl zarabisty pozdro dla autora przedsiewziecia

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- herr_braun
- Juventino
A ty kto jesteś że mówiąc o Polaku tak się krzywisz?? Zasugerowałbym pewną narodowość ale poprawność polityczna w modzie a ja nie wiem co o tym admini sądząLakier pisze: Jak jestes taki madry to sam sprobuj. Typowy Polak.