Quiz (Filmy)
- pajzano
- Juventino
A to jest nasz Jurek Kiler, jak naśladował Leona
Odpowiedź to oczywiście "Kiler".
Na razie były filmy ogóllnie uznawane za dobre i bardzo dobre. A teraz coś z ewidentnych gniotów i klasyki kiczu (film jest bardzo znany):

To nie kamera, to wyrzutnia rakiet
Na razie były filmy ogóllnie uznawane za dobre i bardzo dobre. A teraz coś z ewidentnych gniotów i klasyki kiczu (film jest bardzo znany):

Niee, to starszy film i zupełnie inna tematyka.Boncol pisze:Halloween: Resurrection
To nie kamera, to wyrzutnia rakiet
Tak. Zadajesz.KwiAtek pisze:Komando.
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2005, 01:07 przez pajzano, łącznie zmieniany 5 razy.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- KwiAtek
- Juventino
A wiec co to za film?

:naughty:BVB pisze:Snajper ? (Sniper)
Odpowiedz prawidlowa, a na screenie widoczny przyszly Dżejms Bond 8)Bebik pisze:LAYER CAKE
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2005, 16:20 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 2 razy.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- J1897
- Juventino
LAYER CAKE czyli Przekładaniec
całkiem fajny film. brytyjska komedia sensacyjna z "nowym Bondem" :-D
---------------------

Twoja kolej...
całkiem fajny film. brytyjska komedia sensacyjna z "nowym Bondem" :-D
---------------------

tak jest... już miałem dawać jakąś podpowiedź.Sprzęgło pisze:Madhouse ??
Twoja kolej...
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2005, 22:45 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- Spitfire
- Juventino
Madhouse ??
Opowieść o stażyście Clarku Stevensie, synu dość znanego doktora, który przyjechał do Instytutu Psychiatrycznego Cunningham. Dziwny personel szpitala ciekawi go zachowaniem, a oglądając szpital uznaje, że powinny być zarządzone tu zmiany. Niestety nikt na to nie wyraża zgody. Nagle szpital zaczynają nawiedzać niewyjaśnione zdarzenia.

Opowieść o stażyście Clarku Stevensie, synu dość znanego doktora, który przyjechał do Instytutu Psychiatrycznego Cunningham. Dziwny personel szpitala ciekawi go zachowaniem, a oglądając szpital uznaje, że powinny być zarządzone tu zmiany. Niestety nikt na to nie wyraża zgody. Nagle szpital zaczynają nawiedzać niewyjaśnione zdarzenia.

nietBoncol pisze:Ruchomy zamek Hauru
da,a ten pies to był cyborgforza bianco-neri pisze:ghost in the shell 2 ?

Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2005, 10:19 przez Spitfire, łącznie zmieniany 3 razy.
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Jako ze 24 godziny minęlo od odpowiedzi "forza bianco-neri" przejmuje kolejke i daje zagadke:

Film ma "swojskie" klimaty - piłka nożna, a raczej jej kibice.
Głownym bohaterem jest młody chłopak ( Frodo
) który został niesłusznie wyrzucony z Harvardu. Przyjeżdza on do siostry i tuspotyka się ze światem stadionowych huliganów.
Film naprawde fajny. Wszystkim polecam!
Pod koniec, aż się łezka w oku kręci

Owszem ! Liczyłem na tak szybką odpowiedź, bo ten film to naprawde pozycja która każdy powinien obejrzeć!Bebik pisze: green street hooligans
Film ma "swojskie" klimaty - piłka nożna, a raczej jej kibice.
Głownym bohaterem jest młody chłopak ( Frodo

Film naprawde fajny. Wszystkim polecam!
Pod koniec, aż się łezka w oku kręci

Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2005, 17:33 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 3 razy.
- J1897
- Juventino
green street hooligans?
----------------

Lord of War
"Niebezpieczny, gotowy na wszystko, przebiegły handlarz broni w swojej profesji osiągnął wyżyny. Pasmo jego „sukcesów” przerywa jednak spotkanie z wrogiem, którego nigdy nie oczekiwał – z własnym sumieniem. Nie jest jednak łatwo pożegnać się z życiem pełnym pięknych kobiet, luksusu i adrenaliny, zwłaszcza kiedy nikt nie chce żebyś odchodził, nawet twoi wrogowie."
----------------

kornknot pisze:Pan zycia i smierci?

Lord of War
"Niebezpieczny, gotowy na wszystko, przebiegły handlarz broni w swojej profesji osiągnął wyżyny. Pasmo jego „sukcesów” przerywa jednak spotkanie z wrogiem, którego nigdy nie oczekiwał – z własnym sumieniem. Nie jest jednak łatwo pożegnać się z życiem pełnym pięknych kobiet, luksusu i adrenaliny, zwłaszcza kiedy nikt nie chce żebyś odchodził, nawet twoi wrogowie."
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2005, 20:13 przez J1897, łącznie zmieniany 3 razy.
- kornknot
- Qualità Juventino
- Spitfire
- Juventino
farinelli-ostatni kastrat

bardzo mi sie ten film podobał,polecam wszystkim:)

bardzo mi sie ten film podobał,polecam wszystkim:)
takULAT pisze:A wcale nie Taxi Driver tylko Four Brothers. Odpowiedzi jestem pewien bardziej niż tego że mam yyyy no nieważne
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2005, 16:14 przez Spitfire, łącznie zmieniany 2 razy.
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- stefan590
- Juventino
A mi się tak nie zdaje. Przecież screen jest oddzielony przerywaną linią, a nie ciągłą. Autor postu po protsu oddzielił swoją wypowiedź od zagadki. Admin powinien to zauważyć :roll:Martin pisze:Obawiam sie ze to jego podpis a nie zagadkameca pisze:Taxi Driver?
Co do zagadki zdaje mi się, że jest to film o życiorysie W.A. Mozarta, ale jego tytułu nie pamiętam...

- Martin
- Juventino
oj stefan, stefan.stefan590 pisze:A mi się tak nie zdaje. Przecież screen jest oddzielony przerywaną linią, a nie ciągłą. Autor postu po protsu oddzielił swoją wypowiedź od zagadki. Admin powinien to zauważyć :roll:Martin pisze:Obawiam sie ze to jego podpis a nie zagadkameca pisze:Taxi Driver?
Co do zagadki zdaje mi się, że jest to film o życiorysie W.A. Mozarta, ale jego tytułu nie pamiętam...

Zwroc uwage na wypowiedz kornknota. Tam jest przerywana linia. W poscie sprzegła tego nie ma...
Poza tym poprawna odpowiedz zostala juz podana i wlasnie chodzi o "Farinellego - Ostatniego kastrata"
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013