Quiz (Filmy)
- Boncol
- Juventino
Generał
Znakomity film o przekrętach znakomitych
A 2 poprzednie posty do skasowania :evil:
Jako że jestem pewien mojej odpowiedź zadaję:
Klasyka

A 2 poprzednie posty do skasowania :evil:
Jako że jestem pewien mojej odpowiedź zadaję:
Klasyka

Oczywiście.Zadajeszstefan590 pisze:Wściekłe Psy

Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2005, 16:24 przez Boncol, łącznie zmieniany 2 razy.
- stefan590
- Juventino
Tak, to Generał, ale widzę, że BONCOL był o kilkanaście sekund szybszy. to on ZADAJE!. Przepraszam za pomyłkę, ale nie zwróciłem uwagi. Ale Nie potrzebnie podajesz Odpowiedź, co do screena BOBRYTA, bo on po prostu sobie wszedł i wkleił screena. Nie zna zasad, więc na takie coś nie udziela się odpowiedzi. Tu musi być porządek, aby zabawa była ciekawa. Jak każdy będzie sobie wklejał co mu się podoba to nie za dobrze będzie to wyglądać.Juventin pisze:Teksanska Masakra Piłą Mechaniczną - remake 2003 Co do obrazków Bobryta
Co do stefan590 do The General
- stefan590
- Juventino
Wściekłe Psy. Klasyka Tarrantino jak zawsze świetny. Trzeba zobaczyć.
Mam nadzieję, że nieporządek mamy już za sobą. Mój Screen:

P.S. Boncol może daj szansę komuś innemu?
Film o bezsensownym zabijaniu. Scenariusz dobry, ale ja nie lubie takiej jadki.
Mam nadzieję, że nieporządek mamy już za sobą. Mój Screen:

P.S. Boncol może daj szansę komuś innemu?
Oczywiście dobra odpowiedź, ale prosiłem Cię o cośBoncol pisze:Urodzeni mordercyPrzy takim filmie nie mogłem się powstrzymać

Film o bezsensownym zabijaniu. Scenariusz dobry, ale ja nie lubie takiej jadki.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2005, 16:30 przez stefan590, łącznie zmieniany 1 raz.
- pajzano
- Juventino
"Ostatnie kuszenie Chrystusa"
Mam pewność, więc oto moja zagadka:

Na pewno widzieliście ten film, a ta scena to pewna ciekawostka - otóż wystąpił w niej Elijah Wood, czyli Frodo z Władcy Pierścieni. Ciekawe, czy zwróciliście na to uwagę, gdy oglądaliście ten film (a jestem pewien, ze spora większość go widziała).
Mam pewność, więc oto moja zagadka:

Na pewno widzieliście ten film, a ta scena to pewna ciekawostka - otóż wystąpił w niej Elijah Wood, czyli Frodo z Władcy Pierścieni. Ciekawe, czy zwróciliście na to uwagę, gdy oglądaliście ten film (a jestem pewien, ze spora większość go widziała).
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- pajzano
- Juventino
Dokladnie. Twoja kolej.Boncol pisze:Powrót do przyszłości 2
Ehh zapomniałem skopiować i wrzucić tego do poprzedniego postu. Mój błąd.
A zagadka Boncola to oczywiście "Wywiad z wampirem".

Dobrze.Włodar pisze:CZłowiek w ogniu
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2005, 17:52 przez pajzano, łącznie zmieniany 1 raz.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Włodar
- Juventino
Człowiek w ogniu

EDIT: Sorry, rzeczywiście juz bylo, umknęlo mi jakos :? Ale zabawa potoczyla się już dalej więc zgadujmy

W takim razie Ty zadajesz!kamyk pisze:nie kojarze ale moze dobrze strzele "miasto boga"
kopec mial prosbe o powiekszenie obrazka kiedy wpisalem odpowiedz
i pozniej zrobil zmiane z prosby na powiekszenie na odpowiedz na pytanie
uwazam ze bylem pierwszy
EDIT: Sorry, rzeczywiście juz bylo, umknęlo mi jakos :? Ale zabawa potoczyla się już dalej więc zgadujmy

Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2005, 23:19 przez Włodar, łącznie zmieniany 3 razy.
- KOPEĆ
- Juventino
Miasto boga?
EDIT: Nie ma to jak chęć zwycięstwa za wszelką cenę... spoko kolego, ja tam sie aż tak tym nie jaram, żebym od razu jakieś halo robił.
Proszę Cię bardzo, wystaw swoją zagadkę, skoro taki z Ciebie w gorącej wodzie kąpany fighter
pis.
EDIT2: Poza tym skąd wiesz, że jest to prawidłowa odpowiedź? Napisałeś tytuł i bez potwierdzenia wystawiającego chcesz już wystawiać swoją pozycje? Wyluzuj troche to nie mistrzostwa świata...
I jeszcze jedna uwaga... nie wiem czy po przeczytaniu Twojego posta, którykolwiek z forumowiczów oprócz mnie, będzie wiedział o co chodzi
EDIT3: No więc dziękuję. Moja zagadka, może Ci się uda panie kolego

EDIT: Nie ma to jak chęć zwycięstwa za wszelką cenę... spoko kolego, ja tam sie aż tak tym nie jaram, żebym od razu jakieś halo robił.
Proszę Cię bardzo, wystaw swoją zagadkę, skoro taki z Ciebie w gorącej wodzie kąpany fighter
pis.
EDIT2: Poza tym skąd wiesz, że jest to prawidłowa odpowiedź? Napisałeś tytuł i bez potwierdzenia wystawiającego chcesz już wystawiać swoją pozycje? Wyluzuj troche to nie mistrzostwa świata...
I jeszcze jedna uwaga... nie wiem czy po przeczytaniu Twojego posta, którykolwiek z forumowiczów oprócz mnie, będzie wiedział o co chodzi

EDIT3: No więc dziękuję. Moja zagadka, może Ci się uda panie kolego

No niestety nie.dzielnica snajperow
No niestety również nie.ulica snajperów
Tak jest. Jeden z lepszych filmów Finchera. Polecam wszystkim. Twoja kolej.Gra??
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2005, 23:49 przez KOPEĆ, łącznie zmieniany 6 razy.
- kamyk
- Juventino
niestety nie kojarze wiec znow proba strzalu ostatnio nie podluje wiec ulica snajperow chociaz nie wiem czemu takie skojarzenie
spoko to nie byla odpowiedz tylko nie pamietalem tytulu wiec sie poprawialem aco do filmu to ja odpadam
spoko to nie byla odpowiedz tylko nie pamietalem tytulu wiec sie poprawialem aco do filmu to ja odpadam