Will great Del Piero come back? by Mateusszek - już gotowy!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 16:32

Mi tez niedziala pisze :
Forbidden
You don't have permission to access /video/pilkarze/Will_great_Del Piero_come_back_by_Mateusszek.zip on this server.
Apache/1.3.34 Server at download.juvepoland.com Port 80

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 16:35

kurde link mi nie działa,wchodze bezpośrednio na download i to samo... :evil:
Nie tylko ty masz ten problem, ja też sprawdzałem linka i nie mogłem pobrać. Choć wydaje się to możliwe, bo z tego co pisze w downloadzie to już 47 osób zassało/zassysa ten filmik. Oskar8 mówi, że mają jakiś limit połączeń na JP :| . Mówi, że może uda się to jakoś rozwiązać. Ja mam lipnego neta, więc nie moge wrzucić np na megaupload (nie wiem czemu nawet, nigdy mi się nie udaje :? ). Pogadam z kimś i może ktoś pomoże to zrobić :wink: .

Więc od razu zwracam się z prośbą do wszystkich, którym udało się sciągnąć filmik by wrzucili go na www.megaupload.com i dali mi linka na gg, a jak go już tutaj wrzuce.

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 22:27

@Mateusszek :bravo: :bravo: :bravo: bardzo wielkie brawo, naprawdę widać, że warto pomagać Ci w tworzeniu takich dzieł. Jestem mile zaskoczony tym co zrobiłeś. Świetne ujęcia twarzy DP i jego niepowodzeń, rewelacyjna muzyka, mógłbyś zdradzić tytuł tej piosenki :-D

Poza tym gratulacje za odwagę, że potrafiłeś pokazać, że nawet takiemu geniuszowi jak Alessandro Del Piero zdarzają się niepowodzenia, szczególnie ta sytuacja z Interem w SuperCoppa Italia bardzo boli, jak można było to zmarnować.

Polecam się na przyszłość, jak będziesz coś potrzebował, to z miłą chęcią coś Ci udostępnie z mojej bogatej kolekcji :)

malas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 22:38

Kompilacja jest naprade świetna. I też mam pytanie czy mógł byś zdradzić tytuł tej piosenki??

OD KOŁYSKI PO SAM GRÓB W MOIM SERCU JEDEN KLUB FORZA JUVE
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 23:06

Niestety sam tytułu tej piosenki nie znam :| :D . A to dlatego, że zgrałem ją z płytki od brata, a on również nie znał jej tytułu. Lansowaliśmy się jego nową audicą i mówił, że zapuści mi fajną piosenke. Od razu mi sie okropnie spodobała, a słysząc ją od razu pomyślałem, że pasowałaby do jakiejś kompilacji i już wyobrażałem sobie filmik o Del Piero z nią...o jego ostatnich wzlotach i upadkach :wink: . Także tytułu nie znam, lecz wrzuciłem ją na megaupload i na 1 stronie tego topicu zamieszczałem wam link do niej :wink: .

Oul widze, że już link nie działa, wrzucam więc jeszcze raz:

http://www.megaupload.com/?d=ZYVUFTNG

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 23:34

Niestety nie mogę ściągnąć tej kompilacji, a szkoda, ale mam nadzieję, że zobaczę ją bo traktuje o Del Piero, mym idolu...

puff

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 23:48

Piosenka to "Human Interest" zaspołu Hooverphonic.

Co do kompilacji to moim zdaniem jest znakomita. najlepsza recenzja niech bedzie to ze ogladnelem ja juz z 10 razy. rozpoczeles mocno, od najlepszego ujecia, ktore nadalo ton calosci. pozniej wszystko plynnie doszlo do konca. Znakomita scena z capello, jeszcze lepsza ze zmiana na zlatana(symboliczna zmiana warty). Swietnie dobrales piosenke, oprocz swietnej muzyki, genialnie pasujacy tekst. Minusow jest niewiele. Pierwszy to bledy w angielskim (dwa razy brakuje "the"). Drugi to moim zdaniem kilka bledow w doborze nieudanych zagran. np. mocny strzal z przewrotki w swiatlo bramki przy asyscie obroncow, nawet jesli zostnie obroniony, nie swiadczy zle o graczu. To sa jednak detale ktore nie wplywaja na bardzo dobry odbior calosci. Filmik obudzil we mnie wspaniale wspomnienia i wielkie nadzieje na przyszlosc. Z cala pewnoscia jest czyms wiecej niz zwykla kompilacja.

Dziekuje ze go zrobiles.

