Serie A: (14) Fiorentina 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
m4Tiex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 13:25

Ten mecz bedzie chyba najwazniejszy nie licząc meczu z Milanem ,Viola jest w spanialej formie maja Toniego a to bardzoo duzy plus tej druzyny my rowniez mamy bardzo dobrych i doswiadczonych zawodnikow i to mnie cieszy :)
obstawiam 1:2

Aaaa...aaaaa mocniej
nedved11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 14:11

Fiorentina-Juventus 2:4

0:1 Trezeguet :ball:
1:1 Fiore :ball:
1:2 Trezeguet :ball:
1:3 Trezeguet :ball:
2:3 Fiore :ball:
2:4 Trezeguet :ball:

kamyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 14:32

nedved11 pisze:Fiorentina-Juventus 2:4

0:1 Trezeguet :ball:
1:1 Fiore :ball:
1:2 Trezeguet :ball:
1:3 Trezeguet :ball:
2:3 Fiore :ball:
2:4 Trezeguet :ball:
:think:
niezly z ciebie opttymista :happy: ale to jest zbyt piekne aby moglo byc prawdziwe ale marzenia piekna rzecz :dance:

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 15:15

Mecz w Pucharze Wloch zakonczyl sie bez watpienia bardzo korzystnym wynikiem i licze na to, ze tym razem bedzie podobnie :wink: Choc zapewne bedzie jeszcze ciezej, bo pilkarze Fiorentiny jeszcze bardziej zmobilizuja sie azeby tym razem odniesc zwyciestwo z Juve przed wlasna publicznoscia :!: Co do skladu, a konkretnie pozycji bramkarza, to jezeli sam Gigi powiedzial ze lepiej bedzie jak bedzie bronil Abiatti- to niech tak bedzie :ok: I nie mam nic przeciwko zeby znow padaly tak "nieprzecietne" bramki ze strony Juventinich :smile:

m4Tiex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 15:37

Wie ktos moze na jakies ze stacji internetowych bedzie pokazywany mecz ???

Aaaa...aaaaa mocniej
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 15:43

To juz nie jest ten mecz co w Czwartek. Jest to mecz o wiele większą stawkę a mianowicie o Mistrza Włoch. Obie drużyny w tym sezonie bardzo dobrze się spisują. Mianowicie Juve od kilku lat, Fiorentina złapała wiatr w żagle w tym sezonie. Juventus ma 5 punktów przewagi nad Milanem i Fiorentiną która zdołała pokonać Rossonerich którzy nas pokonali. W pierwszym w tym sezonie mecz Stara Dama zremisowała z Fiorentiną 2-2 o grajać meczo Puchar Włoch. Teraz Capello zapewne wystawi najmocniejszy skład który ( mam nadzieję ) poradzi sobie z Fiorentiną, Główną postacią tej drużyny jest Luca Toni który był nieobecny na meczu o mniejszą stawkę.

Mój typ 2-1 dla Juve :dance:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 16:14

Będzie cholernie ciężko, ale po udanym jakby nie było meczu pucharowym, mam nadzieję, że uda nam się zainkasować 3 pkt. Kluczem do skucesu powinno być zablokowanie Luci Toniego. Jak to się nam uda, to jeszcze trzeba będzie coś strzelić. Liczę na nasz superduet Ibra - Treze 8) Jak dobrze pójdzie to wygramy, a jak nie to będzie remis...

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 16:16

Spotkała nas niecodzienna sytuacja i już jutro zagramy mecz z tą samą drużyną co w czwartek. Jednak mimo wszystko uważam, że będzie to inne spotkanie. Stawka jest na pewno większa. Serie A to Serie A, jeśli dochodzi do tego prestiż, zapowiada się emocjonujący pojedynek.
Skłamałbym, gdybym powiedział, że nie boję się tego meczu. viola gra napradę nadzwyczaj dobrze i tanio skóry nie sprzedadzą. Milan już odprawili z kwitkiem.
Kluczem do sukcesu będzie całkowite wyłączenie z gry, ich gwiazdy Toniego. Mam nadzieję, że Cannavaro tudzież Thuram się nim już zaopiekują 8) Tak jak w meczu o PW remis mnie zadawalał, tak teraz musimy im pokazać ich miejsce w szeregu :twisted: Mamy o klasę lepszy zepól i muismy to pokazać na boisku. Jeśli każdy z zawodników zagra na 100% to jestem spokojny o wynik, bo w ostatnich meczach zawodnicy grają naprawdę bardzo dobrze.

