Premier League
- Sztuko
- Redaktor
- Michael900
- Juventino
No prosze. Manchaster United jest w kryzysie, dużo się mówi o ty, że Ferguson może odejść. A tu prosze. W dzisiejszym meczu Manchaster vs Chelsea 1:0 wygrał Manchaster. Wszyscy spodziewali się kompromitacji Czerwonych Diabłów (Ja też). No czyżby Drużyna z Old Traford się odrodziła???
- Mr Cezary
- Juventino
no prosze
stary dobry Manchester. i jaki gol Fleatchera
obawiam sie jednak, ze moze to byc jednorazowy dobry mecz MU... wkoncu to bylo cos w rodzaju "derby". dodatkowa mobilizacja itp. zobaczymy co pokaza w kolejnych meczach.

- kosiorekk
- Juventino
Nigdy nie kibicowałem bardziej i nigdy nie będę im kibicował Manchesterowi United. Nie wiem czemu ale jakoś nie przepadam za tym zespołem. Przede wszystkim nie ulbię Sir Alexa Fergussona. Z całym szacunkiem dla niego, gdyz wiadome że jest Wielkim człowiekiem ale dałby sobie już spokój z prowadzeniem tej drużyny i pozwolił komuś nowemu objąć stanowisko trenera MU.
- DamKam
- Juventino
Musze przyznac ze juz wczesniej zastanawialem sie nad sytuacja ManUtd
I podobnie jak wielu z Was doszedlem do wniosku iz najwiekszym problemem tego klubu jest sam Alex Ferguson :!: Doceniam jego wieloletni wklad dla klubu ale mysle ze od kilku dobrych lat nie potrafi juz nic zrobic z coraz to mizerniejszym wizerunkiem Manchesteru. Po prostu sie wypalil i az dziw bierze ze wlodarze ManUtd tego nie widza :shock:

- Sztuko
- Redaktor
Z pewnościa wszystkich zdziwiło zwyciestwo MU nad Chelsea,lecz nie możemy powiedzieć że wyszli z kryzysu.Przecież kiedy pokonali Benfice wszyscy gadali tylko:"i juz po kryzysie" a było tylko gorzej... .Więc poczekajmy jeśli bedą regularnie wygrywać mecze i rzadko przegrywać,to kibice MU będą mogli powiedzieć "wszystko jest OK!"
- steru
- Qualità Juventino
Według mnie osoba Fergusona już nic nowego do tego klubu nie wniesie.Podzielam Twoje zdanie że przydałoby się przewietrzenie ławki trenerskiej Manchesteru.Jedynym problemem jest to że Ferguson jest ikoną tego klubu i wielu kibiców pytanych o Manchester postrzega go również pod kątem właśnie trenera.DamKam pisze:I podobnie jak wielu z Was doszedlem do wniosku iz najwiekszym problemem tego klubu jest sam Alex Ferguson :!: Doceniam jego wieloletni wklad dla klubu ale mysle ze od kilku dobrych lat nie potrafi juz nic zrobic z coraz to mizerniejszym wizerunkiem Manchesteru. Po prostu sie wypalil i az dziw bierze ze wlodarze ManUtd tego nie widza :shock:
Jestem osobiście ciekaw jakie poglądy na ten temat kibice sympatyzujący Czerwonym Diabłom w Anglii

- Michael900
- Juventino
Wielka sensacja!! Manchester United, najbogatszy klub na świecie, zespół posiadający wiele gwiazd światowej piłki przegrał 2:1 w 6 kolejce fazy grupowej Ligi Mistrzów z Benficą Lizbona!! Manchester już w 6 minucie jako pierwszy strzelił gola. Na listę strzelców wpisał się Scholes. Ale już 10 minut póżniej było już 1:1. Pięknym szczupakiem popisał się Geovani. Wynik na 2:1 w 34 minucie ustalił Beto strzałem po rykoszecie.
Manchester zajął ostatnie 4 miejsce w swojej grupie i po raz pierwszy od 9 lat nie awansował nawet do pucharu UEFA. Drużyna straci ok. 18 milionów funtów. Czerwone Diabły w tym meczu grały dla Besta, ale nie udało im się wygrać i zadedykować tego meczu jemu. Skończyła się era wielkiego Manchesteru. Sir Alex Ferguson już praktycznie nie jest trenerem Manchesteru.
Ja spodziewałem się po kilku meczach Menchesteru na początku sezonu, że może coś sięzdarzyć i sięzdarzyło. Zasłurzyli na to żeby nie awansować. A co wy o tym myślicie??
Manchester zajął ostatnie 4 miejsce w swojej grupie i po raz pierwszy od 9 lat nie awansował nawet do pucharu UEFA. Drużyna straci ok. 18 milionów funtów. Czerwone Diabły w tym meczu grały dla Besta, ale nie udało im się wygrać i zadedykować tego meczu jemu. Skończyła się era wielkiego Manchesteru. Sir Alex Ferguson już praktycznie nie jest trenerem Manchesteru.
Ja spodziewałem się po kilku meczach Menchesteru na początku sezonu, że może coś sięzdarzyć i sięzdarzyło. Zasłurzyli na to żeby nie awansować. A co wy o tym myślicie??
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2005, 13:55 przez Michael900, łącznie zmieniany 2 razy.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- koksu_klb
- Juventino
Dla mnie to przykre, że prawdziwy Man UTD już nie istnieje. Nie ma co się czarować. Sir Ferguson praktycznie nie jest już szkoleniowcem Czerwonych Diabłów. Od kiedy odszedł Beckham Man U zaczął się rozpadać. Jeszcze teraz Keane. Dla mnie ta drużyna już się wypaliła i "seniorzy" w niej grający powinni udostępnić miejsca młodym.
- Łyko
- Qualità Juventino
Szczerze to dobrze im tak :twisted: :twisted: Nie cierpie ich. Mój brat jest zagorzałym fanem MU i pamiętam jak kilka lat tem on się ze mnie śmiał po poraż ce Juve z celtikiem i odpadnięciu z LM!! :evil: teraz to wszystko sie zmieniło, mój brat prawie się nie udusił jak zaczął płakac po meczu... 

- Mrówa
- Juventino
Chyba pierwszy raz od 11 lat ManU nie wyszedł z grupy w LM !!!!!
Ale co oni chcieli wygrać jeden mecz i awansować???
Myślę że dla ManU to lepiej że odpadli,może ktoś wreszcie zrozumie że trzeba pół drużyny i sztab szkoleniowy wyrzucić z klubu...
P.S. Benfica zagrała wczoraj super spotkanie...
Ale co oni chcieli wygrać jeden mecz i awansować???
Myślę że dla ManU to lepiej że odpadli,może ktoś wreszcie zrozumie że trzeba pół drużyny i sztab szkoleniowy wyrzucić z klubu...
P.S. Benfica zagrała wczoraj super spotkanie...

- Mario_166
- Juventino
Czy ja wiem czy taka ,,SENSACJA" MU od poczatku LM gral slabo a Benfica to nie jest zadna przypadkowa druzyna tylko mistrz portugalii wiec grac potrafia a ja osobiscie barzo sie ciesze ze Mu odpadlo gdyz aglicy zawsze byli ciezkim przeciwnikiem dla juve wiec dlanas to dobrze
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja kibicowałem w tym meczu Benfice, jak wielu nie lubie M.U poprostu, momentami Man. U grał tak nie poradnie, ze az mnie oczy bolały( wbrew pozorom nie od siedzenia przez tv
).
Po meczu moja krótka konwersacja z mamusią
:
Mama- Karol(moje imie) nie cieszysz się?? (wiedziała ze jestem za Benficą)
Ja- nie ma z czego bo Manchester zagrał tak słabo, ze nawet mi sie cieszyc nie chce.... :-D
Myśle, że to podsumowuje wszystko...

Po meczu moja krótka konwersacja z mamusią

Mama- Karol(moje imie) nie cieszysz się?? (wiedziała ze jestem za Benficą)
Ja- nie ma z czego bo Manchester zagrał tak słabo, ze nawet mi sie cieszyc nie chce.... :-D
Myśle, że to podsumowuje wszystko...
- Radidam
- Juventino
Moim zdaniem manchester united bez wzmocnien w zimowym mercato nic nieosiagnie w premieship. Srodek pola jest tak słaby ze nieda sie tego opisa. ALan smith niewie co sie dzjee na boisku jego jedyny plus to jest to ze gra agresywnie i zabiera pilki. Cristiano Ronaldo mysli ze jest sam na boisku i tylko sie popisuje, robi zwody bezproduktywne, ktore nic niedaja. Rooney wiadac ze sie stara.Dobrze ze Man Utd niezremisowal tego meczu, bo gra w pucharze UEFA tylko by ich niepotrzebnie meczyla gdy teraz trzeba w lidze gonic chelsea