PW: (1/8) Fiorentina 2-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 16:38

Oby piłkarze Starej Damy nie wyszli na mecz z takim nastawieniem jak niektórzy z was :? Jak już wspomniał Ti_Amo_Juventus_Dragon Viola to nasz odwieczny rywal i ewentualna porażka w takim meczu chcąc nie chcąc napewno zaboli.
Mecz pokaże Rai Uno(oby nie zakodowali :pray: ) i już sie nie mogę doczekać. Z kilku względów. Prócz meczy w Lm i pojedynku z Milanem w końcu zobacze całe spotkanie w wykonaniu Juve. Do bramki wraca Buffon, co mnie niezwykle cieszy :) Mimo braku kilku czołowych piłkarzy, wierze w sukces i w to, że zobaczymy dobry Juventus, a zmiennicy pokaża iz nie są gorsi od graczy z podstawowej jedenastki. Forza Juve!
W typowanie sie jednak nie pobawie, bo nie mam pojęcia jaki wynik padnie :wink:

PS. 200 postów :lol:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
dexoff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 16:48

Ciekawy mecz bedzie. Kolejny mocny przeciwnik i trudne wyzwanie, ale licze ze Juve poradzi sobie chociaz na knock-out bym nie liczyl.

Wie ktos moze gdzie w necie bedzie ten mecz? Bo Rai Uno chyba w necie nie ma:/

-=Różnie bywa=-
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 16:58

Mecz nie będzie stał na wysokim poziomie. Capello napewno da pograć zaowdnikom rezerowwym którzy jeszcze w tym sezonie niewsytąpili , ani razu. Chciałbym, żeby w meczu pokazali się Gladstone i Balzaretti chciałbym zobaczyć jak grają bo jeszcze nie miałem okazji tego zobaczyć. Cesare Prandelli trener Fiorentiny też pewnie da odpoczać swoim zawodnikom. Stawiam na 1-0 dla Juve po bramce jakiegoś z rezerwowych :)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 17:00

Capello rzecz jasna musi wyciagnac z tego meczu, jakimkolwiek by sie nie zakonczyl wynikiem, konstruktywne wnioski, ze wzgledu na nastepny, tym razem ligowy mecz z Fiorentina. Co prawda ciezko rzec, czy sklad Fiorentiny na mecz ligowy bedzie przynajmniej podobny do tego dzisiejszego, ale.. :roll:
Licze na 2:1 dla nas. Niech rezerwowi pokaza sie z jak najlepszej strony.

PS: ..i nie uwazam tego meczu za mniej wazny chociazby z tego wzgledu, ze moglibysmy, Panowie, w koncu cos w tym Coppa Italia pokazac.

AGAnieszka10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 17:12

A mnie się marzy w tym sezonie "potrójna korona" :dance: ... no to PANOWIE pokażmy coś w tym Pucharze Włoch :D FORZA JUVE!!! :D Aha... i obstawiam 0:2 :!:
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2005, 17:15 przez AGAnieszka10, łącznie zmieniany 1 raz.

wśród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi (...)
ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 17:13

No, prawde mówiąc nie licze na wygrana. PW mało mnnie interesuje, a Viola może powlaczyc. Słyszałem że atak Pazzini-Bojinov. 2 młode wilki, które chccą sie wykaać a narazie nie maja sznase na gre, przy Tonim a Fiora gra jednym napadziorem. Licze że sobie w tym meczu zagraja rezerwy i młodziki. Im tez potrzebna jest gra, a tym co graja odpoczynek. Stawiam wynik 2-1 dla Fiorentiny. Bramki Del Piero-Bojinoc, Pazzini

Typuje składzik :) :
**************Buffon***************

Pessotto***Gladstone**Cristico**Balzaretti

Olivera***Blasi***Giannichedda**Mutu

*********Zalayeta**Del Piero*******
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2005, 22:42 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
grandejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 17:39

Dla mnie osobiście Puchar Wloch nie jest wazny i lepiej skupic sie na spotkaniach ligowych i lidze mistrzów. W Fiorentinie brakuje Toniego, ktory ma drobny uraz i to nam napewno pomoze. Stawiam 2:1 dla nas lub remis 1:1 :-D

Mój skład:
Buffon
Balzaretti Gladstone Kovac Chiellini
Olivera Blasi Vieira Mutu
Zalayeta Del Piero

FORZA JUVE!!

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 22:01

No mam nadzieje, że zdarzą odrobić :think: , a może nawet wygrać :D . Dajcie z siebie wszystko!!! :pray: :pray: :pray:

dexoff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 22:06

Juve gra ladnie a tego gola strzelili z kontry. Szkoda troche, bo tuz pod poprzeczka. Wczesniej Zalayeta trafil w poprzeczke. Moze w drugiej polowie nadrobimy bo potencjal jest. Mutu dobrze gra i duzo wnosi.

Mecz jest na cctv 5
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2005, 22:30 przez dexoff, łącznie zmieniany 1 raz.

-=Różnie bywa=-
*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 22:22

na www.livescore.com i na www.soccerstand.com piszą, że mecz przerwany :? Ciekawe o co chodzi :think:

Apollo_83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 22:22

Mecz został przerwany :think: Wie ktoś może, z oglądających mecz czemu do tego doszło ?? Bo ja obstawiam na burdę kibiców :smile:

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 22:25

Tak piłkarze wracają by dokończyć mecz, przy akompaniamencie gwizdów, szczególnie nasi piłkarze.
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2005, 22:46 przez Paulo, łącznie zmieniany 2 razy.

dexoff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 22:34

ALe kibice nie opuszczaja stadionu, wiec moze wznowia ten mecz. Rzeczywiscie ktos odpalil jakies swiece, straszna lipa ze cos takiego sie dzieje. Chyba ta swieca wkoncu sie wypali i dym pojdzie.

-=Różnie bywa=-
romaneq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 22:36

Dokładnie to jednym śmietnikiem :-D Nie powiedziałbym, że po bitwie na trybunach bo ja takowych nie widziałem.
W każdym bądź razie jakiś gaz uniemożliwił dalszą grę. Nie wiem czy łzawiący bo wszyscy raczej zasłaniali usta nie oczy. :shock:

Obrazek
Zlatan18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 22:36

Nasi nic nie zrobili :!: To kibice Violi podpalili smietnik ,albo odpalili race z ktorej dym "wypala oczy" dziala jak jakis gaz :shock: Musieli sobie wszyscy zasłaniac twarze :shock:

Na poczatku 1 polowy kibice Violi rzucali smietnikiem w naszych tifosich :|

FORZA JUVE
Zablokowany