No cóż... FORZA JUVENTUS :!: :!:

Obrazek
kamyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 16:45

fiorentina przypomina mi troche lecce z poczatku poprzedniego sezonu swietny poczatek, mnostwo zwyciestw i najlepszy atak ale tez nienajlepsza obrona i to moze byc klucz do zwyciesta zagrac nizwykle ofensywnie "usiasc na nich" i na pewno sie pogubia wiec proponuje takie ustawienie 1-4-1-2-1-2 abbiati-zambrotta,thuram,canavaro,chiellini-vieira(emerson)-camoranesi,nedved-mutu-ibrahimovic(del piero),trezeguet i powinno byc godnie :happy: :dance: :ball:
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2005, 17:57 przez kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 17:45

Po pierwsze to nie dostalem od Ciebie zadnej wiadomosci na PW ani na gg. Takie rzeczy sie tam zalatwia a nie leci na forum narzekac.
Po drugie z tymi ciezkimi dniami to troche przesadzasz, wiec na przyszly raz oszczedz sobie takich komentarzy.
Po trzecie dostales kartke za podanie samego wyniku, od tego jest typer a nie forum. Tutaj sa takie wypowiedzi zabronione i uwazane za nabijanie.

Koniec tematu, jak chcesz dalej ja prowadzic to PW albo gg.

kamyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 17:57

w taim razie sorry moj blad bylem pewny ze dobrze wyslalem wiadomosc na pw i zaraz usune czesc o kartce z mojej wypowiedzi pozdro

ok, nie ma sprawy. Kornknot

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 18:22

Pierwszy raz w tym sezonie gramy optymalnym składzie, powrócił Buffon , nikogo nie brakuje ... no chyba że Zebiny ale to już zupełnie inna bajka. Niewątpliwie największą bronią Violi jest Luca Toni, jednak mamy takich profesorów w obronie że Toni nie powinien sobie poradzić. Mecz w Coppa Italia graliśmy dość rezerwowym składzie , a mimo to potrafiliśmy zremisować , jednak nie zapomnijmy o tym że oni również :roll: . Inni zawodnicy Violi którzy mogą grubo namieszać to przedewszystkim Bozijnov , Ujfasuli , Jorgensen i przedewszystkim nasz były kat jeszcze zl gry w Lazio Stefano Fiore. Jestesmy lepsi od Fiorentiny i licze że na Artemio Franchi to my okażemy sie lepsi.

grandejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 19:18

Spotkanie w Pucharze Włoch to nie to samo. Moze to byc mecz z dużą ilością goli, tacy strzelcy jak Toni, czy Treze są ciężcy do pokonania. Mam nadzieje, ze zobaczymy wspaniałe widowisko i piekne bramki (w wykonaniu Juve :D ).
Obstawiam 3:2 dla nas lub remis 2:2.
FORZA JUVE :!:

romaneq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 20:04

Spotkanie będzie o tyle ciekawsze i bardziej emocjonujące ze względu na porażkę Milanu z Chievo :D

Fiorentina tym samym ma szansę wskoczyć na 2 miejsce w tabeli.
Będzie ciekawie :dance:

Obrazek
del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 20:13

Z napisaniem tego postu w tym temacie czekałem aż do tego momentu. Dlaczego? A no dlatego, że chciałem znać wynik meczu Chievo- Milan. Spotkanie to zakończyło się sensacyjnie ponieważ Mediolańczycy ulegli 2-1 :P (S. Pellisier;S. Tiribocchi-K. Kaladze).
Wobec takiego wyniku w Veronie, stoimi przed ogromną szansą na powiększenie przewagi aż nad dwoma najgroźniejszymi rywalami w walce o Scudetto :!: Po jutrzejszym ewentualnym zwycięstwie możemy odskoczyć Violi na 10 pkt natomiast Milanowi na 8pkt :-D Oby się udało...
Jeszcze pare słów odnośnie jutrzejszego meczu z Fiorentiną. Spotkanie bez dwóch zdań niezwykle trudne z kilku powodów:
-walczyć beda dwa czołe kluby we Włoszech,
-kibice obu klubów nie nawidzą się,
-szansa odskoczenie rywalom na kilka punktów,
Myslę, że spotkanie bedzie bardzo wyrównane. Prandelli to bardzo dobry trener i na pewno postawi na atak bo inaczej jego podopieczni nie mają szans rywalizacji ze Stara Damą. Przy odpowiedniej koncentracji i podejściu piłkarzy do meczu mamy szanse zwycięsko zakończyć wyprawe do Florencji. Od samego początku musimy narzucic swój rytm gry i nie pozwolic zepchać sie do obrony bo wtedy Toni może troche namieszać. Licze głównie na stabilną gre w obronie i dobra współprace pomiędzy linią pomocy i ataku. Wtedy wszytsko powinno się zakonczyć pomyślnie.
Oby Abiatti się nie zagotował :pray:

Zablokowany