Co JuVe(MiStRzOwSkIe) ZdObEdZiE w nAsTePnYm sEzOnIe????
- uNdErGrOuNd_zMc
- Juventino
Co JuVe zDoBeDzIe oPrOcZ ScUdEtTo #28 , pUcHaRu wŁoCh, LigĘ MiStRzOW , pUcHaR iNtErKoNtYnEnTaLnY,sUpEr pUchAr WłOcH,SuPeR pUcHaR eUrOpY ???????
:D

- ToMeK
- Juventino
Mysle ze w nadchodzacym sezonie Juve zdobedzie wszystko co sie da i ten sezon bedzie nalezec tylko do Juve i bedzie jednym z najlepszych ... ten nadchodzacy sezon (sorki ze ciagle sie powtarzam) bedzie ''epoka Juve'' 8)
PS.Underground_zmc - chce Ci sie tak pisac ?!
PS.Underground_zmc - chce Ci sie tak pisac ?!

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Interttoto to nie pucharcukier pisze:ja sie zgadzam ze wszystkimi wami tylko szkoda że nie mogą jeszcze zdobyś intrtoto i pucharu UEFA!!
A co do JUVE to barzdo chaciłbym by zdobyli PW byłby to nasz okrągły 10 raz
No i moim wielki celem jest by JUVE wkońcu wzniosło puchar LM! :!:
A co do Serie A......myślę, że PW i LM byłaby pełnią sukcesu. Choć oczywście wierzę, że uda sie zdobyć wszystko :twisted:

- Yari
- Juventino
scudetto i liga mistrzów są na pewno nasze
, puchar włoch tak pół na pół. To jest oczywiście wariant pesymistyczne :-D A optymistyczny ( czytaj realny) to że Juve zdobędzie wszystko. A więc zgadzam sie z Wami Chłopaki ( i panie oczywiście <----Sylwia)

- pajzano
- Juventino
Obiektywnie patrząc stać na mistrzostwo i puchar Włoch. LM.....sam nie wiem, nie po tym co pokazali w finale, mam nadzieję ze sie uda, ale nie liczylbym na to zbytnio.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- juveluck
- Juventino
Intertoto to Puchar, przeciez oficjalna nazwa to Intertoto Cup. A to ze umozliwia on gre w Pucharze UEFA to inna histora. Na wielu stronach Puchar Intertoto jest wypisany wsrod osiagniec Juve, bo jego wygranie to przeciez tez osiagniecieTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Interttoto to nie pucharTo są tzw. ,,drzwi kuchenne'' do Pucharu Uefa.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak tak masz rację. Źle to ujołem chodziło mi o to, że za zwycięstwo niedostaje się, żadnego pucharu z tego co wiem a może :shock: Wiem, że wygralismy go pokonując w finale francuski Rennes u siebie 2-0 i wyjazd 2-2 lecz w Uefa nam się niepowiodło.....juveluck pisze:Intertoto to Puchar, przeciez oficjalna nazwa to Intertoto Cup. A to ze umozliwia on gre w Pucharze UEFA to inna histora. Na wielu stronach Puchar Intertoto jest wypisany wsrod osiagniec Juve, bo jego wygranie to przeciez tez osiagniecieTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Interttoto to nie pucharTo są tzw. ,,drzwi kuchenne'' do Pucharu Uefa.

- Martinblack
- Juventino
Mówiac realnie...... Mozemy mieć problemy ze zdobyciem scudetto...Milan sie wzmacnia tak jak inter... no i roma i lazio może być groźne.../i] a co do ligi mistrzów to....też mogą byc problemy....