Kto wygra Puchar Polski w sezonie 2005/2006

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
piton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 18:12

Jak sądzicie kto wygra w tym sezonie PP? Ja jako fan Legii mam nadzieję że wojskowi sięgną po podwójną koronę. W zeszłym roku nie udało się w finale z Groclinem, dwa z Lechem, więc do trzech razy sztuka. :D

BLACK_WHITE FIGHTERS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 18:22

WISŁA KRAKÓW sięgnie nie tylko po puchar Polski ale takze po kolejne mistrzostwo kraju 8)

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 19:16

Ja mysle ze spore szanse na zdobycie pucharu polski ma LEch i zdaje mi sie ze go wygra.. UWażam tak ponieważ Lech calkiem nieźle spisuje sie w lidze, a LEgia i Wisła bardziej skoncentrują sie na lidze gdzie jest niezły "ścisk" w czołówce i Lech to wykorzysta. FInał:KOlporter-Lech.
Drużyne z Kielc też uważam za Faworyta.POzdro

Camillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 19:23

Zlatan Ibrahimovic pisze:Ja mysle ze spore szanse na zdobycie pucharu polski ma LEch i zdaje mi sie ze go wygra.. UWażam tak ponieważ Lech calkiem nieźle spisuje sie w lidze, a LEgia i Wisła bardziej skoncentrują sie na lidze gdzie jest niezły "ścisk" w czołówce i Lech to wykorzysta. FInał:KOlporter-Lech.
Drużyne z Kielc też uważam za Faworyta.POzdro
A ja ci powiem jedno . Ty uważasz Lecha za faworyta ponieważ jesteś z Poznania . Nie widzę innego powodu , aby Lech był wśród faworytów .

To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
piton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 20:36

BLACK_WHITE FIGHTERS pisze:WISŁA KRAKÓW sięgnie nie tylko po puchar Polski ale takze po kolejne mistrzostwo kraju 8)
No i widzisz jak bardzo się myliłeś. Wisła juz z Zagłębiem odpadła z PP. Zagłębie ostatnio gromii Krakowian 3:1 z Cracovią w lidze, 1:0 z Wisła. Brawo, świetna passa. Ja też wątpię aby Lech zdobył PP. Owszem w lidze idzie całkiem nieźle ale zdarzają mu się głupie wpadki. Drużyna z Poznania nie jest dość silna aby pokonać resztę klubów. Finał LEGIA-Zagłębie. I podwójna korona bęzie w Warszawie!!!

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 21:16

piton pisze:W zeszłym roku nie udało się w finale z Groclinem
Chyba w półfinale...
BLACK_WHITE FIGHTERS pisze:WISŁA KRAKÓW sięgnie nie tylko po puchar Polski
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 0:1 (0:0)
Bramka - Maciej Iwański (89 min.)
Zlatan Ibrahimovic pisze:FInał:KOlporter-Lech.
Drużyne z Kielc też uważam za Faworyta.
Legia Warszawa - Kolporter Korona Kielce 2:0 (1:0)
Bramki: Dawid Janczyk (11 min.), Dickson Choto (51 min.)

:lol:

Obrazek
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 21:24

Ale Wisła dala klape :rotfl: i w sumie należało im sie :idea: niech sie opamietają!!! :whistle: mysle, że Legia wygra Puchar i nie będzie miała problemów bo jest bardzo zmobilizowana. Zreszta nikt inny raczej nie ma szans... :wink:

Apollo_83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 21:57

No cóż Korona Kielce przegrała :angry: W rewanżu sądze, że padnie remis i tym samym awansuje Legia. W drużynie Legii upatruje faworyta PP. Chociaż po wygranej z Wisłą, Zagłebie może namieszać w pucharze.

piton

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 15:49

Rzeczywiście bblack, zwracam honor. Legia odpadła w półfinale.

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 17:09

Jasiek-x pisze:Ale Wisła dala klape :rotfl: i w sumie należało im sie :idea: niech sie opamietają!!! :whistle: mysle, że Legia wygra Puchar i nie będzie miała problemów bo jest bardzo zmobilizowana. Zreszta nikt inny raczej nie ma szans... :wink:
No tak Wisła odpadła, Wisła była gorsza, Wisła nie grała na poziomie. Czas na zmiany.

Nie byłbym tego taki pewien, fakt, na papierze Legia wydaje sie teraz kandydatem nr 1 do wygrania PP, ale nie lekcewazył bym Zagłebia, Mają dobrą pake, a w 1 lidze im nie idzie to pozostaje PP.

Ps.
Widzieliscie woleja Nawrocika w meczu Odra-Lech ? Szkoda ze wylądowało to na poprzecce :angry:

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 18:00

paku pisze:Nie byłbym tego taki pewien, fakt, na papierze Legia wydaje sie teraz kandydatem nr 1 do wygrania PP, ale nie lekcewazył bym Zagłebia, Mają dobrą pake, a w 1 lidze im nie idzie to pozostaje PP.
Fakt. Przegapiłem ten mały szczegół. Dobrze zauważyłeś. Jeśli wygrają to zagrają przecież w PUEFA, a to dla nich będzie wielki prestiż.

Gieri

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 20:31

Pewnie bede optymista ale licze na Zaglebie.

Chlopakom nie udalo sie rok temu a pod koniec finalu mieli tyle wysmienitych akcji.

To bylo rok temu a teraz Franz wymienil kilku zawodnikow i aktualnie szuka gwiazd w Brazylii :).

Niepokoi mnie niestety sutacja ze @$)#@$ )#@$)#@ )#@ z Pisu chca zwolinc Smude a na jego miejsce powolac Jablonskiego.

Zaluje ze Zaglebie jest tak uzaleznione od polityki.
Trzymaj sie Franz!

harnasssss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 21:03

Finał będzie Lech - Legia. Lechowi zawsze lepiej idzie w pucharze niż w lidze, a Legia ma bardzo silny skład dodatkowo super wzmocniony przez styczniowe transfery (m.in. Grzesgorz Bronowicki, Edso Luiz da Silva, Roger Guerreiro), legia ma teraz najlepszy skład w polskiej lidze (oczywiście tuż za Górnikiem Zabrze :twisted: ) A Lecha opóściła ich najwieksza gwiazda Krzystof Gajtkowski. A więc podsumowując Puchar Polski ląduje w Warszawie.

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 21:46

Bardzo bym chcial aby puchar polski powedrował do Lubina , jestem z Legnicy Lubin zbytnio niepala do nas miloscia, ale w tamtym sezonie pucharu polski zaglebie moim zdaniem było w dwumeczu lepsze od Groclinu Grodzisk Wielkopolski. Druzyna Franciszka Smudy gra naprawde dobrze u siebie sa bardzo niebezpieczni.

Obrazek
Sasza04

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 22:10

Puchar pozostanie w Wielkopolsce i wroci do Jej stolicy. Slowem wygra Kolejorz :)
Sasza

Heysel - nie zapomnimy, nie przebaczymy!
ODPOWIEDZ