Jesli natomiast chodzi o sam powrot to chyba koncowka poprzedniego sezonu i poczatek tego daly nam odpowiedz - Wielki Aleks jest znow wsrod nas :!:

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 09:18

Zamieszczam drugi link do mojego filmiku, dla tych którzy mają problem z downloadem na JP. Dzięki dla Del Kasy :wink:. Oto obydwa linki:

http://www.juvepoland.com/download.php?op=get&id=608
http://www.megaupload.com/?d=56WU3WBO

T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 09:26

Musze sie pochwalić że jako jeden z pierwszych obejrzałem ten filmik 8).
Naprawde jest bardzo dobry może nawet świetny ale czegoś nie rozumiem :prochno: pod koniec filmiku zostały pokazane stare gole Del Piero a przecież on jest o jego niepowodzeniach :think: może sie myle ale psuje troszke ocene :D Jeszcze raz brawa dla autora i czekamy na więcej :dance:

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 10:25

Muszę ci posziękowa za tą kompilacje i przyznać że jest ona przepiękna, naprawde mnie wzruszyła... Muzyka też bardzo dobrze dobrana. Wielkie brawa dla autora :bravo: i czekamy na kolejne może już nie o Alexie kompilacje...

Obrazek
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 11:34

Mateusszek super robota!!!!Trzymaj tak dalej... :bravo:
jak oglądałem to łezka mi się w oku zakręciła,szczególnie na początku. :roll:
FORZA ALESSANDRO DEL PIERO

Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 12:12

Kompilacja dobra, nie chodzi w niej tylko o to by pokazać dobre i złe chwile Del Piero, ale daje ona pewną nadzieję, że Alex wróci do wielkiej formy, że znów będziemy mieć świetnego Alessandro Del Piero. Ja wierze w to już od dawna. Brawa dla autora, kawał świetnej roboty. Muzyka mnie nie zaskoczyła, bo słyszałem już ją dawno.
Dla mnie jednak na miejscu numero uno stoi kompilacja Alexxxxa...

del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 13:49

Jak i w przypadku poprzednich kompilacji Mateuszka tak i tym razem postaram się wszystko streścić w kilku zdaniach, to będzie taka mała reklama :wink:

Filmik po prostu majstersztyk, objawienie sezonu :P Nie ma nic lepszego na niedzielny poranek. Sama przyjemność z oglądania, zapiera dech w piersiach a po pierwszym obejżeniu brak słów na opisanie wrażeń! Wczoraj na dobranoc przewijałem ją chyba z 7 razy :D Zdecydowania najlepsza kompilacja Mateuszka jaką miałem przyjemność obejrzeć. Całość bardzo ładnie i przejżyście skomponowana, świetne ujęcia i do tego jeszcze ta muzyka, która tworzy niezapomnianą atmosfere podczas oglądania... :roll: miodzioooooo. Gratulacje dla kolegi, że mimo kilku już kompilacji o Alexie potrafił stworzyc coś wyjątkowego, pociągającego. Mógłbym na ten temat jeszcze pisać a pisać ale wole jeszcze raz sobie obejrzec te dzieło. Na koniec dodam...

To jest zbyt piękne żeby mogło być tak krótkie :cry: :D

Jeszcze kilka słów odnośnie wypowiedzi Mateusza. Nie ma za co :P polecam sie na przyszłość. Wprawdzie lutowałem do 2:30 zeby obejrzec kompile :prochno: ale warto było.

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 14:39

Dzieki ci Mateusszek,
ta kompilacija nie tylko uswiadomiła mi jak bardzo kocham Juventus, ale także, ze bede z Juve do końca, na dobre i na złe.
Geniusz Alexa nigdy nie zgasł on był jest i będzie.
Dla takich chwil warto żyć.

Jeszcze raz dzieki Mateusszek

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2005, 14:55

Nie bede Ci kadziel Mateuszeek 8) bo juz inni zrobili to za mnie :D
powiem tylko tyle, ze masz doskonalem wyczucie przy robieniu tych filmikow... w tym, ale i w twoich innych dzielach muzyka zawsze jest idealnie wpasowana w nastroj, a jesli chodzi o wybrane momenty z meczy to widac tu Twoja wielka prace jka musiales poswiecic na dobranie ich (a te urywki z minami DP, az sie lezka kreci :D )... ale dzieki temu twoje dziela sa prawdziwa sztuka :twisted:

:bravo: :bravo: :bravo: BRAVO :bravo: :bravo: :bravo:

Obrazek
ODPOWIEDZ