Filmik ze Sky Sport - 182 gole Del Piero!!!
- Mateo
- Juventino
No więc ze względu na już bezdyskusyjne, bo po strzeleniu 182, a nie 180 bramki dla Juve, pobicie rekordu Bonipertiego i zostanie najlepszym strzelcem w historii Juventusu telewizja Sky wyprodukowała program o wszystkich bramkach Alexa.
Filmik podobny jak ten ''Trezecento - o 100 golach Treze''. Wszystko na bardzo wysokiej jakości, przedstawia wszystkie bramki Del Piero w Juve, niektóre - głównie w Pucharze Uefa widziałem po raz pierwszy. Wszystkiemu towarzyszy bardzo fajna muzyka oraz włoskie komentarze do bramek.
Linki znalazłem na forum juventuz.com:
Link na megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=1JXM2UDZ
Link do emule (polecam, ściągało się dość szybko, w około 10 godzin już miałem filmik):
ed2k://|file|Numeri%20-%20Speciale%20182%20Del%20Piero%20(MaZzA).avi|174706688|4BF0E00FF491FE5F3AF7295E89CDCC0A|h=AW2HYE6PDNPPNTF6ZCFN3D3MMFMQ4LG4|/
EDIT:
3 link, chyba najlepszy transfer:
http://www.juventusmania.net/juveman/Delpiero182.zip
Miłego ściągania i oglądania. Naprawde gorąco polecam :!:
Filmik podobny jak ten ''Trezecento - o 100 golach Treze''. Wszystko na bardzo wysokiej jakości, przedstawia wszystkie bramki Del Piero w Juve, niektóre - głównie w Pucharze Uefa widziałem po raz pierwszy. Wszystkiemu towarzyszy bardzo fajna muzyka oraz włoskie komentarze do bramek.
Linki znalazłem na forum juventuz.com:
Link na megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=1JXM2UDZ
Link do emule (polecam, ściągało się dość szybko, w około 10 godzin już miałem filmik):
ed2k://|file|Numeri%20-%20Speciale%20182%20Del%20Piero%20(MaZzA).avi|174706688|4BF0E00FF491FE5F3AF7295E89CDCC0A|h=AW2HYE6PDNPPNTF6ZCFN3D3MMFMQ4LG4|/
EDIT:
3 link, chyba najlepszy transfer:
http://www.juventusmania.net/juveman/Delpiero182.zip
Miłego ściągania i oglądania. Naprawde gorąco polecam :!:
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2005, 12:24 przez Mateo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mundek
- Juventino
z megauploada tragedia, a zanim mi zatrybi w emule to pare godzin murowanych ;/ ale warto czekac bo nie widiząłem niektórych bramek z ligi mistrzów i p. uefa :oops:
nie wiem czy zdąze zedrzec z megaupolada - po jakim czasie usuwają pliki??
nie wiem czy zdąze zedrzec z megaupolada - po jakim czasie usuwają pliki??
... wtedy na ziemie zstąpił demon - głowe miał jedną, nogi miał dwie a na koszulce numer 17...
zwał sie David Trezeguet !!
zwał sie David Trezeguet !!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Ja też ściągam z niezwykłym transferem 6 Kb/s
No ale taki już jest Megaulpoad. Za 3 - 4 godzinki będe miał filmik. Mam nadzieje że jest tak dobry jak to sobie wyobrażam. Dodam coś po obejrzeniu 

- Marcin_FCJ
- Juventino
No więc tak.. Ścągałem go całą noc :] Obejrzałem dopiero teraz ale warto było! Wspaniały film! Wspaniały zbiór wspomnień, radość dla każdego fana Juve. Ileż to wieczorów pełnych emocji przypomniało się podczas oglądania tego filmiku. Każdy to musi mieć gdyż to skarb najwspanialszy 8)
Wielkie podziękowania dla Mateusszek'a
Wielkie podziękowania dla Mateusszek'a
- mateusz017
- Juventino
Dzieki za linka
Fajnie sobie usiasc przed kompem i zobaczyc cala wielka historie Alexa!!
transfer 22KB nie jest zle:P!
Fajnie sobie usiasc przed kompem i zobaczyc cala wielka historie Alexa!!
transfer 22KB nie jest zle:P!
- OskarG
- Juventino
bład i nie bładkramnik pisze:Del Piero rekord wyrównał, do rekordu (bezdyskusyjnego) brakuje mu 1 bramki.
oficjalna strona liczy rekord 180 - juz pobity ponieważ
ponieważ 3 bramki strzelone przez Bonipertiego 179+3
te 3 zostały strzelone w Coppa Latina
których nie wszyscy zaliczają.
np oficjalna strona Juve - gdzie było to nawet dokładnie wyjasnione.

- malutki
- Juventino
- Mlody85
- Juventino
Warto było zostawić kompa na noc. Świetny filmik. Obraz może nie aż tak ostrny jak przy Trezecento ale podczas oglądania w ogóle nie zwracasz na to uwagi a przecież trwa dłużej i zajmuje mniej. Za jakość stawiam 6+. Idealny kompromis jeżeli chodzi o stosunek długość/jakość. Rozdzielczość jest wystarczająca a wszystko chodzi płynniutko. Dzięki Mateusszek.
Przy okazji chciałem się spytać czy Sky nie zrobiło takich filmików o innych piłkarzach? Jeśli tak to zna ktoś może linki? Dzięki z góry.
Przy okazji chciałem się spytać czy Sky nie zrobiło takich filmików o innych piłkarzach? Jeśli tak to zna ktoś może linki? Dzięki z góry.
- stefan590
- Juventino
Ja również już oglądałem. Naprawde świetny filmik, te wspaniałe bramki. Młodość Alexa. Wg wykazu występów SKY SPORT Del Piero rozegrał kilkanaście meczy mniej w barwach Juve niż Boniperti, więc jego tłumaczenie o Lidze Mistrzów jest bezsensu :roll: