LM: (06) Rapid Wiedeń 1-3 JUVENTUS
- del kasa
- Juventino
Dobry wynik i tak jak kolega wspomniał cieszy współpraca Alexa z Ibrą. W końcu widać, że są kolegami z drużyny, pogratuluwali sobie po każdej zdobytej bramce...tak powinno być zawsze.
Bardzo dobrze zaprezentował się w tym spotkaniu Abiatti
ktory popisał się 3 świetnymi paradami. Tak samo jak white_wolv neguje Vieire za jego bezmyslne zagranie ręką. Nie rozumiem po co on to robił, sędzia mogł bez problemu pokazać czerwony katonik. Dziwi mnie również fakt iz zarobilismy podczas tego meczu az 2 żołte kartki! Myślę, że spojnie moglismy tego uniknąć tym bardziej, że mecz nie toczył sie o wysoką stawke także piłkarze mogli darować sobie tych fauli.
Odniose się jeszcze do słów komentatora TVP :lol: który relacjonował mecz Rapid-Juve. Stwierdził on, że zagranie Del Piero do Zlatana po którym padła bramka na 0-2 było... przypadkowe
Rozbawił mnie tym muszę przyznać. Tym samym podważył umiejętności DP, baaaaa podważył jego geniusz
Jeszcze kilka słów odnośnie drugiego spotkania w naszej grupie... Bayern swój mecz powinien wygrac! Ten kto oglądał mecz albo skrót wie o co chodzi. Sędzia zachował się conajmniej beszczelnie. W doliczonym czasie gry kiedy Guerrero zmierzał w kierunku bramki sam na sam z bramkarzem sędzia Laurent Duhamel odważył się odgwizgać koniec meczu :shock: To jest karygodne tym bardziej, że po tej akcji jak sie okazało padła bramka. Wprawdzie zwyciestwo 1-2 nie wyprowadziłoby Bawarczyków na pierwsze miejsce w grupie ale zachowanie sedziego daje wiele do myślenia.
Skrót z Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=N42KG348
Bardzo dobrze zaprezentował się w tym spotkaniu Abiatti

Odniose się jeszcze do słów komentatora TVP :lol: który relacjonował mecz Rapid-Juve. Stwierdził on, że zagranie Del Piero do Zlatana po którym padła bramka na 0-2 było... przypadkowe

Jeszcze kilka słów odnośnie drugiego spotkania w naszej grupie... Bayern swój mecz powinien wygrac! Ten kto oglądał mecz albo skrót wie o co chodzi. Sędzia zachował się conajmniej beszczelnie. W doliczonym czasie gry kiedy Guerrero zmierzał w kierunku bramki sam na sam z bramkarzem sędzia Laurent Duhamel odważył się odgwizgać koniec meczu :shock: To jest karygodne tym bardziej, że po tej akcji jak sie okazało padła bramka. Wprawdzie zwyciestwo 1-2 nie wyprowadziłoby Bawarczyków na pierwsze miejsce w grupie ale zachowanie sedziego daje wiele do myślenia.
Przcież to nie ma znaczenia jakim programem będziesz odtwarzał skrót. Przynajmniej u mnie działa on na kazdym programie: Sub-Edit, Media Player Clasicc, Real Player itdvalsir pisze:mam pytanie jakim programem otworzyć ten skrót?? real playerem???
po otrzymaniu odpowiedzi proszę skasować ten post:]
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2005, 15:46 przez del kasa, łącznie zmieniany 1 raz.
- stefan590
- Juventino
No ładnie 3-1 super wynik. Pierwsze miejsce w grupie. Teraz chciałbym, aby Juve zagrało z Realem Madryt. To będą znowu piękne mecze. Dyspozycja Alexa w tym sezonie jest fenomenalna i nie wiem dlaczego nie jest on podstawowym graczem naszej 11 

- Radidam
- Juventino
W pierwszej polowie Juventus pokazal jaka wielka druzyna jest. Niedał szans zawodnikom z Austrii, widzialem ze stara sie stara napastnij Kincl jak sie niemyle. Alex piekan bramka z rzutu wolnego. Ibrahimovic powoli wraca do swojej dyspozycji do ktorej nas przyzwyczail w poprzednim sezonie. Ciesza bramki alexa ktory napewno teraz moim zdnaiem pojedzie na munidla w niemeczech. Szkoda tej bramki straconej, obrona zaspała. Pod koniec mecuz Rapid troche przycisnal Juventus, ale bezskutecznie. Raz mogl byc karny dla Rapidu gdy ktos z wolnego strzelal i nabił reke Vieiry

- white_wolv
- Juventino
Nabil?Mam wrazenie ze albo nie widziales wogole tej sytuacji albo nie widziales powtorek.. :roll:Radidam pisze:Raz mogl byc karny dla Rapidu gdy ktos z wolnego strzelal i nabił reke Vieiry
valsir - jest to plik realmedia,jednak wystarczy ze sciagniesz sobie Real Alternative i bedziesz mogl otworzyc ten skrot zwyklym WinMedia Playerem.
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2005, 15:42 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pilekww
- Juventino
No pięknie mamy pierwsze mijesce w grupie i tak ma byc!!! Ładna pierwsza połowa, dobrze ze Del Piero strzelil gole no i to dego ten z wolnego był fantastyczmy. Juve jest naprawde wspaniłae w tym sezoni!
A co do losowania to nie chciał bym tylko wpaść na Chelsea nie ze sie ich boje ale wiadomo ze oni są naprawde silni.
A co do losowania to nie chciał bym tylko wpaść na Chelsea nie ze sie ich boje ale wiadomo ze oni są naprawde silni.
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- JuventinoPS
- Juventino
Masz może skrót Bayern - Fc Brugge bo chcialbym zobaczy c sytuacje o której opowiadasz. z góry DZIEKI!!!del kasa pisze:Dobry wynik i tak jak kolega wspomniał cieszy współpraca Alexa z Ibrą. W końcu widać, że są kolegami z drużyny, pogratuluwali sobie po każdej zdobytej bramce...tak powinno być zawsze.
Bardzo dobrze zaprezentował się w tym spotkaniu Abiattiktory popisał się 3 świetnymi paradami. Tak samo jak white_wolv neguje Vieire za jego bezmyslne zagranie ręką. Nie rozumiem po co on to robił, sędzia mogł bez problemu pokazać czerwony katonik. Dziwi mnie również fakt iz zarobilismy podczas tego meczu az 2 żołte kartki! Myślę, że spojnie moglismy tego uniknąć tym bardziej, że mecz nie toczył sie o wysoką stawke także piłkarze mogli darować sobie tych fauli.
Odniose się jeszcze do słów komentatora TVP :lol: który relacjonował mecz Rapid-Juve. Stwierdził on, że zagranie Del Piero do Zlatana po którym padła bramka na 0-2 było... przypadkoweRozbawił mnie tym muszę przyznać. Tym samym podważył umiejętności DP, baaaaa podważył jego geniusz
![]()
Przcież to nie ma znaczenia jakim programem będziesz odtwarzał skrót. Przynajmniej u mnie działa on na kazdym programie: Sub-Edit, Media Player Clasicc, Real Player itdvalsir pisze:mam pytanie jakim programem otworzyć ten skrót?? real playerem???
po otrzymaniu odpowiedzi proszę skasować ten post:]
- juventussek
- Juventino
Ten skrót jest w pliku RMVB i przez zwykły program np all player lub vplayer
nieodtworzysz tego przez real sie da
nieodtworzysz tego przez real sie da
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nasi zawodnicy zafundowali nam bardzo miłe zakończenie zmagań gr. LM. Zaczeliśmy od zwycięstwa i zwycięstwem zakończyliśmy. Oby tak było 17 maja
Grupę można powiedzieć, że przeszliśmy jak burza. Liczby mówią same za siebie, 5 zwycięstw, 1 porażka, 15 pkt. , 12 strzelonych goli, 5 straconych (zadużo
).
Wykonaliśmy 6 kroków do upragionego pucharu, zostało jeszcze 7, czyli ponad połowa drogi.
Obejrzalej ubogi skrót na Polsacie Sport. Dziwne, że pokazali nas jako ostatnich, wkońcu jesteśmy/byliśmy w gr. A :evil: Skrót wiele nie pokazał. Mieliśmy chyba trochę szczęścia. 10 nokautujących minut ustawiło mecz. Bramka Del Piero- majstersztyk, przypominaja się dawne, piękne czasy 8)
Teraz trzeba czekać aż poznamy kolejnego rywala. Osobiście nie chciałbym już w 1/8 trafić na bardzo mocną Chelsi i Real M. Real jest już przerobiony 8) a my potrzebujemy nowych wyzwań. Mile widziałby mi się pojedynek z Ajaxem lub Rangersami, te drużyny nam leżą 8)

Grupę można powiedzieć, że przeszliśmy jak burza. Liczby mówią same za siebie, 5 zwycięstw, 1 porażka, 15 pkt. , 12 strzelonych goli, 5 straconych (zadużo

Wykonaliśmy 6 kroków do upragionego pucharu, zostało jeszcze 7, czyli ponad połowa drogi.
Obejrzalej ubogi skrót na Polsacie Sport. Dziwne, że pokazali nas jako ostatnich, wkońcu jesteśmy/byliśmy w gr. A :evil: Skrót wiele nie pokazał. Mieliśmy chyba trochę szczęścia. 10 nokautujących minut ustawiło mecz. Bramka Del Piero- majstersztyk, przypominaja się dawne, piękne czasy 8)
Teraz trzeba czekać aż poznamy kolejnego rywala. Osobiście nie chciałbym już w 1/8 trafić na bardzo mocną Chelsi i Real M. Real jest już przerobiony 8) a my potrzebujemy nowych wyzwań. Mile widziałby mi się pojedynek z Ajaxem lub Rangersami, te drużyny nam leżą 8)

- Mr Cezary
- Juventino
Brawo, brawo!
Gdy zobaczyłem do przerwy wynik 0:3, miałem nadzieję, że wygramy jeszcze wyżej, a Del Piero ustrzeli hat tricka :lol: Cóż, zawiodłem się, ale przecież nie można mieć wszystkiego. Bardzo cieszy to zwycięstwo, bo daje nam ona pierwsze miejsce w grupie 8) Brawa należą się szczególnie trzem piłkarzom: Alexowi, za 2 bramki (pierwsza cudowna), Zlatanowi, za świetną współpracę z DP i dla Abbiatiego, który, nie oszukujmy się, uratował nam 3 pkt. Wkurzyłem się po 10 minutach oglądania meczu, bo obraz zrobił mi się czarny
i musiałem czekać do północy, żeby zobaczyć skrót. Aaa... i podobało mi się jeszcze, gdy Michał Pol powiedział, że skoro Del Piero gra cały czas w reprezentacji, a gdy gra w Juve, to strzela bramki, to może wreszcie przekona Capello do wystawiania go w pierwszym składzie. Pytanie tylko: kosztem kogo?

- Corcky
- Juventino
Ja obejżałem skrót na Polsacie Sport i bardzo cieszy mnie postawa trzech zawodników - Alexa za niewiarygodną skuteczność, no i za cudownego gola(to jest stary Alex
), Ibrahimovica za to, że przy dwóch bramakch miał spory udział - jednocześnie chciałbym pochwalić współpracę tych dwóch napstników, choc zastanawiam się czy po obejzeniu zaledwie skrótu jest to ocena odpowiednia. Trzecim piłkarzem napewno godnym pochwały jest Abbiati - obecnie żal mi, trochę że wraz z nieubłagalnie biegnącym czasem straci miejsce w bramce, bo ostatnimi czasy naprawdę broni bardzo dobrze.
Wielu z was(którzy widzieli mecz) krytykuje VIera, ja musze dodać, że juz w meczu Pucharowym z Violą Francuz mnie rozczarował i z każdym kolejnym mecze z dużo większym dystansem podchodzę do jego oceny.
Mamy trzech będących w doskonałej formie napastników...
Barca się nas powinna bać

Wielu z was(którzy widzieli mecz) krytykuje VIera, ja musze dodać, że juz w meczu Pucharowym z Violą Francuz mnie rozczarował i z każdym kolejnym mecze z dużo większym dystansem podchodzę do jego oceny.
Mamy trzech będących w doskonałej formie napastników...
Barca się nas powinna bać

Alessandro Del Piero ole!
- Trebor87
- Juventino
Właśnie obejrzałem mecz i musze zgodzić się z większością wypowiedzi na wyróżnienie zasługują Del Piero, Ibrahimovic i Abbiati. Ten pierwszy za swoją skuteczność i fantastyczną bramke z rzutu wolnego myśle, że Capello po tym meczu będzie miał spory dylemat na jaki atak postawić w meczu z Cagliari tymbardziej , że również Zlatan pokazał się poraz kolejny z bardzo dobrej strony a w dodatku świetnie rozumie się z Alexem.
Christian zdecydowanie wybronił dzisiejszy mecz to jemu w dużej mierze zawdzięczamy 3 punkty byłbym bardzo zadowolony gdyby zdecydował się zostać przynajmniej do końca sezonu byłby pewnym zmiennikiem Buffona ale Juventusowi trudno będzie go utrzymać zresztą sam zawodnik niechętnie siedziałby na ławce.
Jeśli chodzi o Vieire zdecydowanie wczoraj rozczarował a pomyśleć, że jeszcze kilka tygodni temu nie wyobrażałem sobie naszej drużyny bez niego, kompletnie niczym się niewyróżniał a graliśmy w połowie rezerwami dotego te bezmyślne zagranie ręką
miejmy nadzieje, że to tylko chwilowy spadek formy... w końcu mamy 3 napastników w najwyższej dyspozycji a przecież nie można mieć wszystkiego 
Christian zdecydowanie wybronił dzisiejszy mecz to jemu w dużej mierze zawdzięczamy 3 punkty byłbym bardzo zadowolony gdyby zdecydował się zostać przynajmniej do końca sezonu byłby pewnym zmiennikiem Buffona ale Juventusowi trudno będzie go utrzymać zresztą sam zawodnik niechętnie siedziałby na ławce.
Jeśli chodzi o Vieire zdecydowanie wczoraj rozczarował a pomyśleć, że jeszcze kilka tygodni temu nie wyobrażałem sobie naszej drużyny bez niego, kompletnie niczym się niewyróżniał a graliśmy w połowie rezerwami dotego te bezmyślne zagranie ręką

- juventussek
- Juventino
Ma ktoś brameczki??
kilka postow wczesniej zostal podany link do skrótu spotkania, tam sa wszystkie bramki. Kornknot
kilka postow wczesniej zostal podany link do skrótu spotkania, tam sa wszystkie bramki. Kornknot
- m4Tiex
- Juventino
Kurde sprawdzalem na SoP okolo 20:35 i nie bylo jeszczeYoUri` pisze:Było na Sports Italia czy jakoś tak. Jakość taka sobie ale jakoś dało się oglądaćm4Tiex pisze:Szukałem na wielu stacjach internetowych kanału gdzie bedzie pokazywali Juve i nic .

Aaaa...aaaaa mocniej